Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - тема 84

• 83 850
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
Би, приятно пътуване и от мен! Hug

Вчера ММ изрови вентилатора, днес го пускам - работи. Настроих се за кардио, но реших да го преместя на място, където ще ме духа по-отблизо ... и гадината  спря. Поочуках го оттук, оттам, не тръгва... #Cussing out Все пак си направих кардиото, че се бях нагласила вече. Нещо ми куца храната...два дена съм добре, два зле...за бой съм!!! Tired

# 586
Благодаря ви, момичета, напълнихте ми душата! bouquet
6tastliva, за мен ли беше въпроса какво съм намерила? Ако е за мен:
Скрит текст:
Не е тайна- лектор по английски език.

Би, напълно те разбирам за мъничкото.  Hug Хубава и ползотворна почивка ти желая!
Iggy, хубава почивка и на теб!

Джери, наистина кофти за Шанхай. Пробвай пак! Аз сериозно съм се загледала в Азия. И на разузнаване ще ходя, и то скоро, надявам се.

Вчера тичах 7км в лятна буря в парка. Голям късмет извадих. Mr. Green

# 587
Лея, от преумора е. Скоро бях в подобна ситуация. Оттогава започнах да си почивам повече, намалих тренировките, увеличих съня и съм по-добре зесега. Ти двуразово ли тренираш?

Ами три пъти седмично ходя да бягам след работа, да.  Peace
Едва ли ще мога сутрин преди или след БР и да бягам 30-3 5минути, а и там където бягам ми е на 10 минути с кола от нас. Затова се получава двуразова тренировката ми.  Wink

# 588
  • София
Днес трябва да правя Кардио1 на Джилиан,но то е много "слабо"...не ми допада...
Бихте ли ми препоръчали Кардио тренировка?

# 589
Днес трябва да правя Кардио1 на Джилиан,но то е много "слабо"...не ми допада...
Бихте ли ми препоръчали Кардио тренировка?

Второто и третото кардио са ОК. Проверявала ли си ги?

# 590
  • София
Не ги гледам предварително...

# 591
Лея, от преумора е. Скоро бях в подобна ситуация. Оттогава започнах да си почивам повече, намалих тренировките, увеличих съня и съм по-добре зесега. Ти двуразово ли тренираш?

Ами три пъти седмично ходя да бягам след работа, да.  Peace
Едва ли ще мога сутрин преди или след БР и да бягам 30-3 5минути, а и там където бягам ми е на 10 минути с кола от нас. Затова се получава двуразова тренировката ми.  Wink

Eeееее три дена в седмицата е съвсем нормално. Wink

# 592
Магика, третото е доста натоварващо, на моменти направо гадно.
Отчет Кардио 3 от БР Simple Smile
Аз си тренирам в жегата, сякаш свикнах и не ми прави впечатление.

# 593
  • София

Откраднах си тази тренировка за днес  Heart Eyes Хареса ми, благодаря  Hug Ще си я включа в седмичната програма вместо почивка, понеже е само акцент дупе, супер  Heart Eyes
Бих пуснала снимка на крачката, ама не ща във форума  Money

# 594
  • Sofia
Дези, много се радвам за теб! Честито за работата, сигурна съм, че много ще ти допадне( казвам го от личен опит)!
На Би и Игги приятна почивка!
Джери, човек не знае какво му е спестено, може така да е било по- добре за теб! Не пречи да опиташ отново. И нещо в кръга на шегата: сега нямаше да тренираш с този инструктор Mr. Green
Магика, пробвай кардиото от T25 или най- добре от  Max Out, Шон за мен е кралят на кардиото. На Джилиан силата и' е другаде по мое скромно мнение. Има ги тренировките във vk.com.
За жалост изпуснах снимките на Лея. Много сте срамежливи, все бързате да си махате снимките!
Вчера правих Алфа кардио, корем с австралийката и плувах.
Днес тренирах с Кристин Къри за долна част, добавих тежести в раничка на гърба, защото ръката още ме боли. Много съм доволна от Butt blastera и', добавих малко упражнения за корем и смятам да плувам.
Хубав ден от мен! Бъдете здрави!

# 595
  • София
Магика, пробвай кардиото от T25 или най- добре от  Max Out, Шон за мен е кралят на кардиото. На Джилиан силата и' е другаде по мое скромно мнение. Има ги тренировките във vk.com.

Направих си регистрация във vk.com.От там гледам и тренировките на Джилиан.Кажи моля те какво да напиша в търсачката за това кардио за което ми пишеш...

Я...никой не  е писал от обяд...
Отчет:Изиграх Alpha-Shaun T- Focus T25 Cardio,но нещо не ме грабна...ще търся друго кардио за следващия път...

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 21:59 от Магика

# 596
Аха, избягахе мили мои в тези жеги Laughing

Благодаря ви, но "почивката" ни е с проучвателни цели и свързана с обикаляне и няма да е точно почивка  Wink
Обаче ще се ходи доста и мисля да повлека само едни ластици за тренировка (чудно компактно решение) подарък от наша мила съфорумка  Heart Eyes

За днес отчитам Les Mills PUMP_ Pump and Shred
Беше ми кардио ден, но предпочетох тежестите, защото след 3 часа гладене въобще не ми се скачаше  Crossing Arms

Виви, хелп! По мои спомени си фен на маслата и др. природни козметични продукти. Моите запаси от Гърция се изчерпаха (аз не ползвам кремове а само студено пресовани масла за лице). Би ли ми препоръчала магазини от които си поръчваш, може и на лични ако не ти е проблем  Praynig Hug Интересуват ме качествени такива, преди съм ползвала едни добри гръцки, също и на Пранаром, но в Бг. не знам производителите...

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 00:05 от ~Би~

# 597
  • 1st floor
Магика, пробва ли кардио 3 от БР?

Аз отчитам за днес БР 9...за последен път. Не знам колко пъти я правих, май станаха шест  Crazy , но вече мога да кажа, че не ме затруднява. БР 10 обаче всеки път ми докарва мускулна треска на задните части! А онзи ден даже увеличих тежестите на две от упражненията на 6,5 кг във всяка ръка и съвсем се довърших. Mr. Green

# 598
Добро утро, прекрасни!  food010

Моето приключение мина, с резултат 2:02:39. (Трета в моята категория, самопотупвам се по рамото)
С това свършва и въглехидратната ми оргия и започва Голямото Чистене на Последните Килограми.  Laughing
Яйцата са купени, рибата предстои, само главата ми да не ме предаде...... Twisted Evil
Още помня един постинг на Би от преди няколко години, че като чисти, чисти наистина. Ех, да ти имам желязната воля!  Hug bouquet

На 13 летя за Италия- О, соле мио! Планирам да тичам и да тренирам със собствено тегло.
Имам голям стимул и трябва да се подмладявам.   Heart EyesBlush

Днес ще тичам след малко- 4км в мноого бавно темпо. После йога.

Весел и успешен на всички! Hug

# 599
Дези, честито bouquet
БР 11. Този път изобщо не ми се стори такъв голям тормоз, но за първи път от месеци наред преди тренировката изядох една лъжица мед. Бях забравила вкуса на меда Simple Smile
Непокорна, БР 10 е страхотна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт