Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 837
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Няма да плакна око значи.  Crossing Arms
Много са ми тегави тренировките. Домързява ме доста.   Blush
Нещо съм се повредила обаче - не ми се яде сладко.  hahaha

# 91
  • София

Аз съм в момента тук, тази година я няма Wink

Ми то само на домати ...  Laughing колко години ще изкараш. Аз се чудя къде си, а ти печеш хубаво Дупе на Дюни  Crazy

# 92
  • Пловдив
.Птиче , нови ли са бразилеро? Щото видях Марчин във Фейса като караше единия бразилец към морето и ми се стори,че е един от старите /Диего/. Ама те си приличат, та.... Иии,жалко за доматка,ще страдам за нея.
Сори за офа. Весело!

# 93
Още си се хиля благодарение на Агентката, която ми оправи деня преди малко Heart Eyes Hug
План преизпълнен!  Hug Аз обичам безкрайно да разсмивам хората, и най-вече хората, които харесвам!

Аник - тичането на пътека е по-щадящо за колената заради намаленият "импакт"! Няма пътека, която да ти даде импакт като асфалт/бетон.
http://www.livestrong.com/article/388862-best-recommended-treadm … shock-absorption/
... a за жегата и аз имам абс. същия проблем - просто сме аклиматизирани на по-хладно и като мине над 24С съм като пребита, сила за нищо нямам, затова и ходя сутрин между 6-8 ам (единствената луда по фланелка днес в 7 сутринта на 18С), и ако не съм във фитнес на климатик (или в басейн) не правя нищо по-тежко от балетни/пилатес/йога пред вентилатор.

Отчет Вторник, 28/6
3/22 - 8.4+ км бързо ходене на гладно в 7 сутринта +Ballet Beautiful: Lower Body Workout for the Legs, Thighs & Butt + Pilatesology Ten Minutes of Magic (Circle) Workout, та да си пробвам новата играчка!

А вчера освен тротинетките моите маймуни се побоксираха, изобщо вдигнахме магазина на главите си Wink

# 94
Отчет, Дупемания 2 за последен път.  Тренировка 2 определено ми харесва повече от 1.  Радвам се, че предстои нещо ново  Heart Eyes

Аманда, ако имаш място взимай гирите - ако ти е кеф, ще ги ползваш.  Ако не - здраве да е Simple Smile

Птиче, радвам се, че се появи! Печи дупето и за нас!

Ех, тези Дюни и доматки - тази година пращам децата там - интересно ми е какво ще е тяхното впечатление.  Децата (не само моите) винаги ме изненадват от какво се впечатляват.  Тяна, аз леко се притеснявам дали моите деца от толкова ходене напред-назад няма да изпротестират в един момент и никъде да не искат да ходят ... Дано не, ако пък да - здраве да е, майка им ще продължава да скита  Wink

Аник, имам една статия вкъщи по въпроса и ако я изнамеря довечера ще ти я пратя.  Има аргументи, че пътеките са по-добри за коленете, но аз лично не съм попадала на изследване, което доказва, че това е така.  Освен това, не всички пътеки са еднакви, а това също има голямо значение.  Прави това, което на теб повече ти харесва и което не причинява болка в коленете.  По принцип за симулиране на бягане навън се препоръчва пътеката да има наклон (1-2). Аз така и не заобичах пътеката, но зимата, когато навън има сняг, тичам на пътека ...

# 95
  • Пловдив
Момичета, голям кеф ми е да ви чета  Hug!
Тези дни отново съм в матрицата, но днес се събрах и направих малко пилатес. Между другото препоръчвам с две ръце, корем и крака  Wink Софи .
Вчера пропуснах тренировката, че ми е трудно ставането с това Европейско, а вечерта трябваше да водя малкото на плуване. Така е като съм щерка на баща си. Закърмена съм с футбол. ММ спи, а аз викам и се ядосвам. Голяма картинка сме  Grinning.
В неделя ми попадна случайно ето това дупеманско видео.

# 96
Уау, това е дупе. Crazy bowuu

# 97

Аз съм в момента тук, тази година я няма Wink

Ми то само на домати ...  Laughing колко години ще изкараш.
Вив, искрено ме разсмя!
Агент, страхотни снимки както винаги!
Мама Мил, Агент, мерси за инфото за пътеките!

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 21:54 от Annick

# 98
  • София
Игги, пробвала ли си тая тренировка?
Мадамата е сериозна  Mr. Green С нея шега не бива.  Joy

# 99
  • Пловдив
Игги, пробвала ли си тая тренировка?
Мадамата е сериозна  Mr. Green С нея шега не бива.  Joy

Вив, пробвано е. Ревеше ми се по едно време  Mr. Green.

# 100
Влизам набързо да се отчета с БР6.
Умирам от жега и апетит  Laughing На всичко отгоре съм на гости на родителите ми, а тук никога не мога да се контролирам и ставам доста лакома Simple Smile

И аз съм +1кг, но откакто се преместих в Приморско ми куца малко храненето.

# 101
.Птиче , нови ли са бразилеро?
Последен офф - нови са ми на мен. Лео, Луи и третия го забравих Wink Лео определено по-става за плакнене на окото от "Доматка" Simple Smile
А иначе тази година румънците са ужаааас Sad започват да ме отказват сериозно от това място. Руснаците са ми по-поносими на мен, считай за каква напаст иде реч. Поне в тази седмица ...

# 102
Агент, много са готини малчовците Heart Eyes
Аз обичам жегата. Това е моето време и вчера чак ми беше студено. И по-активна съм лятото, защото слънцето ме зарежда и настроението ми е хубаво.
За вчера добавям и два часа баскетбол с децата - няма по-добро кардио. Много се изкефих. Някои от децата, с които играх /седми-осми клас/ са по 1.80, та малко трудно да се добера до коша, но поне се натичах.  И за пореден път пробвах набиране на лост - редих едни тухли отдолу Embarassed, за да успея цели два пъти Simple Smile
Днес по план ми е почивка, но сигурно ще направя след малко БР 9, защото събота и неделя със сигурност няма да мога да тренирам - двата дни ще са ни в път и първо ще минем през роднини на гости за едно преспиване. Малко ще ми е неудобно за часовете, които сме там, да вадя лаптопи и да се правя на спортист, дето не може без дневната си доза подготовка за олимпиадата Simple Smile
 iggy , 40 минути за дупе си е сериозно предизвикателство. Тези мацки според мен природно си се раждат с подобни очертания и после им е лесно да ги поддържат.

# 103
  • 1st floor

Аз обичам жегата. Това е моето време и вчера чак ми беше студено. И по-активна съм лятото, защото слънцето ме зарежда и настроението ми е хубаво.

Същата работа съм и аз! Няма ли слънце и жега се сдухвам отвсякъде. За тренировките  определено студеното време е за предпочитане, но през останалото време за душевен комфорт ми трябват високи градуси и слънчеви лъчи! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny И на мен вчера ми беше студено! Mr. Green

Агент, дребните сладурковци са страхотни! Simple Smile

След малко отивам да метна БР10 за първи път, чакам я с интерес.

След няколко дни ще замина за провинцията и ми се налага да отседна в една къща, необитавана от никого (съответно и неподдържана, даже недовършена). На долния етаж не може да се тренира, а на горният подът е само цимент.  Crazy Ще се наложи да прекъсна БР-то, заради частта с лягането по земята и съм в чуденка какво да правя.  newsm78 За 4-5 дена става въпрос... Чудя се дали да не си сваля Кръговата на Джаки на таблета...

# 104
Аз реших, ако видя, че нещо не съм ок с движението за времето на почивка, да правя 15 минутни тренировки от Фитнес Блендер.
Приятно се изненадах, че една рокля с цип отстрани, която едва закопчавах миналото лято, сега направо ми е широка.  Много странно се променя тялото ми - прибира се, но сякаш мазнините си стоят върху прибраното. Не знам как да го обясня - бедрата по-нешироки  в страни, но отпред надути с мазнини  отгоре .
Направих БР9.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 08:28 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт