Целулит - 8 тема

• 137 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, през какъв интервал от време се правят LPG масажите, за постигане на най-добър ефект. Някои препоръчват през ден, други твърдят, че няма смисъл да се правят с по-малка от 2 дни разлика newsm78 

# 121
Почти съм решила да си поръчам този уред за домашна кавитация. Не ми стигат  вензузи, вакумен и вибрационен масажор ами и това. Mr. Green Някой случайно да има впечатления? Работната честота е 1MHz. Дали ще върши работа?

http://www.aliexpress.com/item/Ultrasonic-Cavitation-RF-LED-EMS- … 9a26-dc779add2f2e

# 122
  • София
Я тези, които ползват Relax and Spin масажора да разкажат какво мазило ползват, че с един антицелулитен на Билка нещо не ми се получава както искам масажа. Много бързо попива. С какво миете масажната глава след това? Вода и сапун? Само вода? Чудя се дали да не си взема едно антицелулитно олио на Икаров или нещо друго..

# 123
Аз си купих антицелулитното на Веледа и ми харесва. Не знам обаче ефектът каквъв ще е.

# 124
  • София
Здравейте и аз отдавна ви следя, сега да отговоря на Майка Зайка: аз редувам шипково масло и като свърши - домашно приготвено такова от какаово масло и рициново олио.

# 125
  • Пловдив
Аз да споделя .Уреда ,който си взех го ползвам през два дни .
Но нали съм много бърза вместо 10 мин .на крак  се улисах и май съм попрекалила  Simple Smile  Забелязах едни лилави малки точки ,като спукани капиляри .Намазах се обилно с олио ,но явно доста съм опъвала .
Абе ,луда работа все едно с магическа пръчка си мисля ,че ще стане  Embarassed

# 126
А вендузите не са ли много болезнени? Виждала съм, че някои хора имат синини след тях.
Ами ако слагаш достатъчно олио,и ако не засмукваш  много не се получават синини,а и не боли. Проблемът е,че нямаше ефект.

На мен определено ми изглежда доста страшно на вид с вендузите. Като е засмукало по гърба, като на стегозавър  Confused Не е ли по-добре някой обикновен спортен масаж.

# 127
  • на острова на мечтите
А вендузите не са ли много болезнени? Виждала съм, че някои хора имат синини след тях.
Ами ако слагаш достатъчно олио,и ако не засмукваш  много не се получават синини,а и не боли. Проблемът е,че нямаше ефект.

На мен определено ми изглежда доста страшно на вид с вендузите. Като е засмукало по гърба, като на стегозавър  Confused Не е ли по-добре някой обикновен спортен масаж.
Избери това,което ти допада bouquetАз пробвам и после,ако не действа сменям Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 12:18 от danilu

# 128
  • софия
Възможно ли е при употреба на вендузи да се разстегне кожата и да се убразуват стрии

# 129
Аз си купих антицелулитното на Веледа и ми харесва. Не знам обаче ефектът каквъв ще е.

Никакъв - изхабих 3 шишета и все тая.

Момичета, включвам се късно, не съм чела цялата тема. Има ли козметична процедура, която успешно намалява - премахва целулит. Работата ми е свързана със седене в офис, пътувам на ден по два часа, качвам много стълби и вървя бързо по 40 мин на ден. След това като се прибера вкъщи последното, което бих направила е спорт. Пробвала съм какви ли не мазила - ефект 0 дори при Strivechtin.

# 130
  • София
Преди години направих серия от 10 ръчни масажа - първите 5 през ден, следващите 2 пъти седмично. Момичето редуваше стандартен антицелулитен, вендузи и масаж с мед. В комбинация с балансирано хранене и движение, имаше осезаема разлика. Сега опитвам да преборя целулита с LPG, но съм още в началото. Ще споделя  резултата като приключа процедурите.

# 131
  • в 1001-та нощ
Възможно ли е при употреба на вендузи да се разстегне кожата и да се убразуват стрии

Според мен - не  Peace

# 132
  • Плевен
Здравейте! Правя уж комплексни процедури - масаж в салон, домашен с вендузи, взех си и уреда,храня се правилно и правя комплекс упражнения.  Целулитът намалява, но има още. Чудесно се за тези напитки за детокс/дрениране  тип ксенадрен дали да включа. Не  можах да намеря из нашия сайт теми.  Споделете мнение/опит. Благодаря!

# 133
  • софия
Аз пих Детоксифайв и Лейди хармония и нищо.
Вода според мен най- добре.

# 134
  • София

a.l.e.n.a, би ли дала отзиви за процедурата  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт