Американски колеж - седма тема

• 108 924
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
А какво означава N/A в оценките в Engrade? Да не би да сме били без домашно или е нещо планирано и непроведено? Или?

# 361
  • София
А какво означава N/A в оценките в Engrade? Да не би да сме били без домашно или е нещо планирано и непроведено? Или?
N/A = not available,  в смисъл не е нанесена още оценка

# 362
Ако сте били без домашно в реда за домашно ще е 0 / 10 например...

И пак : за всяко нещо питайте учителя... Дори се очаква, ако на тест видите някоя точка за верен отговор, която не ви е сумирана или не е отчетен отговора за верен, да посочите на учителя неговата грешка... и обратното - ако нещо ви е зачетено за вярно, а очевидно не е... Честността и комуникацията се адмирират, дори когато това ще намали оценката от 92% на 90% Simple Smile

# 363
От 03.10.2016 да не е нанесена оценка ... Малко не ми се вярва.

# 364
  • София
По БЕЛ ли? И на нас ни е само онзи прословут тест като оценка.

# 365
От 03.10.2016 да не е нанесена оценка ... Малко не ми се вярва.
По-лесно е да питаш майките, защото нещо ти се вижда странно, а не учителя с който се виждаш постоянно  newsm78

# 366
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 Кога се виждаме с учителите? Аз изобщо не виждам никой от учителите му newsm78.

# 367
Кой се вижда с учителите? При това постоянно ... Нещо не е тамън в този разговор ... Аз дори не ходя до у-ще камо ли да се виждам с тях, а още по-малко постоянно.

# 368

Извинявам се, явно съм се объркала с колежанката осмокласничка, която задаваше мноооого въпроси и по едно време даже нещо се обиди, че нещо мамите не сме разбрали и сме я подвели... Явно обърках ника  bouquet (обърка ме това подчертаното горе... а и ника е с близко звучене, проверих назад - Katniss12)
Нека децата питат, те се виждат с учителите всяка седмица  Simple Smile
Ние се виждаме с тях на родителските срещи. Е, ако има нещо важно, винаги може да си насрочим среща, но има неща с които децата вече съвсем сами се справят.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 14:35 от peneva_a

# 369
Нулата за домашно е M (missing). N/A да не е от някой клуб?

# 370
Няма нищо peneva_a! И аз така предположих- объркване Simple Smile
Не, N/A е в оценките по БЕЛ например. Не е от клуб. И по английски-03.10.2016 - journal presentation. Има и други такива ...

# 371
Има ли мама от 8/7  - бързичко, докато са на училище  Praynig

# 372
  • София
Има ли мама от 8/7  - бързичко, докато са на училище  Praynig
Аз

# 373
  • София
Тестът по БЕЛ в началото на учебната година е доста тежък, но им помага да се подготвят за матурите в 12 клас. На база грешките им на теста подготвят подробни ръководства с правилата. Освен това преди ги пращаха на допълнителни консултации за по няколко часа според резултатите им. За това и средният успех на матурата по Бел до миналата година беше много висок.
Всички участници, които са достигнали до крайния етап  в Панаира на науката получават този бонус от 5 % и си го добавят, както Росс е писала към оценката, по който предмет (от природо-научните) си изберат. А тези с наградите могат да си го пишат в мотивационното писмо. При кандидатстването за университети в  САЩ , това е голям плюс.

# 374
Не винаги датите в engrade са актуални.Не се притеснявайте за това.

Общи условия

Активация на акаунт