Звездни компромати - 290 част

• 132 545
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Учудена съм от коментарите за Бруклин, че е противен! В пубертета момчетата стават буквално като мутанти /кажи речи хубавци няма/, след това възмъжават и всичко си е ОК. Нещо като приказката за грозното пате в мъжки вариант! Simple Smile
Съгласна съм Grinning

# 466
  • Пловдив
Запис по темата  bouquet

Jennifer Lopez

// Много ми е готина без грим, малката й изцяло я е одрала визуално  Heart Eyes

# 467
  • София
Оставете Бруккин на мира. Нека мине трийсетака и пак щее си говорим. Само дето ний тогава ще сме ...   Mr. Green

# 468
  • Gotham City
Аз пък Клои Мортез много я харесвам, интересна и красива ми е. Бруклин...знае ли човек, много от грозничета, станаха доста прилични млади мъже
Ето една чудесна еволюция

# 469
  • DE
Като станат тогава да ги лансират. Не да си отблъскват клиентите с предполагаеми красавци  Peace

# 470
 В.Бекъм и аз никак не я харесвам, въпреки, че се с годините, особено откакто е дизайнерка, е на светлинни години от това, което беше.
 Навремето английската преса нямаше за какво други да се хване, не беше сладка, не беше спорти, но пък беше единствената, която не сложи анцуг....и я нарекоха Пош спайс,тя го направи цел в живота си да отговаря на това име. Трябва да и се признаят усилията.
Ана Уинтор също не я харесва, така и не я сложи на ни една корица, има още време, но не ми се вярва. Аз дори ще се радвам за Вики, ако я видя на американската корица, материалът за нея би могъл да се титулува "Сто години натягане", примерно.
Бруклин за сега не ми харесва, да видим.

# 471
Видяхме циците на Бруклин ,айде и зърната на Анистън и на Бекинсейл.
Тялото и дупето на Рики Мартин.
Мерси за Рикито😍

# 472
Видяхме циците на Бруклин ,айде и зърната на Анистън
Така ще я запомня със зърна  Mr. Green В Приятели редовно така си ходеше.

# 473
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С нейните гърди е престъпление да ходи иначе Heart Eyes

# 474
  • София
Работата на Вики Бекъм като дизайнер ми харесва много, иначе тя е една неприятна скумрия Laughing

Гери-Никол - трябва още много да натегне дупето, за да стигне успехът на тази косоварка, която пее на албански при това  Peace
Иначе първите две песни на Гери-Никол ми харесват, имат танцувален ритъм и са яки за партита Peace

# 475
  • Gotham City
Работата на Вики Бекъм като дизайнер ми харесва много, иначе тя е една неприятна скумрия Laughing

Гери-Никол - трябва още много да натегне дупето, за да стигне успехът на тази косоварка, която пее на албански при това  Peace
Иначе първите две песни на Гери-Никол ми харесват, имат танцувален ритъм и са яки за партита Peace

Песента на косовката е страхотна! Косовката също. Клипа е абсолютно нищо особено и може да се постигне изключително лесно, но песента е супер и стана мега хит

# 476
Не знаех, че така изглежда синът на Албена Денкова и Максим. Бащичко си е отвсякъде.
http://m.slava.bg/news/74791.html

# 477
ма те тия зърна на Анистън са бетер гръцки маслини, големи бе ooooh!

# 478
В сутрешния блок на Нова, докато предаваха на живо от Перник/Дупница(не си спомням) за нова финансова пирамида,  журналистката такива зърна показа, че не чух нищо от материала. Та даже едното беше по- ниско от другото!

# 479
УжасТ,че и не нивелирани тез зърна Shocked

Общи условия

Активация на акаунт