Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 927
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Нахълтвам с отчет за цялата седмица наведнъж. Понеделник - разбиваща тренировка за гърди и ръце. Завърших с кардио. Поизпотих се и имах доволно маракар и не много силна МТ на следващия ден. Вторник - крака, дупе, корем. От тази тренировка имах МТ само на вътрешното бедро, а исках да си докарам и на задно. Другата седмица ще пробвам пак. Вчера - гръб, рамо, корем. Планувах и кардио, но тренировката беше продължителна и накаря се скатах  Rolling Eyes Днес обаче ще наваксам само с кардио - ще ходя на just step. Плуването ми липсва и се чудя дали да не почна пак да ходя 2 пъти седмично. Не съм решила още, обмислям го. С храната съм сравнително добре. Нямам ден без сладолед, но пък само това ми е изкушението. Останалата храна е почти идеална. Държа си още коледните килца, а лятото презполови вече. Почнах да изчиствам горната част, но на кантар разлика нямам. Само в огледалото. Ако не омажа положението почивните дни, в понеделник ще извадя сантиметъра. Завиждам на Непо за бедрата. Моите никога няма да паднат под 50-52 см  Cry Проблема на Агента с дънките го имам от години, но аз ги уплътнявам и в дупИ. Стърчат само в талията и горната част на ханша. Разликата е голяма обаче и не става с колан. И за да не си мислите, че правя всичко, а не ми се получава - и аз съм шоколичка. С дъъълги периоди, в които се озаптявам и още по-дъъъъълги, в които се провалям  Rolling Eyes

# 466
Вчерашния план за пилатеса де провали и минах с кардио и малко горна част. Mr. Green
Щастлива ,ти добре, че омиташ по 2 редчета.Абсурд да има цял шоколад вкъщи и да хапна само 2 реда. hahaha
За дънките не писах ,но си е същата работа при мен - с тези широки бедра точно там е прилепнало ,талията яко хлопа ,а на прасците е широко. Явно съм страшно непропорционална. Simple Smile

# 467
Скрит текст:

Привет!

Голяма жега напъна запада, Агентът ще потвърди, и вчера от съображения за сигурност не съм тренирала. Сауна стана в апартамента и единственото, на което бях способна е да лежа разперена на течение, да вливам нещо студено и да не мърдам много. Днес слава богу разхлади и съм се наточила яко за тренировка. Много ме кефят БР 7 и 8 и даже мисля да ги правя малко по-дълго, като увелича тежестите.

Хубав ден!

# 468
  • София
Щастлива, ако ядеш шоколад, обезателно премахни кокосовото масло, че и други масла, и мазнички неща. Защото двете в едно става лоша работа, независимо от това, че тренираш.

Забравих да се отчета - Дупемания 6 + още с ластика да дупе.
Домъчня ми за тази тренировка, та реших днес да си я направя.

# 469
  • София
Yoya,
би ли споделила по коя програма тренираш?

# 470
Щастлива, аз май не съм писала за захарозависимости Thinking
Вивиан, ти в рамките на деня ли не смесмваш въглехидрати и мазнини или се стараеш на едно хранене да не го правиш? Аз понякога се храня предимно  въглехидратно през деня - банан, други плодове, ядки /така ми е по-лесно на работа/ и вечер мазно месо, мазна риба, яйца  със салата и си мислех, че е горе долу добре, защото калориите ги държа на около и понякога под 1500.

# 471
Yoya,
би ли споделила по коя програма тренираш?
Аз не тренирам в домашни условия, а в зала. Ползвам свободни тежести, уредите, понякога TRX. Разделила съм си тренировките на сплитове, но не повтарям упражненията. Разнообразявам ги. Тежестите, които използвам също са различни всеки път - понякога по-тежко, понякога с по-леки, но пък по-интензиво. Същото важи и за повторенията. В нашата зала няма ластици, за което много съжалявам. Все се каня да си купя и да си нося.

# 472
Ох, да, извинявай, Вивиан е писала, че е захарозависима.
Вивиан, какво точно имаш предвид? Че по принцип си падаш по сладкото като цяло или наистина по захаросани неща /сладкиши със захарен сироп и т.н./?

Иначе да и шоколад ям, преди всеки ден слагах и от кокосовото. Но като цяло количествата са ми малки /не на шоколада, де  Embarassed ето от сутринта вече 2 редчета няма/. Сигурно затова не свалям от мазнини  Thinking , иначе уж и Ацетил Л-Карнитин пия преди тренировка /но малка доза, пък не виждам ефект  Rolling Eyes/.

# 473
Щастлива, предполагам, че Вив има предвид, че трябва да предоставиш на организма основно единият вид гориво - или въглехидрати, или мазнини. Когато се комбинират двете като дългосрочно хранене, ефекта определено не е отслабване. Ако ползваш повече мазнини - ограничи въглехидратите. Разбира се, тя сама ще уточни дали това е имала предвид /Вив, извинявай, че отговарям и аз/. Просто съм си патила от подобни съотношения на макронутриентите и за това го казвам.

