Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 931
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Не съм писала отдавна в темата, нямам време да чета и следя, но се храня разумно и тренирам при възможност.  Simple Smile
Влизам с ОГРОМНА МОЛБА. Моля, споделете и изпратете по един смс в подкрепа на децата и младежите, които искат отново да тренират любимия си спорт (хангарът с лодките им изгоря и загубиха всичко): https://dmsbg.com/7643/dms-lodka-cherpokov/

# 451
Кардио 3. Нещо много ме измори, но го правих след като ядох една огромна шопска салата. Цял ден карах на пакетче фъстъци и като се върнах бях много прегладняла. После се сетих, че не съм тренирала Laughing
Щастлива, то не че са вредни овесените ядки, аз предимно това давам на децата за закуска, но след като години наред съм закусвала кисело мляко с овесени ядки и разни семена и няма много значими резултати в отслабването, значи трябва да понамаля  и още  въглехидратите. Или пък да остана само на тях Laughing
Най-добре ми беше, когато изобщо не закусвах.
Аз не разбирам много страстта към сладкото във вид на джънк, при мен проблем е лютото, пикантното, което обожавам и ми отваря допълнително апетит и после проблеми с количествата, а не с вида на храната. А ако изям парче шоколад, после задължително трябва нещо солено, за да си оправя вкуса.
И друго се сетих - всички любители на сладко, които познавам, са все слаби хора.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 19:07 от Аmanda

# 452
  • 1st floor
Кардио 3 винаги ми е  било изморително, никога не свикнах с него. Само след Шон имаше малко подобрение... Mr. Green И сега като го правя ми е голям зор... Crazy
 yulinga ,  Peace !

# 453
Аз пък съм друг случай- не обичам много сладкото, но почти всеки ден пия по 2 kафета със захар, не ми е вкусно без. 1 дълго го пия с 3 захарчета. Шоколад може и да не ям, но пък салатка с ракийка... тук ми е проблема. И аз по обичам соленко, пикантно. Но пък днес се облажих с 1 сладолед Босс, бях му се навила от известно време Simple Smile
Отчет днес - кардио 6 от Дупеманията

# 454
Вивка,тази драма със сладкото дето я описваш....все едно за мен става въпрос,баси,едно към едно  newsm78

Днес 1км плуване;храната яйца и шишчета с един -два домата,малко сирене,кашкавал и 3-4 сини сливи;100-150 мл узо с мента  bowuu

# 455
Узото е разказало играта на цялата диета Simple Smile.

# 456
Виви, при мен се получава същото понякога.  Rolling Eyes Но пък цяла зима си е доста време.
Натурален шоколад не съм яла ехее от кога. Сега си хапвам сладоледче, но все по - рядко. Има няма, веднъж на 10 дни.

Вчера добавям 5 км тичане за 32 минути.
Днес Cardio 2. Спах 4 часа и съм като изцеден лимон. Днес мислих да бягам, но няма да е.  Embarassed
Чак се чувствам гузно, че нямам сили за бягане. Аз винаги съм така, правя нещата на живот и  смърт, но се опитвам да премахна това свое "недостатъче". След като съм достатъчно изморена и през ден ми се налага да спя по 4 часа, защото имам натоварена седмица, защо да си изтормозвам тялото повече?!  ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed Ама съм една и аз...

# 457
  • 1st floor
Отчитам вместо кардио - Focus T25 Dynamic Core Beta. Разнообразявам си малко... Whistling

leia2015, не виждам защо се чувстваш гузно...След толкова малко сън и липса на енергия е съвсем нормално да нямаш сили и да не тренираш. Наспи се, почини си и утре е ден! Peace А ако аз хапвах сладолед веднъж на 10 дена, даже не бих го броила... Mr. Green

# 458
Виви,  След като съм достатъчно изморена и през ден ми се налага да спя по 4 часа, защото имам натоварена седмица, защо да си изтормозвам тялото повече?!  ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed Ама съм една и аз...

Shocked Леле Лея ,защоооо спиш през ден пон 4 часа-това е гплям стрес  Tired
 Кикамора Узото не си го давам,за нищооо Crazy

# 459
БР 9. Мъжът ми този път наблюдаваше и рече, че това е голям тормоз. Каза, че в началото му се е струвало лесно, но сега е осъзнал за какво става въпрос и май не можел да го направи.  Пита ме тази мацка дали не е работела в израелските спецчасти Sunglasses
Непокорна, викаш не е от яденето преди тренировка, гадно си е Кардио 3.....
За алкохола - аз си пийвам от време на време ракия със салата /много изтънчено Grinning/ и бяло вино, сладки котейли не ми понасят на стомаха. Но само, когато сме в компания по-голяма, не е всяка вечер.
Лея, хубаво е да спиш малко повече. Аз от недоспиване изобщо не свалям, когато децата бяха бебета бях постоянно на диети и все качвах.

# 460

И не знам защо намирате овесените ядки + кисело мляко за неподходящи  Rolling Eyes. Това е всекидневната ми сутрешна закуска, която разнообразявам с нещо всеки път - я сложа парчета плод, или една бисквита, или пък орехи, каквото имам под ръка.  Peace

Аз също си похапвам всяка сутрин кисело с овесени ядки, добавям и натролешо ленено семе и понякога плод. Мисля, че е доста здравословна закуска.
Аз днес отчитам 50 клека, 20 напади, 1 мин. основен план и 1 мин hight планк.

# 461
  • София
Вивка,тази драма със сладкото дето я описваш....все едно за мен става въпрос,баси,едно към едно  newsm78

Тя наркоманията е еднаква за всички  hahaha  Crazy  Hug

Лея, не ме питай. За първи път ми се случва цяла зима да се боря. А зимата продължи до май  Sick
Жестоко нещо. Дори се чудя как за такова ядене (вкл и на тесто) качих само 2 кг. Вярно, много ми личаха, защото съм ниска, но пак добре се разминах с толкова ...  ooooh! Абе мани. Отпусне ли се веднъж човек, особено "шокохолик"  Laughing край!

# 462
Ехее не съм влизала от петък и то много теми сте разнищили и нови попълнения са ни дошли! ☺
Събота се покачихме на Шипка и минахме към Казънлък (много завои от нашата дестинация, свят ми се зави), а неделя скокнахме и решихме да стигнам пеша до Боженци (6км.) по екопътеката с една малка на 2г. и 9м. Ей, издържа това човече 😏
Два дни не тренирах, рисувах и готвих за световно 😛
Вчера се разбих подобаващо както аз си
знам - 40мин. TRX на двора и 30мин. йога за разкош

# 463
  • София
Какво е TRX?

# 464
Непокорна, не, не сме съседки. Аз съм от другата страна, но понеже съм близо до тунела, мислех, че ако си пО в края на Люлин.... но 1-ва част е доста далече.  Hug

Аманда, какво имаш предвид под "захарозависима", защото аз съм "шоколадозависима", но захарта я мразя и всичко, свързано с нея - сиропирано и т.н.  Sick Ето вчера съм си хапнала поне половин шоколад, а вечерта мислех да ставам за още 1 редче, ама издържах и чак сутринта си го хапнах  Laughing. Та, така се почва, на ден поне по 2 редчета омитам.  Blush

Иначе преди в закуската добавях и лъжица кокосово масло, но ми свърши, а ставаше тоооолкова вкусно с овесените и киселото ммммм...  Crazy Трябва пак да си купя.

Общи условия

Активация на акаунт