Целулит - 8 тема

• 137 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Момичета да споделя моя опит с целулита.В началото на лятото направих 10 ръчни масажа ,после 4 процедури с радиочестотен лифтинг,после 6 процедури пресотерапия и лимфен дренаж,купих си масажора обсъждан по рано в темата и вендузи и правя първо масаж с него и довършвам с вендузите.Мога да кажа че целулита видимо се заличи на 80%,продължавам с вендузите и масажора.

# 76
купих си масажора обсъждан по рано в темата и вендузи и правя първо масаж с него и довършвам с вендузите.Мога да кажа че целулита видимо се заличи на 80%,продължавам с вендузите и масажора.
При мен е обратно, първо правя с вендузите, след това с масажора. Много силни вибрации има моя, здраво тресе. Мисля да направя няколко процедури кавитация съчетани с ръчен масаж. Не съм правила досега, нямам и спомен дали са се обсъждали в темата.

# 77
  • на острова на мечтите
Аз в момента правя само масажи с уред, без вендузи, за да не си насиня краката посред разголения летен период. Много съм доволна Peace С вендузи резултат почти не се виждаше,докато с уреда виждам прогреси почти мигновено  newsm10 А и започнах да получавам комплименти  Party
Успех на всички!
За стрии има някакви мазилка, но лично аз не съм ползвала. Мога да поразпитам.

# 78
  • София
Момичета да споделя моя опит с целулита.В началото на лятото направих 10 ръчни масажа ,после 4 процедури с радиочестотен лифтинг,после 6 процедури пресотерапия и лимфен дренаж,купих си масажора обсъждан по рано в темата и вендузи и правя първо масаж с него и довършвам с вендузите.Мога да кажа че целулита видимо се заличи на 80%,продължавам с вендузите и масажора.

С какво се мажеш при масажора?

Аз имам масажора от 3 дни, изпозвам на Кройтерхоф серума и на Билка 6 oils.

За стриите съм много доволна от Жоржея, от 2 седмици се мажа и има видим ефект, моите са лилави все още.

# 79
Аз в момента правя само масажи с уред, без вендузи, за да не си насиня краката посред разголения летен период. Много съм доволна Peace С вендузи резултат почти не се виждаше,докато с уреда виждам прогреси почти мигновено  newsm10 А и започнах да получавам комплименти  Party
Успех на всички!
Твоя уред беше като на Алена, нали?

# 80

С какво се мажеш при масажора?

Аз имам масажора от 3 дни, изпозвам на Кройтерхоф серума и на Билка 6 oils.

За стриите съм много доволна от Жоржея, от 2 седмици се мажа и има видим ефект, моите са лилави все още.

Привет,
може ли линк за този масажор?
Аз правя от една година веднъж в седмицата ръчен масаж при масажистка, съчетан с вендузи. Ефект има, но на 80%. Все още забелязвам в горната задна част на бедрата и малко по дупето неравности, при все, че тренирам 2-3 пъти в седмицата тапаут и един път фитнес, и плувам,  и горе-долу се съобразявам с храненето...
Кремове не използвам... Мажа с кокосово и каково масло, но не редовно, защото не обичам... Мисля сега да пробвам кремът на Кройтерхоф, който забелязвам, че доста хвалите...
Иска ми се да нямам грам целулит... Sad

# 81
  • София
Аз купих този, понеже тук имаше похвали за него и в сравнение с други е доста евтин
http://pazaruvam-com.gombashop.com/antitzeluliten-masazor-relax-spin-tone.html

Не мога да кажа дали има ефект от него, тъй като го ползвам отскоро, по принцип в рекламата го предлагат за отслабване и аз не вярвам на реклами на топшопа. За целулит ми се струва, че наистина ще има ефект, определено раздвижва кожата повече отколкото като сама се масажирам.

Не съм сигурна много коя приставка за коя част да ползвам и какъв точно крем/олио е най-подходящо. Все още експериментирам.

# 82
  • в 1001-та нощ
Успех на всички!
Твоя уред беше като на Алена, нали?

да, него поръча  Peace

Дани, явно има ефект и от загряването, което прави уреда Simple Smile Инфрачервеното - имам предвид, не се усеща топлина, сгрява отвътре и раздвижва кръвообращението и дренажните процеси Simple Smile

# 83
Алена , може ли линк към уреда който ползваш , този ли е ? http://pazaruvam-com.gombashop.com/antitzeluliten-masazor-relax-spin-tone.html

# 84
  • в 1001-та нощ
Не, друг е - масажор Casada TAPPYMED II  Peace

# 85
# 86
  • София
Привет! Записвам се и аз при вас  Hug 
Никога не съм имала проблем с килограмите като цяло, но кача ли малко всичко отива на дупето и брича, а колкото и да отслабна, целулитът упорито си стои. (Най-бързи и осезаемо намалява гръдната обиколка, дупето... ТЦ Mr. Green ) Преди години бях доволна от курс антицелулитни масажи - комбинирани - обикновен, с вендузи и с мед, като първите две седмици ходих през ден, след което постепенно разредих. От скоро поднових масажите вкъщи с ръчен масажен диск и започнах да спортувам. Препоръчаха ми и LPG масаж. Някой може ли да сподели впечатления?

# 87
  • Пловдив
Здравейте и от мен и аз се записвам да следя темата .
Днес и моя уред ще бъде при мен и се надявам да постигна някакъв ефект от него .
Ето го и него :

http://magicshop.bg/vakumen-anticeluliten-masazhot-celluless-md.html

Някой може ли да сподели дали е доволен от него ?
Благодаря ! bouquet

# 88
  • на острова на мечтите
Уважаеми,тези дни бях без достъп до Интернет и не съм писала. Добре че Алена ви е отговорила заради мен. Да, този е уреда Casada tappymed II. Предполагам ,че и другият модел, който сте си закупили ще има същият ефект. Важно е постоянството.
Аз слагам много малко масажно олио,за да не стане някой гаф с уреда, то понякога масажи рамките и без крем/олио.
Понеже няма много инструкции  как да се процедира пробвам всички приставки,  за да стабилирам коя е удачна за крака,за корем и дупе съответно.

# 89
danilu ползваш масажно масло, което е и специално антицелулитно ли? Предполагам, че от някакъв енергизиращ тип или се казват по друг начин?

Общи условия

Активация на акаунт