Въпрос за изработка на изгубена обица

• 1 848
  • 7
  •   1
Отговори
Незнам запознати ли сте, но да попитам - изгубена една обеца от чифт, дали могат в златарските ателие /златарското ателие, където са закупени/ да се изработи същата обеца и да си станат пак чифт Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 13:10 от bubanka

# 1
освен да попитате в ателието?

по принцип е възможно особено ако комплектът е изработен в ателието /а не само се продава там/, но не винаги им се занимава - от опит

# 2
Зависи от обецата.
На мен ми отказаха от ателието, от където бяха закупени.  Rolling Eyes

# 3
Благодаря за отговорите, значи все пак не ми е чужда идеята...

# 4
Малко е извън темата, но някой ще ми препоръча ли къде да си направя обеци по поръчка. За сребро става въпрос. Преди години питах на няколко места, не бяха особено отзивчиви.

# 5
На мен са ми правили в ателие, различно от което са закупени, така че не се ограничавай само с 1 ателие.

# 6
Малко е извън темата, но някой ще ми препоръча ли къде да си направя обеци по поръчка. За сребро става въпрос. Преди години питах на няколко места, не бяха особено отзивчиви.
Среброто е по трудно за работа, а е по евтино като материал и не им се занимава на повечето златари с него.

# 7
  • Sofia
Има едно ателие където изработват сребърни бижута по поръчка.Намира се в близост до Красно село,на бул.Гоце Делчев,близо до сладкарница Неделя,в един двор,навътре...дано ме разберете

Общи условия

Активация на акаунт