Цистит - лечение без антибиотици - 3 тема

• 181 901
  • 1 553
  •   1
Отговори
# 885
В тия жеги много се потя като пия вода и рядко ходя до тоалетна, но като пия кафе пишкам повече, отколкото като пия вода и следователно от сутрин до обяд  ходя 2-3 пъти до тоалетна. После докато си легна към 22-23, още около 3 пъти. Това на фона на около 3 литра вода. А зимата като пия около 2-2,5 литра приблизително, ходя доста по-често, но най-вече сутрин, вероятно пак заради кафето, но не съм броила колко точно. То нормално като има човек проблем, да брои.

# 886
Аз когато изпих 2л вода онзи ден отидох 13.Имам проблем интервала от уриниране до уриниране е много кратък при мен,това не е нормално.10пъти на 3л вода е нормално според мен.Но за мен при мен има проблем дали е от цистита или нещо друго има причина.Ако примерно ходя на 3часа вече е по нормално.

# 887
Dimi, да, ще се нормализира. Другото, което бих те посъветвала е поетапно да увеличаваш водата. Щом си пила по 0,500, 3 литра ще ти е много, но увеличавай постепенно като добавяш по 0,500. Например, 1 седмица по 1 л вода, 2 седмица - 1,5 вода и така постепенно. Тя е много важна за тялото, помага за пречистване на тялото, за забързване на метаболизма, за целулит и други.
Аз пишкам през 2-3 часа, има моменти и през час, но както казаха - това се дължи на кафето Simple Smile .
Да, говорих за вагинална сухота. Когато аз боледувах се редуваха бактерии в урината, бактерии във влагалището. Лекаря, когато ми изписа антибиотик не ми изписа нито пробиотици, нито глобули, нито нещо против гъбички. Както и да е. Всеки си лекуваше неговото и аз бях в омагьосан кръг.
Радвам се, че изследванията са ти в норма. Ще се оправят нещата, само не се занемарявайте, когато не усещате симптоми. Трябва редовна превенция.

# 888
В момента пия 1,500. От сутринта съм ходила 4 пъти и в момента пак ме дразни.Претеснявам се за хламидия защото при мен излезе че съм имала някога в живота си.Според вас за какви други болести трябва да се изследвам.А мъжа си трябва ли да изследвам при него няма проблем.

# 889
Ами 4 пъти ми се вижда нормално. вече дискомфорта не е добре, но е възможно да трябва малко време на тялото да се възстанови след лечението. Най-доброто изследване си остава стерилната урина, друго не се сещам.  МБ имате ли пусната?

# 890
Според теб 4пъти от 8:30 до 15:15 ти се вижда нормално. Незнам така съм се вкопчила да броя колко пъти и през какъв интервал ходя че ми писна.Ако пък ми има нещо на бъбреците в изследванията би трябвало да им промени и в урината също.

# 891
  • някъде
Според теб 4пъти от 8:30 до 15:15 ти се вижда нормално. Незнам така съм се вкопчила да броя колко пъти и през какъв интервал ходя че ми писна.Ако пък ми има нещо на бъбреците в изследванията би трябвало да им промени и в урината също.
Нормално е. Мен ми се случва и 4 пъти за 2-3 часа, ако съм изпила много вода.
За мен не е ок да ходя на 4-5 часа, защото после ми е неприятно от концентрираната урина.

# 892
Мен би ме притеснявало, ако не уринирам често. Все пак така изхвърляме ненужни за тялото неща. Относно стафилококите, не съм запозната, но как така няма да се лекуват. Виж какво ще ти кажат докторите, дано попаднеш на свестни и да назначат правилното лечение. Дотогава бъди спокойна. И не се внимаачаваш за всяко нещо, нямаме контрол върху всичко. Нашето тяло е умно, трябва просто да научим сигналите му.

# 893
   Използвах Лактажин глобули, но не ми понесе. Не се разтваряше глобулата във влагалището ми и оставеше в него. Опитвах се да я измъкна с пръст от влагалището на другата вечер, тъй като не можех да си поставя другата глобула. Също така бях получила кафяво зацапване от тях. Доста хвалят Лактажин.

Дими, имайте предвид, че Стафилококовите бактерии са доста упорити. В момента се боря със същата бактерия такава в очите и гърлото. Вече ми омръзна да тичам от доктор на доктор. Гърлото беше излекувано, но очният лекар твърдеше, че бях излекувана, въпреки че виждах в очите си, че имах още проблеми. Три пъти му казах за този проблем и накрая повиши тон, че колко пъти съм питала един и същи въпрос. И ето - пак се прехвърли в гърлото ми. В някакъв омагьосан кръг влязох. Антибиотиците скапват напълно имунната система и така хващаме абсолютно всичко и даваме воля на бактериите в нас да се размножават!

# 894
  • някъде
При ползване на вагинални таблетки е добре първо да се намокрят с вода и да се улесни вкарването навътре. И на мен ни е изтичало бежаво, което е било от самата таблетка- след разтварянето и действието и. За мен тове е нормално.
Джени, как така ще бъркаш да я вадиш? Просто трябва да я намокриш, за да се разтвори вътре.

# 895
При ползване на вагинални таблетки е добре първо да се намокрят с вода и да се улесни вкарването навътре. И на мен ни е изтичало бежаво, което е било от самата таблетка- след разтварянето и действието и. За мен тове е нормално.
Джени, как така ще бъркаш да я вадиш? Просто трябва да я намокриш, за да се разтвори вътре.

Ами знам, че не трябваше, но исках да я извадя от мене. Страх ми беше да не предизвика някаква инфекция. Не съм ги намокряла. Никой не беше ми казала. По-скоро ми изтичаше кафеникаво течение.

Доволна съм от Интимо Хелп глобулите.

# 896
Да ви попитам от днес спирам да слагам глобули във влагалището.В четвъртък ще искам да ми пуснат микробиология на цервикалния канал за хламидия уроплазма микоплазма.Дали има значение че съм слагала глобули.Всъшност няма да съм слагала 5 дни.

# 897
Според мен ще е адекватен резултата.
Аз също слагам глобулите леко намокрени, чела съм го някъде. Иначе и при мен е така с Лактажина. Последните дни си остава доста неразтворен от него. Не знам колко е добре. Чела съм, че въпреки това има полза. Инфекция надали ще причини. Също така имах кървене при ползването на лактажин. Съвпадаше с овулационния период. Интимо хелп досега не съм ползвала, но чувам само добри отзиви.

# 898
Според мен ще е адекватен резултата.
Аз също слагам глобулите леко намокрени, чела съм го някъде. Иначе и при мен е така с Лактажина. Последните дни си остава доста неразтворен от него. Не знам колко е добре. Чела съм, че въпреки това има полза. Инфекция надали ще причини. Също така имах кървене при ползването на лактажин. Съвпадаше с овулационния период. Интимо хелп досега не съм ползвала, но чувам само добри отзиви.

Не помня дали при поставянето на глобулите на Лактажин не е съвпаднало с овулацията ми. При овулация нямам кървене, кафяви зацапвания. И така ли оставяхте част от глобулата на Лактажина неразтворена във вас? Как вкарвахте вечерно време преди да заспите друга глобула на Лактажин. Не ви ли дразнеше и да искахте да я измъкнете от влагалището?

Когато ползвах глобули Лактажин беше преди близо 2 години.

А за глобулите на Интимо хелп, много съм доволна от тях.

# 899
  • Варна
Димитрина, няма да сбъркаш с алоето. Но трябва да си постоянна. Аз вече 2г. го пия и не съжалявам. Помогна ми за много неща и като цяло се чувствам страхотно. Ако ти трябва повече инфо можеш да ми пишеш лс Wink

Общи условия

Активация на акаунт