АВ: 2 място / 2.67
20+АВС1: 2 място / 3.09

Да помоля дайте линк за гледане, че търсих търсих и нищо не намерих, пък съм много любопитна да му се не види

- Йомер бей?
- Дерья, налага се с Дефне , Синан и Ясемин да излезем и тъй както си разбрала вече, Младши е с нас в офиса и в момента спи, трябва някой да го наглежда. След час ще се върнем, а ти отговаряш за него. Разходи го в близкия парк и няма да имаш проблеми, а в чантата са му нещата... Нали си гледала децата на сестра си? И няма да има проблем?
- ???
10 мин по късно...
" Малкия принц спи, значи е безопасен."
- Къванч, наглеждай бебето, аз само да отида да видя новия доставчик, може пък да ми излезе късмета...
.....
- Назлъджан, налага се спешно да изляза, има проблем в производствения отдел, а Йомер бей го няма. Разхождай малкия из офиса, като го гледам ще спи поне още час....
.....
- Кой дойде? Кой? Ааааа , че то няма никой! Това пък в количката какво е? Бебе! Намерих си бебе! И кой го е оставил така самотно? Спокойно дребен, чичо Корай ще се погрижи за теб! Я какви бузки имаш и дебели ръчички, същия си като мен... Хайде да те заведа в моя кабинет, да видиш колко е стилен и шикозен, пък и тук има толкова много черкини зъбати, да не те уплаши някоя.... Ама сега защо плачеш? Ох, какво да те правя... Ти защо си в офиса бе дребен? Не си дошъл да търсиш работа, нали? Иии, ама какъв си дявол? И с тези черни очи, гледаш точно като Йомер Ипликчи, кога ми се ядоса...Ти да нямаш нещо общо с него? Едва ли... Какво мляскаш, да не си гладен? Бях поръчал сутринта бюрек, торта и кекс да ми доставят.... А ето ги...Какво искаш Торта или бюрек... е стига се въртя де.... ти пък такива работи ядеш ли... не, нали...че то пък за мен няма да остане....
- Кооориииш....птичето ми.....бебчето ми....
- Неро.... Виж какво си намерих.../ леко тъжен и загрижен/
- Бебе!!!
- Да и не знам какво да го правя. Говоря му, то ме гледа като твоя племеник, кога ми е ядосан, давам му баница, то ми се плези, цяла фотосесия заснех с него и пак не е доволен.... Неро, какво ще го правим?
- Кориш, ти бебе гледал ли си? Какъв е томбиш.... Кориш, ама той прилича на теб...само дето очите му не са сини, ами черни и косата му е светла, а не тъмна като твоята, но иначе ти е одрал кожата... Джанъм, да не е твое?.... Ох на леля сладкото...
- Корииш, ама той ме оплю...Ох, и се изповръща върху блузата ми Габана на Долче... Дръж си го, неща го..
Един час по- късно....
Суматохата в офиса става все по осезаема... Двама- трима търсят усилено нещо загубено, другите на групички гледат някак притеснено и се чува тихия им говор.... И:
- Дерья, Дерья къде е сина ми? Поверих ти едно бебе и с това не се справи? Къде е?- всички стреснати от силния глас на шефа си замлъкват и вперват поглед с треперещата и разплакана Дефне и разярения Йомер.
- Йомер, отвлекли са го? Отвлекли са детето ми...Йомер, направи нещо... Синан бей, къде е малкия Йомер...
- Ддефне, нали бяха=ме заедно не знам...
- Какво сте се развикали бе, грозотии? Какъв е този шум и кой вика така силно? Човек не може да се наспи от вас...А, курукъз защо плачеш? Иййй Йомер, погледни се само, като мастилено петно си станал....Вай, как лошо гледа?
- Корай бей, Младши е изчезнал...май са го отвлекли...
- Аааа, ами сега... Горкото, невинно бебе....И откуп ще искат....И от страната ще го изведат... Иии... Йомуш, той малкия не е ли с къдрава червена коса и черни очи, един такъв дебеличък, все гладен...
- Да, да Корай...
- Че той е при мен и досега спахме двамата...
- Корай....
- Тихо бе, ще го събудите... Курукъз, не знам с какво го храниш този дребния, но има апетит по голям от моя... И като баща си отбира какво ще яде..
- Корай бей, какво му дадохте на малкия Йомер?
- Е Дефне, какво...не е от моя бюрек... А Йомюш, трябва да ми заръчаш още баклава и плодове,че много се изтощих с това да бавя... аааа какво е ял, ами поръчах му от онази фирма за био храните, от която Йомер яде има ли и бебешко меню и му донесоха едно зеленикаво лигаво нещо,аз даже не го и гледах,но малкия Коришко Йомушко де си го изяде с най голям апетит и.... А Неро, това било бебето Ипликчи... Неджми бей, вие във вашата фамилия защо не си ностите табелки с имената, че да знам кой кой е... Курукъз стига подсмърча де, сега ще го доведа и да знаеш от днес съм му почетен кръстник на малкия Йомер....и защо носи името на баща си...
- Корай!!!
.....
- Корай, какви са тези снимки?
- Ааа, правих фотосесия на бебето...
- Но тук си само ти.... и на тези крачето на младши...
- Йомюш, тези са за туитър, а пък босото краче е за новата ми концепция- до като си бебе ходиш бос и когато дойде времето да се обуеш Пасионис ще ти направят индивидуални ..... нали съм гениален...
- Корай, стига!

Няма такъв смях

Момичета-"сценаристки" - страхотни сте!