Звездни компромати - 290 част

• 132 508
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Песента направо е за саундтрак към реклама на Виагра, пък Фикито за рекламно лице  Laughing

# 391
  • Пловдив
Изскочи ми още един умник...той си е автор на текста.Някакъв Галин.Песента се казва "На Египет фараона"  hahaha И тия хора имат фенове...
Да не досаждам...само част
Скрит текст:
Първо: По леглото ми да лазиш
Второ: Лампата да си я пазиш
Трето: Да обичаш да е грубо,
аз ще бъда всичко друго.

Аз съм на Египет фараона
Ставам на отбора шампиона
Луд съм и това не е легенда
Мога всичко на момента

Аз съм на Египет фараона
Ти си гледката ми от балкона
Ти си най - голямата ми тръпка
За тебе мачкам без отстъпка

Ей тва е супер...на Азо текста
Хабиби мангава тут хабиби мангава тут
Хабиби спиш ли добре
Хабиби завиват ли те Хабиби  Joy

# 392
  • Sofia
Отврат ooooh!

# 393
  • Rock & Roll feeling ...
Искам дует .  Crossing Arms
Фики да пее " Зарад тебе вдигам вертолета," ,а Теди Александрова да отвръща " много ли е луд, в гащите е луд ?!! " . Може и Лияна да се включи по някое време  с " има в тебе нещо вълшебно,щом ме усети прави "хоп" " . Laughing

# 394
Искам дует .  Crossing Arms
Фики да пее "Зарад тебе вдигам вертолета" , а Теди Александрова да отвръща "много ли е луд, в гащите е луд ?!! " . Може и Лияна да се включи по някое време  с " има в тебе нещо вълшебно,щом ме усети прави "хоп" " . Laughing
Joy Joy Joy

Може и квартет да заформят - Фики, Теди Александрова, Лияна и Галин Crazy

# 395
  • Sofia
Ох,стига,че си ги представих Sick

# 396
От тези текстове получих мозъчен вакуум #Crazy После чалгата не била тъпа, имало било смислени песни и не знам си кво, да бе... Whistling

# 397
Ами докато съществуват хора, които, хем не слушат чалга, хем първи на балкона да се забавляват с нелепите текстове и да ги споделят с останалите, няма да има отърване от тази паразитна музика.
Мен не ме интересува нито фики, нито мики, нито шики, нито за какво се борят  Rolling Eyes
Добре, че поне слагате спойлери.

# 398
  • Sofia
Наскоро се заслушах в текста на народна фолклорна песен изпята от майката на Цв.Янева...безумен текст,с циничен подтекст...в народните ни песни също присъстват доста вулгаризми. Бях гледала Георг Краев точно по тази тема беше дискусията в предаването.

# 399
  • София
Ами докато съществуват хора, които, хем не слушат чалга, хем първи на балкона да се забавляват с нелепите текстове и да ги споделят с останалите, няма да има отърване от тази паразитна музика.
Мен не ме интересува нито фики, нито мики, нито шики, нито за какво се борят  Rolling Eyes
Добре, че поне слагате спойлери.

Абсолютно!  Peace Гледам някои даже цели цитати от "творчеството" им рецитират.  hahaha

Лея, идеално изглежда и сега жената на М.Кейн. Разбирам защо я е открил и се е оженил, много красива! Peace

Страхотна е и сега жена му, да, достолепно остарява. Толкова е рядко такъв дълъг и хармоничен брак в техните среди.

# 400
  • bad@ss
Калина Паскалева на снимки тук винаги ми се е струвала плашилище. Сега видях кои готвят в 'черешата на тортата' и отивам да напиша "Калина е много хубава" поне 100 пъти  #Shocked

# 401
Я си измий очите! Laughing И не гледай повече, че след малко ще напишеш, че и Мейзер и Валериева са взели да ти харесват Mr. Green

# 402
  • Варна
И на екран Калина ми е същата кощрамба.

# 403
  • Вестерос
Плашещи  са ми и трите

# 404
  • bad@ss
Не, повече там не се връщам. Прощавам си грешното впечатление  Laughing
Червеното е страх.

Общи условия

Активация на акаунт