"Не можеш да знаеш дали ще устоиш на изкушението..."

• 32 847
  • 527
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Някои може да са шимпанзета, но аз съм човек.

# 496
  • София
Здравейте, момичета!
Попрочетох ви и ми се прииска да се изкажа и аз. Само че не съм гледала въпросния филм... Та, да резюмирам основните положения в него: милионерът отправя предложението към съпруга, който трябва да убеди съпругата си да преспи с него за 1000000 долара. Съпругът убеждава жена си. Разделят се впоследствие, защото не могат да приемат случилото се.
Сега да кажа аз как бих постъпила. Ако дойде мъжът ми и ми стовари такова предложение, бих направила две неща. Първо, без никакво бавене бих му сложила рогата, че даже и бих се постарала той да гледа процеса на поникването им Joy И второ, веднага след това бих го натирила обратно в п...тката му майчина, защото такъв мъж НЕ МИ ТРЯБВА ! Щом е стигнал дотам, да ми каже за предложението, значи част от него все пак не е против! И значи също така, че той все пак не е абсолютно убеден, че аз ще откажа! Вярност и уважение за вярност и уважение, бих казала. А то иначе - на свиня кладенчева вода, и на педерастлив мъж - вярност.
А ако съм сама (несемейна) и изневиделица някой милионер реши, че не му трябва последният му милион и го напъне филантропията да го сподели с мен, зависи от милионера. На пупав (шкембелия) дъртак не бих се отдала, независимо какво дава. А ако ми хареса - разбира се, и то с кеф! Но това бих го направила и без милион, т.е. само заради ''черните му очи'' Та не знам колко върши работа мнението ми за анкетата Joy
Да завърша с това, че на всяка от вас пожелавам по една такава ситуация, че да се пробвате в реално време Joy Joy Joy Hug

# 497
Оооох, с това мекото и добро сърце, както не мога да отказвам, добре, че не съм жена. Все без гащи щях да ходя. Бе дами, като цъкнете тока, не е ли все тая, все инструмент, оръдие на труда. Прайш си кефа, после фръц, парата си е пара в крайна сметка. Малко грубо, но това си е истината.

# 498
  • София
sandokanchev, тук се изложи Simple Smile
колко сетива можеш да изброиш?
нищо не разбираш от жени...

# 499
sandokanchev, тук се изложи Simple Smile
колко сетива можеш да изброиш?
нищо не разбираш от жени...
  Хохохо. Добре, че жена ми разбира от мъже, че ме котка още  smile3521

# 500

Да не се ожени за теб и от милионер, стана ексмилионер? Това е шега, разбира се. Peace
Точно така стана..)) Но не заради мен.. Wink
Но пък е временно положението.

За въпросния господин се говори, че дължи пари на доста хора. Такива са слуховете, не знам

# 501
Брех!
Какви неща се знаят! Crazy

# 502

За въпросния господин се говори, че дължи пари на доста хора. Такива са слуховете, не знам

И парите като енергията - не се губят, само преминават от едни ръце в други  Mr. Green

# 503
Тази тема е като някакво оправдание на проституцията. Да не предстои узаконяване в България?

# 504

Да не се ожени за теб и от милионер, стана ексмилионер? Това е шега, разбира се. Peace
Точно така стана..)) Но не заради мен.. Wink
Но пък е временно положението.

Кой господин? newsm78 Съпруга на Екс ли? newsm78

# 505
  • София
Клюкарки.

Бих сключила сделка с дявола само заради самия дявол. Пари, красота и власт не ме блазнят. Не съм суетна, любопитна съм. И това ще ме довърши, знам си го.

# 506
Клюкарки.

Бих сключила сделка с дявола само заради самия дявол. Пари, красота и власт не ме блазнят. Не съм суетна, любопитна съм. И това ще ме довърши, знам си го.

Joy То не е от клюка, просто не мога да си предсавя, че такова нещо се знае от форума. Това не е ли прекалено лично? newsm78

# 507
  • България-Швейцария
За да се включа подобаващо трябва да изчета всичко написано, но за момента се отказвам, все пак искам малко да поспя.
Успях обаче да видя, че сте стигнали невероятни висоти, а някои имат информация, която сигурно липсва дори в ЦРУ  Laughing

За да онагледя идейните положения с малко конкретика: Например, бихте ли се съгласили да прекарате една-единствена любовна нощ с някой мъж, предлагащ ви в замяна сума пари, която би ви стигнала, за да дадете съвсем нова посока на всички аспекти от живота си?
Сега, от висотата на годините ще кажа, че ако наистина ставаше дума за една-единствена нощ, изобщо няма и да се замисля.
Но като отказала преди време точно 3 подобни предложения и потърпевша от едно консумирано, в което определено пропуснах ползите знам, че нещата далеч не стоят толкова просто (всъщност, май точно това се получи и в цитирания филм) Simple Smile
А за да скандализирам аудиторията окончателно мога да кажа също, че въпреки преклонната ми от гл.т. на този сайт възраст поне 2 от предложенията все още са валидни Wink

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 05:35 от Catherine Tramell

# 508
Трамелче, твоята красота е непреходна! bouquet

# 509
Дааа, ето на това изкушение трудно се устоява. Наздраве с по чашка абсент по този случай!
Скрит текст:
В живота си нивга не бях се надявал
на толкова мил комплимент:
покани ме Дявола — старият Дявол —
дома си на чашка абсент.

Общи условия

Активация на акаунт