Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
НеПоКоРнА, ти вървиш килограми и обиколка на бедра едновременно  Laughing доста интересно.

Не знам дали е от БР7 или от бягането снощи, но имам мускулна треска на корема  Rolling Eyes
Вчера добавям 5км за 33 минути. Много ли е 33 минути за тези км, малко ли е?!
Ще гледам да понамаля времето. Това ще ми е целта за момента, а после ще увелича и километрите. Нека да свикна.

Днес отчитам БР8, а довечера отново ще бягам.  Wink
БР8 много упражнения с ластик, много нещо.  ooooh!
Нещо хич не ми допадат ластичните упражнения.

# 436

... от утре ще се откачам от сладкото шоково  Shocked хаха  
В главата ми от няколко дни  се върти идеята пак да спра за месец захарта. И май натам отиват нещата, щото иначе губя контрол...

А плодовете  ще ги ограничаваш ли ?   newsm78
Забравих да кажа ,че освен парцалките си взех и магнезий от Лидъла,на пръв поглед изглежда доста изгодно -375мг;200таблетки за 8лв

# 437
  • 1st floor
Не, няма да ограничавам плодовете. Аз като цяло обичам повече зеленчуци и рядко ме изкушават плодове. Но и не ги считам за грях. Просто ги отбелязах, защото допълнително ми увеличават въглехидратите за деня. Ще спра само захарта. Ето казах го!!!  Mr. Green Хау!!!

НеПоКоРнА, ти вървиш килограми и обиколка на бедра едновременно  Laughing доста интересно.

hahaha Да, забелязала съм го!
ПП: Мразя последното упражнение от БР 10 в този му бърз вариант. Кара ме да се озъбя направо! Mr. Green

# 438
Влизам без отчет, нямах време преди работа. Следобяд ще си направя кардиото.
Таня, Цвети, добре дошли Hug
Миланова, ти си слаба и само да се хванеш да спортуваш, бързо ще постигнеш резултати. Според мен би могла да почнеш с тренировките за начинаещи на Румяна Илиева и после постепенно да надграждаш.
Цвети, мързелът се преодолява с усещането, което ти дават тренировките. Ти Дупемания на Руми ли правиш?
При мен въглехидратите продължават да идват предимно от плодове и бобови. Оня ден правих леща за децата и удържах да не ям, но вчера така ужасно ми се прияде, че си сготвих и за мен Embarassed А имах предвидени пържоли за вечеря.... Не мога да бъда стриктна и това е. И овесени ядки с кисело мляко много ми се хапват.

# 439
Днес фикса -горна част-бях запланувала и да плувам,но се замотах с едни спагети,подкарах се на едно бяло,студено вино,едно парче бисквитена домашна  Laughing и то стана десет часа  Whistling храната ми е шок и ужасссс  ooooh! не знам как не съм изпаднала във въглехидратна кома  Sick днес изядох 4 сладоледа .... Tired  от утре ще се откачам от сладкото шоково  Shocked хаха  Иначе от лидълските дрешки си взех спортен сутиен -жълт,шорти,два потника и клин-супер сааа  bowuu
Охх и аз съм така не минава ден без да хапха нещо сладко - 1 сладоледче  на по път след работа, едно шоколадче вечерта (шок и ужас...) и някоя и друга вафличка след обяд така да ис затапя и за след обяда  newsm09

# 440
Ох, пресрамвам се да отчета няколко дена само велоергометър. А ядененето...  Tired За мое оправдание съм в очакване на МЦ. И вчера като подпуках едни шоколадови бонбонки... Обаче забелязвам, че ми дадоха много енергия. Нали отдавна не съм си позволявала да ги хапвам, та имат по-силно действие.

# 441
Хей, спортни!

Една почти спортна дилема имам аз, като сме се заговорили за обиколки на бедрата  #2gunfire Wink
Последните 2 седмици премерих нечетно количество дънки, от тези поскъсаните и тесните и установих, че или аз съм най-непропорционалният човек на света или производителите им имат объркани кройки. В 90% от случаите изобщо не мога да вляза в размерите, които си нося и то не защото съм качила, а защото не мога да си прокарам краката през крачолите. Когато успея да си вкарам бедрата и да ги вдигна нагоре се оказва, че имам 2 юмрука разстояние около талията и изобщо ми е широко около задника (а моето нежно дупе никога не е било малко/плоско/тясно). Сега ясно е, че не приличам на суха софийска кифла, изтощена от глад, но не съм и дебела. Казвайте какви марки/модели си купувате тук!?!?

# 442
  • 1st floor
Аз съм фенка на Бенетон. Залепват ми, макар и малко да ми е височка талията им. Което пък си има плюс, че не ми се впива колана в паласките.  Laughing Даже сега ще ходя до там да видя дали вече не са в намаление, че иначе като на редовен клиент само 10 процента ми правят! hahaha Иначе имам друг проблем с дънките - не ми влизат прасците и пада яко дърпане. Съответно избягвам най-скини моделите, че ако случайно се провра, после не мога да се извадя.  Mr. Green

Току що изтеглих де що видях на Джилиян.  Crazy Още съм в чуденка какво да почвам след БР...

# 443
Казвайте какви марки/модели си купувате тук!?!?

Никакви  Peace Пазарувам онлайн, знам си номера G-star и Diesel. Но повече нося G-star, не скини. Просто нормални дънки или boyfriend Simple Smile Нямат издънка с номерацията до сега. 

IvetaBorisova, не знам за какво се бориш, ако изобщо се Simple Smile Ама на мен това ми е месечната дажба захар (само, че от по-различни източници) и пак не прогресирам особено  Mr. Green , та помисли си  Peace

# 444
Казвайте какви марки/модели си купувате тук!?!?

Никакви  Peace Пазарувам онлайн, знам си номера G-star и Diesel. Но повече нося G-star, не скини. Просто нормални дънки или boyfriend Simple Smile Нямат издънка с номерацията до сега. 

IvetaBorisova, не знам за какво се бориш, ако изобщо се Simple Smile Ама на мен това ми е месечната дажба захар (само, че от по-различни източници) и пак не прогресирам особено  Mr. Green , та помисли си  Peace

Това което избройх относно шоколадовите ми похождения не ми е ежемесечното хранене. В момента и аз съм в МЦ и явно от там идва жаждата ми за сладко. В най-лошия ден изглежда така, както го описах.

# 445
  • София
Ох, дънки  Crazy На мен повечето ми седят добре, само дето аз не харесвам някои части от себе си, иначе е ок положението. Да, има го този момент,с това че когато са точно в крачолите - в талията е малко по-широчко, но аз си го обяснявам с това, че съвременният човек/клиент има корем  Laughing Та слагам си колан и си пея.

Днес точно се влюбих в едни дънки на H&M , въпреки че тяхните повечето не ги харесвам, обаче тези ... ох! Ще ги чакам на промоция  Mr. Green

За захарта, аз да ви кажа, тая зима доста си похапнах. Още ближа рани. От май месец не ям захар, освен от плодове (+сушени с ядки преди цикъл или като ме прихванат бесовете). В краен случай чист черен шоколад 85% по парченце, две. Еми няма такова усещане. Тялото се променя, чувствам се страхотно.

Отчет за днес - Дупемания 14 + ръце.

# 446
Ехе ,поздравления Вивиан ,аз не бих могла. Захарта ми е слабото място,старая се ,но понякога не мога да се удържа.Също чакам МЦ и да се оплача ,мнооого подута се чувствам,дано да е заради това,защото с храната съм ок (е ,въглехидратите са ми доста, но поне са от бобови храни).
Ивета много добре те разбирам ,допреди няколко месеца и аз бях така, да не кажа по-зле.Намаляй захарта лека полека,ще видиш ,че примерно по нещо сладко на 2-3 дена е достатъчно.Аз например не мога да ям нещо сладко само веднъж в седмицата.Предпочитам да хапвам нещо сладко на 2-3 дена, отколкото в края на седмицата да озверявам и да се оливам със захар.
Напоследък тренировките са ми страшно безразборни ,за вчера отчитам само йога,а днес ще правя пилатес.

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 17:29 от *white angel*

# 447
Аз трябва да се засрамя, защото всеки ден ям шоколад.  Blush Това ми е голямата слабост и не мога да се откажа от него. Плодове също доста похапвам.
Но пък вафли, снаксове и т.н. не ям въобще.  Naughty Безалкохолни никога, никога не пия. Алкохол - рядко една бира, нищо друго. Кафе не пия.

Като цяло се храня здравословно и рядко правя фалове. Но пък при мен задължително трябва да има въглехидрати. Имам проблем с кръвната захар, понякога изпадам в хипогликемии и искам, не искам, трябва да хапна сладко.  Blush
Захар не ям и не пия под никаква форма - не обичам  Sick

Ето днес след тренировка така бях огладняла, че ометох 2-3 цели парчета пъпеш + 2 редчета шоколад. Изпитвах вълчи глад - явно пак ми беше паднала кръвната захар.  Crazy

И не знам защо намирате овесените ядки + кисело мляко за неподходящи  Rolling Eyes. Това е всекидневната ми сутрешна закуска, която разнообразявам с нещо всеки път - я сложа парчета плод, или една бисквита, или пък орехи, каквото имам под ръка.  Peace

Непокорна, ти от кой Люлин си?

# 448
  • 1st floor

Непокорна, ти от кой Люлин си?
Да не сме съседки? Flutter От първи м.р.

Ехе ,поздравления Вивиан ,аз не бих могла.
Само така си мислиш...ако знаеш аз колко много обичам да набивам сладко, но като отсеча, че няма и точка! Naughty На мен проблемът ми е, че не мога с малко. Blush

# 449
  • София
Точно така е, само така си мислите. Аз съм захаро зависима, много напреднал стадии. От години се боря, имам периоди с огромен успех, както и такива с пълен крах (месеци наред ям). За количествата да не отварям дума, че си е за срам. Това е наркомания хора, много тежка зависимост. Тази зима месеци наред ядох захар. Да, не всеки ден, но петъците, понякога и през седмицата. Така се получаваше, защото след поредното преяждане се опитвах да не ям и изкарвах по няколко дни, до следващото преяждане. Отрази ми се жестоко, излишно е да го споменавам. Чак през май успях да прекъсна тази порочна верига, в която бях влязла. Смятайте - борба, продължила цяла зима  Laughing Не е лесно, така че ви разбирам.
Сега вече не ми се яде. Всъщност аз не съм я елиминерала захарта, както казах ям плодове, сушени плодове, както и черен шоколад, него рядко, само преди цикъл и то в краен случай.

Общи условия

Активация на акаунт