Целулит - 8 тема

• 137 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета. Ходих на LPG масаж. Очаквах, че процедурата е безболезнена, поне такава е информацията, която прочетох в интернет, но на някои зони от тялото усещах не само дискомфорт но и болка. Нормално ли е това или да сменям студиото  newsm78

# 91
  • в 1001-та нощ
Помоли ги да намалят силата на въздействие. По каква схема ходиш?

# 92
  • София
Препоръчаха ми да правя първите процедури през два-три дни (два пъти в седмицата примерно), като с  10 масажа би трябвало да има осезаем ефект. След приключване на курса постепенно разреждане на масажите, докато стигна до един месечно за поддръжка.
Ходила съм само веднъж. Честно казано, колебая се дали да му дам още един шанс на LPG-то или да заложа на добре познатите ръчни масажи.

# 93
  • Пловдив
Днес най накрая си взех уреда и започвам да го пробвам .
Сега тичам да взема олио да не се подредя със синини през лятото  Laughing
После ще споделя .
Смятам да пробвам с по ниска степен и 10 мин .,но според зависи  Laughing

# 94
  • на острова на мечтите
danilu ползваш масажно масло, което е и специално антицелулитно ли? Предполагам, че от някакъв енергизиращ тип или се казват по друг начин?

Ползвам олио от арган, или от орехи с арган,но само за някой части на тялото. Както вече казах,опасявам се, че ако сложа повече олио може да попадне под вибриращата глава и да доведе до повреда. Затова първо намазвам лек  слой олио,втривам с ръка и после масажирам. Масажи те имат ефект и за разни други бележки/ рамо, глезени, кръст,шия и рамене.
После ще споделя .
успех Hug

# 95
danilu Питам, понеже аз съм ходила на масажи с антицелулитен ефект и мисля, че не бих могла сама в домашни условия да го повторя. Не знам дали и с домашен уред бих се справила. Не само движения с натиск в такива области, които сама не бих достигнала без да съм йога Simple Smile, а и до колкото знам самия продукт (олиото) който ползват е специална смес като състав, не само едно нещо. 

# 96
Момичета да споделя моя опит с целулита.В началото на лятото направих 10 ръчни масажа ,после 4 процедури с радиочестотен лифтинг,после 6 процедури пресотерапия и лимфен дренаж,купих си масажора обсъждан по рано в темата и вендузи и правя първо масаж с него и довършвам с вендузите.Мога да кажа че целулита видимо се заличи на 80%,продължавам с вендузите и масажора.

С какво се мажеш при масажора?

Аз имам масажора от 3 дни, изпозвам на Кройтерхоф серума и на Билка 6 oils.

За стриите съм много доволна от Жоржея, от 2 седмици се мажа и има видим ефект, моите са лилави все още.
Ползвам този крем:
Скрит текст:
После мажа с Кройтерхоф,след масажа като финиш.
и масажора е:
http://pazaruvam-com.gombashop.com/antitzeluliten-masazor-relax-spin-tone.html

# 97
  • FRANCE
Здравейте.  Масажора на Алена има ли го в реален магазин?  За малко сме в бг и постоянно в движение за да го поръчам на адрес. Благодаря

# 98
  • в 1001-та нощ
Аз го взех от България Мол - има щанд пред детския Н&M  Peace на ниво 1  bowuu

# 99
  • на острова на мечтите
danilu Питам, понеже аз съм ходила на масажи с антицелулитен ефект и мисля, че не бих могла сама в домашни условия да го повторя. Не знам дали и с домашен уред бих се справила. Не само движения с натиск в такива области, които сама не бих достигнала без да съм йога Simple Smile, а и до колкото знам самия продукт (олиото) който ползват е специална смес като състав, не само едно нещо. 

Цената на уреда е колкото един антицелулитен масаж тук #Crazy така че трябва са се справя в домашни условия  Peace

# 100
  • софия
После ще споделя .
Аз също имам уреда и ето това ревю ме насочи и е обяснено много добре.
http://tediata.blogspot.bg/2013/03/celluless-md_25.html?m=1

# 101
danilu а като го правиш така, усещаш ли да има резултат или е действа индивидуално?

# 102
  • Пловдив
После ще споделя .
Аз също имам уреда и ето това ревю ме насочи и е обяснено много добре.
http://tediata.blogspot.bg/2013/03/celluless-md_25.html?m=1

Ето и първи впечатления от уреда .
Еми голямо мазане стана на бедрата с олио на икаров  Laughing ,но много мирише ,та др.път ще го сменя .
Станах като рак червена ,но слава богу нямам синини  Simple Smile
Послесе намазах и на корема и там същото .Горе долу около 10 мин.на зона ,като следвахправилото от коляното на горе .А корема от вън на вътре до ръцете нямах сили да стигна .
Луда работа ,това олио така загря ,че колкото ми беше топло взех да се припотявам  LaughingСлед туй чувството ми беше все едно са ми дърпали кожата .
После душ задължително и в леглото .
Днес си гледах краката нямам поражения  Laughing
Като се прибера довечера пак ще повторя процедурата .

# 103
  • София
Вчера правих по-дълги масажи с уреда и на висока степен и днес съм с мускулна треска на бедрата.  Crazy Често казано му нямах особено доверие, все пак е от най-евтините, а и не усещам нищо, нито зачервяване има, нито изпотяване. Мислех си, че действа повърхностно и днес бях много учудена, че ме болят мускулите, а не кожата примерно.  За целулита не знам още дали има ефект, но този ефект с мускулната треска ми хареса. На вас случвало ли ви се е?

Аз съм на диета от известно време и съм намалила така или иначе солта  пържените храни, но има ли и други конкретни съвети, свързани с храненето, които да са ефективни?

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 18:35 от Niya88

# 104
  • софия
Накратко ще ти кажа за моя хранителен режим,изготвен е от Биляна и има ефект.
 Набляга се на протеините -пиле ,пуешко,телешко,агнешко -да са без мазнини.
Яйца -само белтъците
Обезмаслено кисело мляко
Рибата също е много важна -или омега 3-6-9 на капсули
ВЪГЛЕХИДРАТИ- избягвай сладкото и брашното,може за гарнитура 1-2пъти седмично на обед 100гр.картофи или ориз .
Плодове -грейпфрут,ананас,ябълки ,диня.
Зеленчуците-листни,домати,крадтавици,моркови.
Преди тренировка се яде поне 1,5-2ч.Същото е и след тренировка .Последното ядене да е поне 2-3ч преди лягане ,освен ако не е протеинов шейк.
Дневното ядене да е на на 3-3,5 ч
Забравяш за газирано и алкохол.
Забравих да напиша за варивата може 1-2пъти отново на обяд.
Ако имаш по конкретни въпроси питай☺

Общи условия

Активация на акаунт