Целулит - 8 тема

• 137 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Накратко ще ти кажа за моя хранителен режим,изготвен е от Биляна и има ефект.
 Набляга се на протеините -пиле ,пуешко,телешко,агнешко -да са без мазнини.
Яйца -само белтъците
Обезмаслено кисело мляко
Рибата също е много важна -или омега 3-6-9 на капсули
ВЪГЛЕХИДРАТИ- избягвай сладкото и брашното,може за гарнитура 1-2пъти седмично на обед 100гр.картофи или ориз .
Плодове -грейпфрут,ананас,ябълки ,диня.
Зеленчуците-листни,домати,крадтавици,моркови.
Преди тренировка се яде поне 1,5-2ч.Същото е и след тренировка .Последното ядене да е поне 2-3ч преди лягане ,освен ако не е протеинов шейк.
Дневното ядене да е на на 3-3,5 ч
Забравяш за газирано и алкохол.
Забравих да напиша за варивата може 1-2пъти отново на обяд.
Ако имаш по конкретни въпроси питай☺

За отслабване ли е?

# 106
  • Sofia
Яйца -само белтъците
Обезмаслено кисело мляко
ВЪГЛЕХИДРАТИ- избягвай сладкото и брашното,може за гарнитура 1-2пъти седмично на обед 100гр.картофи или ориз .
Преди тренировка се яде поне 1,5-2ч.Същото е и след тренировка .Последното ядене да е поне 2-3ч преди лягане ,освен ако не е протеинов шейк.

Че то това са си напълно стандартни съвети за спазване на здравословен режим, с които всички сме запознати. Peace

# 107
  • софия
По принцип написах за изчистване на мазнини ,какво да се яде.При мен режимът не е за отслабване ,а за качване .Аз съм 43 кг,остана малко да достегна бедрата и дупето и сбогом целулит,но пък си имам перфектна релефна коремна преса.

# 108
  • софия
Яйца -само белтъците
Обезмаслено кисело мляко

Че то това са си напълно стандартни съвети за спазване на здравословен режим, с които всички сме запознати. Peace
Прецених ,че може да е полезно на питащите момичета.

# 109
  • FRANCE
Аз го взех от България Мол - има щанд пред детския Н&M  Peace на ниво 1  bowuu
супер. Благодаря

# 110
По принцип написах за изчистване на мазнини ,какво да се яде.При мен режимът не е за отслабване ,а за качване .Аз съм 43 кг,остана малко да достегна бедрата и дупето и сбогом целулит,но пък си имам перфектна релефна коремна преса.

И успяваш ли да качиш така? На пръв поглед изглежда като за режим за сваляне Simple Smile Толкова обезмаслени и нискокалорични неща, въглехидрати от които не се трупа маса.. Колко калории ти се събират така?

# 111
  • на острова на мечтите
danilu а като го правиш така, усещаш ли да има резултат или е действа индивидуално?
Ами аз спортувам, диетувам и правя масажи, така че има ефект.Миналата година пробвах с вендузи и антицелулитни кремове, но ефект нямаше.

# 112
А вендузите не са ли много болезнени? Виждала съм, че някои хора имат синини след тях.

# 113
  • Sofia, Bulgaria
TROSHKATA има ли ефект откъм качване на кг. наистина? Praynig живо ме интересува темата, защото и аз съм с едни смешни кг. и все се боря да не изглеждам като петокласничка в тялото и е тоооолкова трудно  Cry

# 114
  • София
И аз в групата на слаботелесните Grinning Винаги съм била слаба, но целулитът ми e проблем от ученическите години. Кача ли килограми, всичко се трупа на дупето и брича, започна ли да свалям, първото, което се смалява е гръдната ми обиколка  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 юли 2016, 14:17 от zina_

# 115
  • Sofia
И успяваш ли да качиш така? На пръв поглед изглежда като за режим за сваляне Simple Smile Толкова обезмаслени и нискокалорични неща, въглехидрати от които не се трупа маса.. Колко калории ти се събират така?

TROSHKATA е написала, че режимът, който е цитирала, е за сваляне на кг. и е добавила, че тя е на друг режим, за качване на маса. Поне аз така интерпретирам написаното от нея. Peace

# 116
  • софия
Момичета написах какво се яде ако ще изгаряш подкожни мазнини. След бременоста бях на такъв режим .Сега  съм на друг режим .При мен са ми нужни 2 кг, но във вид на мускулна маса (което идва с тренировки по 2 ч и 5 пъти седмично и по често ядене на 2ч ) .
.Пак казвам моят режим в момента си е индивидуален според вкусовите предпочитания ,но си пия и 2-3вида добавки за възстановяване.
На 10дни един ден до 16ч. си
позволявам да ям и забранени неща.

# 117
  • на острова на мечтите
А вендузите не са ли много болезнени? Виждала съм, че някои хора имат синини след тях.
Ами ако слагаш достатъчно олио,и ако не засмукваш  много не се получават синини,а и не боли. Проблемът е,че нямаше ефект.

# 118
Момичета, някоя да е правила кавитация? Интересува ме от 10 процедури дали да очаквам ефект или да направя повече?

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 09:49 от Меган

# 119
  • на острова на мечтите
Вчера забелязах леки сини петънца по краката  Tired Май съм предали Лас масажите  Crossing Arms Уф, искам още по-бързи резултати, ама се налага да намаля ритъма с масажора . За сметка на това днес си направих една страхотна тренировка на открито. newsm39 goodscale
Момичета, някоя да е правила кавитация? Интересува ме от 10 процедури дали да очаквам ефект или да направя повече?
Не мога да ти помогна,но сигурно Алена ще ти отговори Peace

Общи условия

Активация на акаунт