Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 851
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Лея, много ми харесваш  Heart Eyes Личи си труда ти. Релефа е видим. Аз също съм релефни ръце, гръб и рамо. Но корем и бедра нямат чистене  Outta Joint Така и не съм се снимала никога, за да видя разликите и дали въобще има някакви. Ще взема да се престраша някой път. Все пак са за лична консумация. Много ме е страх, че като видя снимките, ще изпадна в депресия  Confused
Днес е ред на краката, дупето и корема. Имам ангажимент след работа и не знам обаче дали ще успея да стигна и до залата. Но вкрайна сметка и утре е ден. Храната се надявам днес най-накрая да оправя. А дано  Praynig

# 556
Аманда, аз съм точно 170см. и 54кг. Ами ще го зарежа кардиото. Подгръдната на сутиените ми е 70см., а сега почти всички ми се въртят и хлопат.  Confused Скоро май няма да мога да си намирам бельо. Че повечето с малка подгръдна са и с малка чашка, а все още не са се стопили толкова.  Tired

Нямам постелка за трениране, иначе бих я позлвала. Но наскоро си накупих какви ли не спортни неща и сега се въздържам, че мъжът ми ще ми спре кранчето.  Grinning

Лея, много си си добре. Не виждам и никакви паласки.

Непокорна, а мен това ме мъчи най-много - лицевите.  ooooh! Планковете ги умея, но тези лицеви.... едва слизам до долу, правя ги по-бавно и по-малко и после продължавам на колене.  Crazy

И мъжът ми скоро нещо ми викаше "е, нали правиш плочки и имаш мускули" и аз му викам "да, под мазнинките"  Mr. Green

# 557
  • София
Отчетче: Дупемания 14  Heart Eyes Страхотно много ми допада, днес се размазах направо, дупето ми париии  Heart Eyes

Непокорнич, ако нямаш вентилатор, обезателно си вземи. Не са скъпи, какъвто и да е, най-скапания китайски ще ти върши работа. Аз не мога да тренирам, ако не е вентилатора срещу мен, направо е на умирачка работата, но той ме спасява. А и е вредно в тази жега, опасно е.

...
Иска ми се да изчистя паласките и да оформя корема повече. Rolling Eyes

Ще стане, с времето  Hug Само внимавай да не претренираш, защото това пречи.

# 558
  • 1st floor
Вив, още съм без вентилатор. ММ нещо се дърпа, заради децата...Ама май ще ходя  и на своя глава ще си взема, че не се издържа. Crossing Arms

# 559
От къде ги вземате тези ластици?
Аз съм на БР3 и 4.По план график ще ги въртя 2 седмици...освен ако не го зарежа този график и да си ги карам наред...
От едно магазинче на центъра на Русе. Simple Smile Не знам от кой град си ,затова не изпадам в подробности ,ако те интересуват кажи ,ще се опитам да обясня местоположението. Mr. Green
За днес планирам ходене ,знам че звучи много лежерно ,но напоследък се старая да наблягам на кардиото - лично при мен резултата май е по-добър ,в сравнение със силовите.Силови за съжаление правя от дъжд на вятър,но без вентилатор и без климатик...планирам да отида и да си взема вентилатор поне.
Да се оплача - с храна съм откровено голямо мазало, от седмица и нещо бум на въглехидрати ,неконтролируемо желание за сладко...мислех ,че е пмс ,но този мц така и не идва.Ето например още от закуска съм на един кочан царевица и здравословни палачинки (не се получиха ,но трябва някой да ги яде  Mr. Green ) с 2 реда уж черен шоколад.#Cussing out
Зажравих да кажа ,че Лея изглежда много добре ,личи си ,че се мориш над това тЕло. Mr. Green

Лицевите ги мога до 10.После се измарям и продължавам с женски лицеви.
Тренирам предимно на постелка (като изключим маунтин клаймбърс-ите) .

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 13:12 от *white angel*

# 560
И аз го мисля вентилатора и вече съм на мнение, че е крайно наложителен. Снощи, докато правих кардио 2, си мислих за Вив как тренира и я духа вентилатор. Grinning Направо ще си гепцам тоя от работа да ми вее вкъщи.

Също смятам, че постелчица за пода е есенциална покупка. Едно време взимах едно одеялце да си подложа. Сега имам две постелки, една дебелшка и една за йога.

Джери, днес много по-добре звучиш! Hug

Не съм се и съмнявала, че Аманда е направила всички лицеви опори. bowuu Тази гладка кожа на гръдния кош я издава. От тренировки със собствено тегло пък, каквите са лицевите опори, едва ли някоя жена е в състояние да стане Хълк. Хубави извивки и стегнати цицонки може да са резултатът. Аз затова и толкова се кефя на БР 7, че Джилката ни е наблъскала толкова лицеви опори. Особено първия кръг страхотно го усещам в корем и гърди.

Би я чакаме да се вклЮчи отпочинала и заредена.

# 561
  • София
Непо, ти ще си пускаш вентилатора само като тренираш, ако толкова ви притеснява. Макар че моите чавета седят само около него и нищо им няма, но то в тази жега добре влиза. Раздвижва въздуха във всяка стая, абе струва си 20-тте лева  Laughing

Как без постелка тренирате, не знам. И на боси крака ... Аз ще се пребия, ще си изпотроша глезените и кой знае още какво. То един напъд не може да се направи с правилна техника така  Rolling Eyes Камо ли цяла тренировка.

# 562
Аз трнирам с една вече поодърпана постелка от Джъмбо. Не мога си се представя без нея, пък и без маратонки. Виж, за вентилатора си е страхотна идея, ама нещо все не стигам до магазина да взема.
Отчет за днес: Total body circuit - T25, криво ляво я избутах до края с почивки. Много измамни изглеждат трнировките-в началото уж по-бавно и лежерно и после ти "даде" всички упражнения наведнъж без почивки и се размажеш #Crazy

# 563
О, не при нас без вентилатор след 7 не може да се тренира. То е пек ooooh!

Аз лицевите не ги правя да оформям гръдна мускулатура и горна част, а просто много ми стягат корема. Пък са ми интересни - водим борба за надмощие с тях. Дали ще направя колко съм си наумила Laughing

# 564
Здравейте, момичета! Пак мернах моето име, Вив Hug
В България сме и нищо не тренирам... Направо се разтапяме като сладолед на слънце. Много ме е яд, понеже имам времето, но много ми е топло. Без да се движа сърцето ми е на ускорени обороти, а не мога да си представя да правя и нещо. Дори не ми се и пече. Ей, всяка година се заричам да не си идваме юли или август, ама ей ни на пак тук.  Оплаках се.
Хубавото е, че подкарах и ММ да тренира с мен преди да тръгнем за БГ и му се съживиха релефите за нула време. Ей това мъжете са друга работа.
Страничен въпрос-някой има ли опит с кератинова терапия за коса и колко горе долу излиза? Пречи ли тренирането после За поддръжка?

# 565
Отчет с БР10  Heart Eyes Размазах се! Тренирах в 6:30 и накрая на тренировката бях обляна в пот и вече беше опасно да се върви по ламината  Sunglasses. Много добре ми действа тази тренировка.

Аз също тренирам боса и без постелка, но съм свикнала. Само rockstar jumps и други избрани правя на килим, че съседите долу да не протестират за ранното скачане  Laughing. Постелка имам, но седи в другата стая, където през деня спи ММ и все забравям да си я примъкна в кухнята.
С лицевите имах проблем в началото, но вече заякнах в ръцете и не ме морят толкова.

Днес храната ми е супер. За съжаление, предните седмици не беше и веднага се отрази на паласките.  Confused Дано вече съм овладяла на 100% положението и бързо изчистя мазнинките.

# 566
И аз тренирам боса, че даже и гола в тази жега.  Crazy Whistling
Свикнала съм вече, а и като гледам тези 30 градуса още в 5 сутринта - зле ми става при мисълта за тренировка с дрехи, а що пот се лее вечер в 17:15... при повече от 35 градуса - няма да описвам. Пламтя накрая на бягането ми.  Rolling Eyes

# 567
  • София
Аник, по страничния въпрос  Mr. Green
Скрит текст:
Имаш предвид кератинова терапия за трайно изправяне или просто кератинова терапия с инфра преса за изтощена коса?

# 568
  • 1st floor
Непо, ти ще си пускаш вентилатора само като тренираш, ако толкова ви притеснява. Макар че моите чавета седят само около него и нищо им няма, но то в тази жега добре влиза. Раздвижва въздуха във всяка стая, абе струва си 20-тте лева  Laughing

То не че нещо ще им стане от течението, а по-скоро да не го оставят включен и да се замозапали (възможно ли е?  newsm78) , да не бърка дребния с пръсти при перката...ей такива работи... Crazy Даже сега се сетих, че май имаме една печка бая голямшка 50*20*50см, която като не духа топло е вентилатор...може би е някъде в мазето. Ще ръчкам ММ да я търси. Mr. Green
Преди тренирах боса върху килим. Това до миналата година, когато почнах Т25 и беше крайно наложително да се обуя. В резултат на това, сега не мога изобщо да балансирам боса на доста от упражненията и винаги съм с маратонки.

# 569
Ох, изпуснах Лея. Следващият път.

Вчера почивах (малко кротка йога само) и ядох спагети за вечеря.  chef Днес съм на ориз със зеленчуци. Ма'ам въглехидрати като за последно.... Joy Малки порции, нищо фрапиращо де...
Не закусвах, защото бях на интервю за работа- взеха ме.  newsm44 и ми е мноого приповдигнато.

Ще потичам в бавно темпо след 2 часа и това ще е за днес. Утре- каквото сабя покаже.

Общи условия

Активация на акаунт