# 474
Oф, имам здравословен проблем, че и рецептурна книжка ми връчиха, че лекарството било скъпо.
Зарежете това, поставих рекорд по заверяване и изваждане на рецепрурна книжка, я психиатъра, я лична, така 4 пъти и накрая заверка. Тичане в най-големата жега. И човек като се притеснява.

И аз отивам на новата програма - крака, изтичала почти 10 км hahaha 2 пъти паднах на дупе си със 20 кг щанга. Три пъти се плоснах настрани с напади с гири. Цирк. Поне интервалното вело изкарах като хората.
И не ме дигнаха и погалиха по дупето нито веднъж Cry Cry Cry

# 475
  • София
Джери, надявам се всичко е наред в здравословно отношение  Hug Praynig
Прегръдки  Hug Hug Hug

Вивиан, какво точно имаш предвид? Че по принцип си падаш по сладкото като цяло или наистина по захаросани неща /сладкиши със захарен сироп и т.н./?

Всичко сладко обичам ... даже обожавам  Embarassed  ooooh! Laughing
Каквото и да ми кажеш - обичам го  hahaha hahaha hahaha Ужас работа  Joy

Амандичка, по принцип гледам да не ям захар, която се лепи, за целта съм елиминирала всичко, освен плодовете. Та не на едно ядене или в рамките на деня да внимавам, а по принцип си внимавам. Разбира се, когато не съм в период на неистово преяждане със захар, тогава ям като че утре ще свърши света и изобщо не мисля  hahaha

За комбинирането на мазнини и въглехидрати, думата ми беше, че като цяло комбинацията е "надебеляваща"  Mr. Green Човек никога не е само на едното гориво, или само на другото, освен ако разбира се не е в кетоза. Но и на супер НВ режим, пак се гори захар в някакъв процент. Просто идеята ми беше, че при хапване на мазнини и шоколад, обезателно ще има покачване на мазнини и напълняване, стига да е ежедневна тази комбинация, а не инцидент.

# 476
З а днес пилатеса от фикса,обаче се прецаках,щото по принцип правя един с ластици,май екстреийма ,а днес попаднах на ообикновенния....и не се натоварих много ,много....Днес се качих на кантар -еми + 2кг съм  Tired знаех се,че няма да ми се рзмине така шокоманията този път....Нищо пак сме на старта ,каквото такова  Joy

# 477
Със спането ми малко време, това беше инцидентно тази седмица, защото имах доста напрегнати дни.
Ангажиментите бяха в повече и определено се чувствам като изцеден лимон в края на седмицата, а и цялата де.  Rolling Eyes
Искам вече да става 17:00 и да си ходя, а съм станала в 5:00... къде ти още многоо време, а и за капак вечерта ще пътувам на 400 км.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Стига съм се жалвала. Отдавна не ми се беше случвало да ми е толкова напрегнато и изморено. Цял юли ми е един такъв лежерен... Party Ще имам седмица и половина почивка и после се зареждат едни пътувания... Wink
Обожавам да пътувам, но дългите часове в колата ме измарят лятото.

Относно въглехидратите и мазнините. Според мен ако не се комбинират всекидневно, а примерно веднъж седмично, не е проблем. Стига да не стане редовно консумирането им.
Имам един приятел, който през седмицата се хранеше НВ, а събота и неделя си ядеше каквото му душа иска, без да се съобразява. Свали близо 15 кг за 6 месеца. Така че, според мен всеки трябва да намери своята златна среда.  Wink

Днес отчитам БР7.  Wink Следват два дни почивка от тренировките.  Peace
Хубав уикенд.

# 478
  • 1st floor
Отчитам БР 9.

No_frame bitch, пак не си сама и ще ти правя компания!  Mr. Green И аз съм +1кг след отпуската и набиването на суха храна от началото на месеца. Като сантиметри ми се е отразил на корема и паласковата област! Tired Първо с обикалянето по планините се отпуснах със сандвичите, като се върнах пък ми се развали хладилника и ето, вече десет дена съм без!!! Crazy Съответно храната я омазах тотално почти целия месец. Днес ще докарат новия хладилник и съм безкрайно щастлива, че ми свършват мъките!  Mr. Green Отчитам два дена без захар! bowuu Реших този път да не си поставям ограничение от месец, а просто да видим до кога ще я докарам.  Laughing

# 479
Отчитам отново 50 клека, 20 напади, 1 мин основен планк, 1:30 high планк, по 25 на всеки крак махове и 25 коремни преси. Не е много като упражнение, но толкова отделям всяка сутрин. Нещо не ми сотава време за цяла тренировка на Джаки и така я карам.
Не знам за вас, ама аз имам голям проблем - май това лято поли или рокли няма да нося. Получавам ужасно претриване на бедрата от излишните мазнинки там и се чудя вече кои упражнения да правя за тази част. И за това преминах на тези упражнения сутрин и мисля да добавя и някое друго, за да може да ми комфортно като облека някоя рокля.

Общи условия

Активация на акаунт