Звездни компромати - 290 част

• 132 534
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Не знам каква е истината, Бижу. Но не бих съдила за нея от папарашки снимки и статии. Това им е работата - да правят от мухата слон и да изглежда гадно, защото по-лесно продава.

На всяка мъжка майка понякога и се случва да прегърне порасналото дете и да го целуне. И се надявам - не еднократно.

# 361
 Стефани С. навремето нашамари Аксел Роуз, той, че не го слуша главата едно на ръка, но беше се оплаквал, че Стефанито е от него по-луда.  Crazy  Joy

# 362
  • София
На Аксел боят все ще му е малко. Обичам го, но е келеш. Браво на Стефани.

А за тези спорни снимки с момчето й бяха обяснили, че той се е осъзнал като гей и са приятелки.

# 363
  • София
Най-ме впечатли Скот Истууд  Heart Eyes

Страхотен  smile3521

Скрит текст:

# 364
  • София
много надежден Скот Heart Eyes

# 365
  • София
Скот Иистууд е взел всичко от баща си, без таланта  Stop гледах един бозав филм заради него - ами за модел е екстра, пред камера -  Tired

На мен ми стана смешно момчето на Джъд Лоу - опитва се да вкарва фатален поглед, на този бейби фейс  Crazy Има надменното и самодоволно излъчване на баща си и според мен ще се пласира добре.

А Стефани Сиймор и Аксел, се биеха взаимно, той честичко я шамаросваше.

# 366
  • София
Много ми хареса синът на Джеръми Айрънс. Дж.Айрънс хич не ми е симпатичен, но синът му е хубаво момче и не изглежда лигльо някакъв, като тоя на линка над него например.

# 367
  • София
Колкото беше случайно дама на сина си онази майка "абитуриентка".  Sick
Каква е драмата там, че явно съм изпуснала? Просто видях майка, придружила сина си на бала.

# 368

За мен това е извратено... Ама какво разбирам аз. Може би съм голяма консерва. А да си представим обратното - баща на възраст се натиска със невръстният си син, дали пак щеше да е преекпонирано.

# 369
  • София
Да, много е извратено майка да целува и прегръща сина си на плажа.  Tired
Като гледам снимките, всичко е нащракано сигурно в диапазон от 10-ина минути.

# 370
Една от близначките, участвали в Мис Б-я реалити се хвали с фигура 20 дни след раждането. То в такива случаи не е ли въпрос на ген и на организъм?
Скрит текст:
20 дена след раждането на дъщеря ми Никол 💪🏼👊🏼🎯 Какво е твоето оправдание?
Я па тая! И аз да имам тяло на глист, и аз ще сваля лесно... конструкция и ген е причината при нея (основно). После идва правилното хранене. 45 кила дали има...

# 371
  • Once there was a Hushpuppy...
Колкото беше случайно дама на сина си онази майка "абитуриентка".  Sick
Каква е драмата там, че явно съм изпуснала? Просто видях майка, придружила сина си на бала.

И аз гледах снимка.
Честно, не знам да е имало скандал от това, или някой да е произвел.. Thinking пък аз да съм го
пропуснала Mr. Green

Внукът на Мохамед Али си го заплювам smile3534
Нема ми го пипате, че box

Аааа,

п.п. и без да го "аутвате", ако и той е гей  Mr. Green Не искам да знам Naughty

# 372
  • Варна
Най-ме впечатли Скот Истууд  Heart Eyes

Страхотен  smile3521

Скрит текст:

Мда, страхотен е!

# 373