Целулит - 8 тема

• 137 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Е, аз не съм от щастливките и ако не внимавам с храната и калориите много бързо качвам. А искам ужасно много да сваля поне 2кг. 159 съм и 49кг са ми малко повечко.

# 706
  • Sofia
   Няма да навлизам в подробности, защото, все пак, темата не е за това, но всеки може да се информира и да прочете до какво води перманентната липса на умерено количество чисто месо в диетата. Peace

Напоследък много се пише за месото, как е пълно с хормони.
   Така е, но има и био / органик месни продукти. За съжаление, е строго препоръчително човек да си купува именно такива, без хормони. Лошото е, че са... Money

# 707
  • sofiq
Е, аз не съм от щастливките и ако не внимавам с храната и калориите много бързо качвам. А искам ужасно много да сваля поне 2кг. 159 съм и 49кг са ми малко повечко.

То и моето щастие не е пълно  Mr. Green....искам да съм 54 кг,само веднъж в живота си съм била толкова след като родих отслабнах много покрай денонощните колики на малкия и перманентната липса на сън.За около година си се върнах пак на мойте си кг.-59.
Нямам воля аз ,на което се дразня много....нито да се храня по добре,нито да спортувам,нито цигарите да спра  #Cussing out

# 708
  • на острова на мечтите
А, за кафето аз съм с ниско кръвно и не ми пречи, но през горещите летни месеци не ми се и пие много. Напоследък хич не го понасям топлото. Ставам като зомби  Sick Искам зима. Тогава съм активна,спортувам,движа се,пълна съм с енергия.
Относно месото, аз карам вече 5 години без. И на мен ми се гади от миризмата му. Виж,за бременни въпросът е по-сложен. Там не мога да помогна,но има майки веган,които,поне така споделят,не са имали проблеми по време на бременност.
Продължавам с масажите у дома. Ще ми се да са малко по видими резултатите  Thinking Crossing Arms

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 18:35 от danilu

# 709
Малко ще се отклоня от темата, но тъй като целулитът, теглото и хормоните са взаимно свързани, какво правите за да сте в хормонален баланс? Пиете ли добавки или нещо друго? Известно е, че в определени случаи на хормонален дисбаланс, дори хранителният режим и спортът е възможно да не доведат до желаният ефект.

# 710
Нищо не пия. На 42 съм и според последните ми хормонални изследвания даже не съм в пре-менопауза. Отказах да пия хормони да намаля миома. Ще се оперирам. От друга страна когато ходих да се интересувам за Венус фрийз ми казаха, че моят целулит е хормонален.  newsm78 ooooh! малко ми е неясно как хормоните са ми в норма, а причиняват целулит.  Cry Rolling Eyes И как са в норма след като очевидно миома се образува при завишени нива на естроген ????!!!! #2gunfire #Crazy

Gifty, тук май само Алена е постигнала пълно щастие, аз като теб спазвам стриктни ограничения, висока съм 160 и съм 48 кг. Толкова бях само в дебелашката си първа година като студентка .... Thinking

Относно био продуктите - излиза изкл\чително скъпо да се купуват за четиричленно семейство и не е гаранция, че са такива. За мен понятието био продукти означава аз да си ги отгледам. Купувам органични продукти от 7 години и не съм убедена, че са такива.

# 711
  • в 1001-та нощ
... От друга страна когато ходих да се интересувам за Венус фрийз ми казаха, че моят целулит е хормонален.  newsm78 ooooh! малко ми е неясно как хормоните са ми в норма, а причиняват целулит.  Cry Rolling Eyes И как са в норма след като очевидно миома се образува при завишени нива на естроген ????!!!! #2gunfire #Crazy...

Точно - естрогенът е причина за целулита  Peace Освен всичко друго  Peace

# 712
  • sofiq
По темата за хормоните,иследвала съм мойте няколко пъти и са в норма,причината за моя целулит е че не мога да спазвам целогодишно режим на хранене и други грижи Embarassedзапочвам борбата ранна пролет и до лятото положениео вече е значително по-добре.

След 3 години най накрая се наканих да пиша за вакумния масаж,добавките и козметиката с която боря целулита ....изобщо за цялата ми програма в домашни условия,ето на който му се чете ,дано съм полезна  Hug

http://tediata.blogspot.bg/2017/07/blog-post.html

# 713
  • софия
По темата за хормоните,иследвала съм мойте няколко пъти и са в норма,причината за моя целулит е че не мога да спазвам целогодишно режим на хранене и други грижи Embarassedзапочвам борбата ранна пролет и до лятото положениео вече е значително по-добре.

След 3 години най накрая се наканих да пиша за вакумния масаж,добавките и козметиката с която боря целулита ....изобщо за цялата ми програма в домашни условия,ето на който му се чете ,дано съм полезна  Hug

http://tediata.blogspot.bg/2017/07/blog-post.html

Страхотно ревю, Жоржеата е много прехвалена работа.

# 714
ted., четейки блога ти си купих онзи уред хвален от теб, но съм го използвала само 2-3 пъти, не ми остава време въобще  Tired Ще прочета новия блог също.

# 715
  • sofiq
ted., четейки блога ти си купих онзи уред хвален от теб, но съм го използвала само 2-3 пъти, не ми остава време въобще  Tired Ще прочета новия блог също.

Дали ще правиш масаж с уреда или с вендуза времето е едно и също.Истината е че трябва упоритост и комплексна грижа за да има ефект.
Като работеща самотна  майка на малко дете деня ми е подреден от- до и единствено късно вечер имам време да направя нещо за себе си,точно тогава правя антицелулитни процедури,маски за лице и коса и други глезотоики само за мен Simple Smile.Нямам време и средства за подобни процедури в салони.
Пък и всички тези процедури макар и късно вечер ми носят удоволствие,релаксирам и се радвам,че съм намерила и време за мен на което се радвам много ...паля си ароматна свещ,пускам да гледам някой забавен филм,сипвам си чаша вино понякога и си казвам ето дойде ред на мойто лично спа в дома ми Grinning,така дори и неприятния и досаден вакумен масаж ми се струва релаксиращ.

# 716
Някой ходил ли е на процедури с Велашейп? Има ли доволни или недоволни? Днес в един салон ми каза козметичката, че прави на една зона по 20 мин - 25 лв, а на зона като крака например е 40 мин - 50 лв и трябва поне два пъти в седмицата да ходя. Това скъпо ли е и колко процедури трябва да се направят горе-долу за да се види ефект? Знам, че за всеки е индивидуално, но ще съм благодарна, ако някой сподели личен опит.  Rolling Eyes

Ръчните антицелулитни масажи не са ли по-добър вариант?  Whistling

# 717
  • In transit
За ръчните масажи мога да кажа, че страшно много зависи от самия масажист и техниката, която ползва.  Може да имаш много добри резултати, може и никакви. Също и вида на целулита предполагам.

# 718
  • в 1001-та нощ
Някой ходил ли е на процедури с Велашейп? Има ли доволни или недоволни? Днес в един салон ми каза козметичката, че прави на една зона по 20 мин - 25 лв, а на зона като крака например е 40 мин - 50 лв и трябва поне два пъти в седмицата да ходя. Това скъпо ли е и колко процедури трябва да се направят горе-долу за да се види ефект? Знам, че за всеки е индивидуално, но ще съм благодарна, ако някой сподели личен опит.  Rolling Eyes

Ръчните антицелулитни масажи не са ли по-добър вариант?  Whistling

Добра цена е, стига апаратът да е истински  Peace

# 719
Някой може ли да сподели, ако е доволен от ръчни масажи в някой салон в София?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт