Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 860
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Извинявам се,че нахлувам пак в темата.Вчера се регистрирах за 30-дневните тренировки и днес ми пратиха първата.Но май нещо обърках тренировката.Първо показва какви са упражненията и тогава ли започва 15мин тренировка?Защото аз май я обърках и започнах още от началото и ми се видяха повече от 15мин.

Иначе доста се натоварих за това кратко време.Колко пот се ля.После направо ми трепериха краката.Явно съм доста зле  ooooh!
Kikamora Благодаря за предложението.При теб има ли вече видим резултат?

# 541
Тези дни отчитам бързо ходене, днес хиит на велото и после малко с ластиците .Взех си едни на crivit - син и червен, общо 4 - доволна съм.
И аз се регистрирах за Беки.

# 542
Благодаря Ви, момичета! Четох си доста морал Embarassed

В тази връзка, Щастлива, претоварването и претренирането не водят до нищо добро. Е, ти си прочела Hug

Вчера правих гърди, рамене и трицепс, без кардиото, а  и имам женски лицеви опори. Идва при мен инструктурът и ми казва - ама ти наистина ли ги правиш, аз на майтап ти ги написах. Аз взех, че му показах как се правят нормалните, той за женски ми говори от колене Joy

Днес почиваме, по случайност. Мисля да си дочета Закона за движение по пътищата. Да порешавам листовки и в най-голямата жега да се поразкарам над Симеоново (Симеоново-Драгалевци) за час по една равна сенчеста пътечка.

Приятен ден и тренировки Ви пожелавам Hug

# 543
За днес Усещане за жена - горна част. Харесва ми. По план имах някаква Мария цяло тяло от Адреналин в кръвта, ама грам не ми харесва.

# 544
Добро утро,
Днес отчитам БР7, а за вчера добавям 5 км за 34 минути. Сториха ми се доста тези минути.
Все варирам между 32-35 минути.  Confused
Целта ми на първо време е да падна под 30 минути, а след това ще увелича и разстоянието.
Колко пот се лее тези дни от мен, не е истина.
Забелязах, че тренировките ми и бягането са между 12 часа. Т.е. сутрин в 5:20 и следобед в 17:15.  Wink Съвпадение.  Whistling

# 545
БР 12. Още една любима тренировка Heart Eyes Натоварваща, но не по някакъв безумно извратен начин.
Щастлива, ти не беше ли над 1.70 и петдесет и нещо килограма ? При такива мерки не можеш ли да зарежеш кардиото? Макар в БР да не е чак пък толкоз много...
И аз по същия начин тренирам, снабдила съм се със синини по коленете Laughing, но не обичам постелки.

# 546
  • София
Ех, ако от лицеви се правеше релеф на ръцете така лесно ... досега някои тук да сме егати батките  Laughing ама за съжаление не става така, особено при жените. С удоволствие бих имала ръцете на Аник Simple Smile

# 547
Извинявам се,че нахлувам пак в темата.Вчера се регистрирах за 30-дневните тренировки и днес ми пратиха първата.Но май нещо обърках тренировката.Първо показва какви са упражненията и тогава ли започва 15мин тренировка?Защото аз май я обърках и започнах още от началото и ми се видяха повече от 15мин.

Иначе доста се натоварих за това кратко време.Колко пот се ля.После направо ми трепериха краката.Явно съм доста зле  ooooh!
Kikamora Благодаря за предложението.При теб има ли вече видим резултат?
Първо показва и след това започва истинската тренировка.
Не знам дали има някакъв резултат, тъй като по принцип не гоня отслабване или стягане. Просто ми писна от фитнеса и реших да пробвам нещо различно.

# 548
Ех, ако от лицеви се правеше релеф на ръцете така лесно ... досега някои тук да сме егати батките  Laughing ама за съжаление не става така, особено при жените. С удоволствие бих имала ръцете на Аник Simple Smile
Аз мисля, че никога няма да се сдобия с релеф при ръцете, дори и максимално да се изчистя от мазнини някой прекрасен ден. На мен ми харесват жените с извивки по ръцете, но смятам, че до голяма степен това е и природно обусловено, защото имам приятелки, които от деца бяха така без никакви тренировки. И сега познавам жени с извивки, а са "освободени от физическо" Grinning

# 549
  • София
... и после малко с ластиците .Взех си едни на crivit - син и червен, общо 4 - доволна съм.
И аз се регистрирах за Беки.
От къде ги вземате тези ластици?
Аз съм на БР3 и 4.По план график ще ги въртя 2 седмици...освен ако не го зарежа този график и да си ги карам наред...

# 550
  • София
Има такова нещо май, да, Аманда. Толкова лицеви, толкова чудо за горна част съм направила, и почти нямам релеф на ръцете. Полу баници. Само един трицепс и леко раменния мускул се мъдри, ама с лупа трябва да ги гледаш. Много страдам от този факт, защото няма нищо по-красиво, от женското рабо и приятен, лек релеф на ръката. Върховно , поне за мен.  Heart Eyes

Виж, напоследък Зузка според мен е станала като мъж в ръцете.

# 551
Момичета,
реших да споделя снимката си с 4 месеца разлика и тук.
Храня се НВ ВМ от януари, но чак април се снимах за съжаление.
Снимките с черният клин да от 06.04, а другите са от 23.07.

Скрит текст:
Sunglasses

Това е постигнатото ми до момента. Виждам някакви малки разлики, но колкото, толкова.
Разликите са с по 1 см навсякъде, жалко че и краката не ми се виждат на вторите снимки.
Килограмите ми са си все същите.

Вивиан, и аз като теб страдам за релеф.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 13:00 от leia2015

# 552
  • София
Лея, изглеждаш много добре.
Според мен, това което се случва с теб е, че топиш мазнини, бавно, но топиш. Паралелно с това градиш мускулатура, уплътняваш я. Затова нямаш разлика на кг, но на вторите снимки имаш повече мускулчета, които се виждат. Трансформация се случва, и това е видимо на снимките. Става бавно, защото нямаш много излишни кг.  bouquet

# 553
  • 1st floor
На мен много ми харесват лицевите. Забелязала съм, че като правя БР, много задобрявам с тях! Упражненията от планк също вече са ми доста по-поносими. Grinning

Отчитам най-накрая БР 10. Много ме мори тази жега, направо не знам какво ще правя август...да се пробвам ли да тичам навън рано сутрин вместо кардио у нас.. newsm78 Толкова проточих БР 9 и 10, че вече не знам до къде стигнах.  Crazy Май ще ги повторя по още веднъж, че не ми се чете назад в постовете кога какво съм правила.

leia2015, ръцете и гърбът са супер!  Peace По какъв релеф страдаш?! Simple Smile

# 554
Лея, изглеждаш много добре.
Според мен, това което се случва с теб е, че топиш мазнини, бавно, но топиш. Паралелно с това градиш мускулатура, уплътняваш я. Затова нямаш разлика на кг, но на вторите снимки имаш повече мускулчета, които се виждат. Трансформация се случва, и това е видимо на снимките. Става бавно, защото нямаш много излишни кг.  bouquet

Много благодаря за коментара ти.  Hug

leia2015, ръцете и гърбът са супер!  Peace По какъв релеф страдаш?! Simple Smile

Корема ми е голям проблем, както и бедрата.  Rolling Eyes Те не се виждат много на снимките, но другия път ще се постарая да направя по - добри снимки. Всъщност да ми нарави половинът.  Sad че не се е справил много добре и двата пъти. Иска ми се да изчистя паласките и да оформя корема повече. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт