Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 849
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Супер и честито  Hug
Ако не е тайна къде и какво намери?

# 571
Вив, за изправяне, да.

# 572
Момичета, от началото на месеца преди да бягам пия л- карнитин, но ме боли стомаха и ми се подува след приема му. Според вас възможно ли е да има съставка, която да ми дразни лигавицата на стомаха?!
Преди 30 минути пих, защото следмалко ще бягам и вече ме боли... за н-ти път.  Rolling Eyes

# 573
  • София
Аник,
Скрит текст:
Моето мнение за тези терапии за ип.правяне е много анти. Изключително зле влияят на косата, съсипват я буквално. Супер силна химия е. След терапията изисква специална козметика за поддръжка, не можеш да ползваш всяка. А след три месеца косата прилича на изгоряла дамаджана. Лично аз не ти препоръчвам тази процедура  Hug

Лея, има някои кофти Л карнитини. Вземи си течен ацетил Л карнитинPeace

Дези, честитооо  Hug Hug Hug Само нагоре момиче!!!  bouquet

# 574
Лея, също имай предвид, че при Л-Карнитина на 2 седмици е желателно да има почивка. Макс 3 можеш да го пиеш, защото тялото привиква и спира да действа.

# 575
Лея, успях да те видя сутринта и изглеждаш супер Heart Eyes
Щастлива, кардиото само по себе си е зареждащо, на мен ми действа много добре, но мисълта ми беше, че ти очевидно нямаш  за сваляне и ако виждаш, че топиш на места, на които не искаш това да се случва, можеш да си наблегнеш на силови.
Дана, благодарско Simple Smile
 Deziderata, честито bouquet Да те вдъхновява.

# 576
Дези, чудна новина! Да ти върви по вода, заслужаваш го!  Hug

Дана, каква ти почивка като от неделя въртя перални и оправям къща и багажи (и пак редя куфарите, че летим тази неделя)  Laughing  Hug
Дано да имаме ползотворно пътуване  Praynig

Много ми е мъчно за дребосъчка, която се налага да оставя за две седмици на едната баба. Досега не е делена и ми е едно притеснено и тъжно... Снощи метнах една чаша мерло и ометох почти цял шоколад сама  Blush

Отчет за днес - https://www.youtube.com/watch?v=5uIWT2-tXQU

Не видях Лея  Sad

# 577
Би, дано да ви е успешно пътуването и най-вече спокойно за дребосъчка и хубаво да си изкарате. Hug Не съм сигурна, че бих препоръчала вече с две ръце Западна Европа в сегашната ситуация.

# 578
  • Пловдив
Започвам с отчета за днес Butt Lift and Slim Thighs Workout (21 MIN BOOTY BURN!!) + FREE Outer Thigh Workout - BARLATES BODY BLITZ 100 Rep Challenge …  Linda Wooldridge.
Лея я изпуснах, но по коментарите на момичетата мога да се ориентирам, че изглежда страхотно.
Вив, точно това харесвам - добре оформени крака в джинси и на висок ток  Crazy. Иска ми се аз да те бях видяла, та да видиш какви коментари щеше да има  Heart Eyes!
Събота заминаваме на така дългочаканата морска почивка. Този път не смятам да нося гирите. Ластици, собствено тегло и много забавления, мисля, че ще са достатъчни.

# 579
Лелеее  Hug много коментари ,едвам ви изчетох,че съм капнала-вчера бачках в градината два часа и днес едва мърдам ахах Tired отчитам йогата от фикса и 1км плуване....храната -яйца домати и патладжан с домтен сос и три вида сирена на фурна  chef с храната съм добре,контролирам захарта,но не я ограничавам шоково-ям плодове колкото си искам,днес и малко чиабата с маслини хапнах..това е момичета ,целувки  Heart Eyes пазете се  mrstraetz

# 580
Вив, точно това харесвам - добре оформени крака в джинси и на висок ток  Crazy. Иска ми се аз да те бях видяла, та да видиш какви коментари щеше да има  Heart Eyes!

Има една тънка граница и след това и на мен не ми харесва. Аз съм на границата и все ми се струва, че изглеждам като римски легионер Simple Smile.

# 581
Би, успех Hug От тук ще стискаме палци. Ох, сега 5 година щях да съм в един университет в Шанхай. Но имах малшанс буквално в последната секунда.

Дали има суроватъчни протеини с не сладък вкус, може и солен. Ей, като не обичам сладко стават едни смутита със странен вкус. Пък и само от тоя сладък протеин взе да ми се повдига. (нещо с вкус на бира  Joy)

Добро утро!
Аз се стягам за крака. Дано няма много циркове Laughing

# 582
Благодаря ви момичета,  Hug
Пия л- карнитин вече 4та седмица. На Biotech- usa, черен с розови надписи. Четох, че бил един от най- добрите, та го поръчах и от 4ти юли започнах да го приемам. Течен е.
Ако спра да го пия от утре, т.е. днес последно. Кога пак мога да го започна? Няма ли да се развали след като вече е отворен? Пия по 15 мл на ден, три пъти седмично.

Днес отчитам БР8, отново вода се лееше от мен. Така ми е схванат гърба. Tired Tired Tired
Сутрин като тренирам, отварям два прозореца да става течение, че иначе едвам дишам. А снощи... Ах, снощи! След като бягах, после един час не можех да се свестя.. като стоя права и цялата треперех - крака, ръце, всичко. Лягам си за 5 минути да се успокоя и после пак треперя като стана. От жегата ли, от преумора ли, от какво, не знам.  newsm78

Допълвам за вчера 5 км за 33:42 минути.
Хубав ден! Hug

# 583
Лея, от преумора е. Скоро бях в подобна ситуация. Оттогава започнах да си почивам повече, намалих тренировките, увеличих съня и съм по-добре зесега. Ти двуразово ли тренираш?
Би, приятна почивка!  Hug Винаги ми липсва мъничето като не го взимам с нас, но това понякога има и положителни страни. При всички случаи ще си изкарате супер.  Peace

Отчет от мен с Кардио 3. Взех да му свиквам вече :green: Вчера се представих сравнително добре с храната. Реших да намаля калориите за седмица-две на 1500 дневно, че взех да се освинвам.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 08:23 от besyto

# 584

Дали има суроватъчни протеини с не сладък вкус, може и солен. Ей, като не обичам сладко стават едни смутита със странен вкус. Пък и само от тоя сладък протеин взе да ми се повдига. (нещо с вкус на бира  Joy)

Солени не знам,но има неовкусени с натурален вкус,без гадости ,аз съм се зарекла като ми свърши моя-едвам го клъопам  Mr. Green не ми харесва,да си взема такъв и да си го овкусявам с какао и ванилия примерно...

Общи условия

Активация на акаунт