Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 182 000
  • 1 553
  •   1
Отговори
# 870
Добро утро момичета! Вчера съм уринирала 6 пъти целия ден  през 3- 2 часа.Пееди лягане отидох веднъж и цяла нощ не съм ходила. Чувствам дискомфорт в кръста и пикочния мехур.Сутринта ми направи впечатление че ми е тъмно жълта към оранжево на цвят урината. Дано да се нормализират нещата и да се махне дискомфорта тежестта и броя на уринираният да намалее.Истината е че преди не съм пила по много вода най много 500мл за деня и за целия ден най много съм ходила 4-5 пъти за денонощие.

# 871
Добро утро момичета! Вчера съм уринирала 6 пъти целия ден  през 3- 2 часа.Пееди лягане отидох веднъж и цяла нощ не съм ходила. Чувствам дискомфорт в кръста и пикочния мехур.Сутринта ми направи впечатление че ми е тъмно жълта към оранжево на цвят урината. Дано да се нормализират нещата и да се махне дискомфорта тежестта и броя на уринираният да намалее.Истината е че преди не съм пила по много вода най много 500мл за деня и за целия ден най много съм ходила 4-5 пъти за денонощие.

Това е добре, че сте ходили 6 пъти в денонощието. През нощта ставах 3 пъти до тоалетната. Също пиех много малко вода. По цял ден бях в движение и не се сещах за тоалетна. Научих се да пия вода и като не пия вода, чувствам една жажда. Опитвам се да намаля водата. Преди да легна пия по 3-4 чаши вода - от 20.00 до 23.30 преди да заспя.

Желая на всички един хубав ден. Днес ще бъде по-хладничко и става за разходка.

# 872
Аз след 20ч спирам течностите защото това означава че ще ходя цяла нощ до 00 .

# 873
Аз след 20ч спирам течностите защото това означава че ще ходя цяла нощ до 00 .

Не изпитвате ли жажда? И аз си налагам да не пия течности след вечеря, но не мога. Изгаря ме от жажда и устата ми става суха. В Понеделник ми предстои да пускам стерилна урина и не знам как ще издържа да не уринирам поне 4 часа.

# 874
Вчера съм изпила1,400-500вода направо чувствам че ще гръмна толкова много вода. Силно се надявам нещата да влезнат в нормалния си ритъм.

# 875
Вчера съм изпила1,400-500вода направо чувствам че ще гръмна толкова много вода. Силно се надявам нещата да влезнат в нормалния си ритъм.

Ще видите как ще свикнете да пиете вода и после трудно ще се отучите да не пиете вода. Преди 3 години, когато започна честото уриниране, бившият ми приятел, моята приятелка, доктори ми повтаряха, че трябва да пия колкото се е възможно повече вода. Научих се и много ми е трудно да намалея количеството на водата.

# 876
Незнам вече но това през два часа да се тренира не е нормално.Нормално си е на 3-4 часа.Незнам цистит ли е какво е но имам чувството че докато изпия една чаша вода и няма трийсет минути и почва да ме дразни.Преди не съм имала такива проблеми.Дано се остави проблема ми.

# 877
Незнам вече но това през два часа да се тренира не е нормално.Нормално си е на 3-4 часа.Незнам цистит ли е какво е но имам чувството че докато изпия една чаша вода и няма трийсет минути и почва да ме дразни.Преди не съм имала такива проблеми.Дано се остави проблема ми.

И аз уринирах през 3- 5 часа, но вече е минало. Опитвам се да не мисля за преди. Знам, че няма как да се върне старият ми живот и да уринирам през 3-5 часа и да не се оглеждам около себе си за тоалетни. Мислейки за това, се депресирам. Важното е да ми се постави точна диагноза и да се проведе най-подходящото лечение, за да се оправя. Бившият ми приятел ме заряза, защото ме нарече, че съм болна и няма такова чудо като моето.

# 878
Много съжалявам че преживяваш всичко това.Човек който не го изпитал няма как да те разбере.А колкото до приятеля ти щом не се опитал да ти помогне да решиш проблема не съжалявам че сте се разделили.Човек когато има проблем тогава разбира кой държи на него.Аз не изпитвам жажда просто пия сега насилствено. Ужасно е всичко това и силно се надявам да разберат какво ми е . Вече ме страх да не да ми има нещо на пикочния мехур.

# 879
Много съжалявам че преживяваш всичко това.Човек който не го изпитал няма как да те разбере.А колкото до приятеля ти щом не се опитал да ти помогне да решиш проблема не съжалявам че сте се разделили.Човек когато има проблем тогава разбира кой държи на него.Аз не изпитвам жажда просто пия сега насилствено. Ужасно е всичко това и силно се надявам да разберат какво ми е . Вече ме страх да не да ми има нещо на пикочния мехур.

То е лесно да се съди отстрани и да наричаш някого болен. Не си дават сметка, че на всеки може да се случи определен здравословен проблем. Въобще не съжалявам за бившия си. Видях колко държеше на мене след 5 години връзка. Дори съм щастлива, че се отървах от такъв човек. Явно е бил с мене само заради един секс. Като започнах да не мога да идвам при него и да отказвам секс, той тогава ме заряза.

Не вярвам да е причинена вреда на пикочния мехур. Уролозите да са видели на ехограф, ако има някакъв проблем. Просто ви е раздразнен пикочният мехур. Направете си пак стерилна урина, както аз и всички останали ви казахме. Тези бактерии са доста упорити.

# 880
Бившият ми приятел ме заряза, защото ме нарече, че съм болна и няма такова чудо като моето.
Животът обича да си прави шега с такива хора.
За съжаление все по-често чета такива случаи.
Отървала си се навреме.

# 881
Джени в понеделник ще излезе другата ми стерилна урина.Но аз съм решила да пускам през седмицата стерилна урина.Снощи от 20-23ч не ми се ходеше и стоях пред входа на блока с комшиите.Едната комшика е възрастта жена и ми каза че когато била бременна с второто си дете получава цистит заради цистита са искали да и махнат бебето.Каза че ужасно било лекува ли да я антибиотик след антибиотик.Каза че се е претеснявала на бебето нещо да не стане.Каза че 6м са я лекували.Тя обаче твърди че го е получила от престодяване.Та незнам вече други кандидат че за няколко дни се оправят.Иначе засякох вчера колко изпивам и колко изпишквам.1400изпито 1400-500изпишкано.За безвкусен диабет мисля че нямам симптоми.Но ще отида на ендокринолог.В кръвните изследвания всичко ми е в норма.В обикновенна урина вече няма и тези 4елитроцита.А аз съм с дискомфорт дразнене и често уриниране.Една моя приятелка казава.,,Кръв и урина добре пациента мре,, Смеех се на това но сега вече ми се реве.Ужасно се депресирах все се услушвам все мисля преди да изляза . Гледам часа кога сън ходила00 изобщо живота ми се преобърна на 360градуса.Надух ви и на вас главите с мойте проблеми.Благодаря ви за търпението и разбирането и помощта да се справя с трудностите.

# 882
Джени в понеделник ще излезе другата ми стерилна урина.Но аз съм решила да пускам през седмицата стерилна урина.Снощи от 20-23ч не ми се ходеше и стоях пред входа на блока с комшиите.Едната комшика е възрастта жена и ми каза че когато била бременна с второто си дете получава цистит заради цистита са искали да и махнат бебето.Каза че ужасно било лекува ли да я антибиотик след антибиотик.Каза че се е претеснявала на бебето нещо да не стане.Каза че 6м са я лекували.Тя обаче твърди че го е получила от престодяване.Та незнам вече други кандидат че за няколко дни се оправят.Иначе засякох вчера колко изпивам и колко изпишквам.1400изпито 1400-500изпишкано.За безвкусен диабет мисля че нямам симптоми.Но ще отида на ендокринолог.В кръвните изследвания всичко ми е в норма.В обикновенна урина вече няма и тези 4елитроцита.А аз съм с дискомфорт дразнене и често уриниране.Една моя приятелка казава.,,Кръв и урина добре пациента мре,, Смеех се на това но сега вече ми се реве.Ужасно се депресирах все се услушвам все мисля преди да изляза . Гледам часа кога сън ходила00 изобщо живота ми се преобърна на 360градуса.Надух ви и на вас главите с мойте проблеми.Благодаря ви за търпението и разбирането и помощта да се справя с трудностите.

Вярвам, че постепенно ще се оправите. Мисля че е само цистит при вас и с подходящите медикаменти, ще се оправите. Трябва да се притеснявате, ако имахте Неврогенен дифузен пикочен мехур. Там всичко е нормално, но честото уриниране е налице. Предписват ти медикаменти и те са доста скъпи и накрая нямат никакъв ефект. И накрая отсреща урологът те пита как така няма подобрение и ти се усмихва, като че ли му прави удоволствие, че не нямам подобрение! Идваше ми да ударя този уролог през лицето му.

# 883
Добро утро момичета! Вчера съм уринирала 6 пъти целия ден  през 3- 2 часа.Пееди лягане отидох веднъж и цяла нощ не съм ходила. Чувствам дискомфорт в кръста и пикочния мехур.Сутринта ми направи впечатление че ми е тъмно жълта към оранжево на цвят урината. Дано да се нормализират нещата и да се махне дискомфорта тежестта и броя на уринираният да намалее.Истината е че преди не съм пила по много вода най много 500мл за деня и за целия ден най много съм ходила 4-5 пъти за денонощие.
Привет. Урината ви е тъмна, тъй като не пиете достатъчно вода. Ще видите, че ако я увеличите, няма да има такъв проблем. Ако ли пък е тъмна, ще знаете, че твърде много сте стискали! Това, което е било преди ( 500 мл.вода и 4-5 ходене до ВЦ) не ми се вижда нормално. Жените имаме по-малък пикочен мехур и се налага да посещаваме по-често тоалетната, не както е при мъжете. Искам да ви кажа, че с времето позивите за толкова често уриниране ще преминат, няма да е както сега, от 1 чаша вода веднага да усещате позив за вц. Но ползите от пиенето на вода са огромни - поне 2 л. вода. Това е моят съвет към вас. Така ме съветват и мен всички лекари. Зимата преборих някакви бактерии, пих антибиотици, беше ужасно, но бях на лекции и съответно не пиех много вода. Това веднага доведе до дискомфорт. Аз ходя по малка нужда около 10-на пъти и пия около 3 л. вода. Намирам го за нормално за мен.
Дженифър, съжалявам за случилото се. Всеки би се засегнал в такъв период от живота му, когато има проблем, да не получи подкрепа, а дори напротив. Разбира се, е добре че си го разбрала по-навреме преди да настанат по-сериозни отношения, деца и т.нат. От година и моя приятел е поставен на изпитание, но съм много горда с него, че не ми го натъртва постоянно. Прави каквото може, за да се излекувам, дори и да е само въздържание от секс. При парене, болки и сухота, няма как да имам желание. Достатъчно ни е, че ние се чувстваме ужасно през такъв период, но жените сме доста кекави. Надявам се всички да намерим решение за тези проблеми, тъй като доста ни стъжнява живота.

# 884
Зизу за каква сухота говориш влагалището ли? При мен мен паралелно с пиенето на лекарства съм постоянно с влагалишни глобули.Лактажил интима хелп ги редуеам в курс н лечение.Накараха ме да сложа по една глобула на седмицата залаин това е против гъбички.Микомакс ми беше изписан да пия по схема.Изобщо вече ме хваща страх за черния ми дроб.Незнам имам чувството че това често уриниране и дразнене трудно ще се оправи.Вие след като пиете по 3л вода през какъв период са ви урениранията?Два три или четири часа?

Общи условия

Активация на акаунт