♡~ Пакетна Тема ~♡ N•41

• 98 738
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Рейтингът за снощи е супер Party  Пунктът е нисък, но е в челната тройка. Като за първа серия е много добре Peace
     Тоtal: 1 място / 3.23
            АВ: 2 място / 2.67
20+АВС1:  2 място / 3.09

Добър ден, къзлар Hug
Да помоля дайте линк за гледане, че търсих търсих и нищо не намерих, пък съм много любопитна да му се не види Mr. Green
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Бавачи

Скрит текст:
Скрит текст:
- Дерья... Дерья...
- Йомер бей?
- Дерья, налага се с Дефне , Синан и Ясемин да излезем и тъй както си разбрала вече, Младши е с нас в офиса и в момента спи, трябва някой да го наглежда. След час ще се върнем, а ти отговаряш за него. Разходи го в близкия парк и няма да имаш проблеми, а в чантата са му нещата... Нали си гледала децата на сестра си? И няма да има проблем? 
- ???
10 мин по късно...

" Малкия принц спи, значи е безопасен."
- Къванч, наглеждай бебето, аз само да отида да видя новия доставчик, може пък да ми излезе късмета...

.....

- Назлъджан, налага се спешно да изляза, има проблем в производствения отдел, а Йомер бей го няма. Разхождай малкия из офиса, като го гледам ще спи поне още час....

.....

- Кой дойде? Кой? Ааааа , че то няма никой! Това пък в количката какво е? Бебе! Намерих си бебе! И кой го е оставил така самотно? Спокойно дребен, чичо Корай ще се погрижи за теб! Я какви бузки имаш и дебели ръчички, същия си като мен... Хайде да те заведа в моя кабинет, да видиш колко е стилен и шикозен, пък и тук има толкова много черкини зъбати, да не те уплаши някоя.... Ама сега защо плачеш? Ох, какво да те правя... Ти защо си в офиса бе дребен? Не си дошъл да търсиш работа, нали? Иии, ама какъв си дявол? И с тези черни очи, гледаш точно като Йомер Ипликчи, кога ми се ядоса...Ти да нямаш нещо общо с него? Едва ли... Какво мляскаш, да не си гладен? Бях поръчал сутринта бюрек, торта и кекс да ми доставят.... А ето ги...Какво искаш Торта или бюрек... е стига се въртя де.... ти пък такива работи ядеш ли... не, нали...че то пък за мен няма да остане....
Стига хленца де, стига...А виж, на тази снимка е леля Гюпсе стара приятелка... Ама защо започна да хълцаш...Уплаши ли се, миличкия той... Ти момче ли си?.... Момче си, личи си по памперса...А това е чичо Юнус... А сакън, не я подлагай тази устничка...няма да те дам на тази вещица зяпнала и на онзи толумб...шшш не хълцай...че и аз ще започна...
- Кооориииш....птичето ми.....бебчето ми....
- Неро.... Виж какво си намерих.../ леко тъжен и загрижен/
- Бебе!!!
- Да и не знам какво да го правя. Говоря му, то ме гледа като твоя племеник, кога ми е ядосан, давам му баница, то ми се плези, цяла фотосесия заснех с него и пак не е доволен.... Неро, какво ще го правим?
- Кориш, ти бебе гледал ли си? Какъв е томбиш.... Кориш, ама той прилича на теб...само дето очите му не са сини, ами черни и косата му е светла, а не тъмна като твоята, но иначе ти е одрал кожата... Джанъм, да не е твое?.... Ох на леля сладкото...
Скрит текст:
-Неро, подръж го малко, че ме заболяха ръцете...Тежи като малко глиганче...
- Корииш, ама той ме оплю...Ох, и се изповръща върху блузата ми Габана на Долче... Дръж си го, неща го..

Един час по- късно....

Суматохата в офиса става все по осезаема... Двама- трима търсят усилено нещо загубено, другите на групички гледат някак притеснено и се чува тихия им говор.... И:
- Дерья, Дерья къде е сина ми? Поверих ти едно бебе и с това не се справи? Къде е?- всички стреснати от силния глас на шефа си замлъкват и вперват поглед с треперещата и разплакана Дефне и разярения Йомер.
- Йомер, отвлекли са го? Отвлекли са детето ми...Йомер, направи нещо... Синан бей, къде е малкия Йомер...
- Ддефне, нали бяха=ме заедно не знам...

- Какво сте се развикали бе, грозотии? Какъв е този шум и кой вика така силно? Човек не може да се наспи от вас...А, курукъз защо плачеш? Иййй Йомер, погледни се само, като мастилено петно си станал....Вай, как лошо гледа?
- Корай бей, Младши е изчезнал...май са го отвлекли...
- Аааа, ами сега... Горкото, невинно бебе....И откуп ще искат....И от страната ще го изведат... Иии... Йомуш, той малкия не е ли с къдрава червена коса и черни очи, един такъв дебеличък, все гладен...
- Да, да Корай...
- Че той е при мен и досега спахме двамата...
- Корай....
- Тихо бе, ще го събудите... Курукъз, не знам с какво го храниш този дребния, но има апетит по голям от моя... И като баща си отбира какво ще яде..
- Корай бей, какво му дадохте на малкия Йомер?
- Е Дефне, какво...не е от моя бюрек... А Йомюш, трябва да ми заръчаш още баклава и плодове,че много се изтощих с това да бавя... аааа какво е ял, ами поръчах му от онази фирма за био храните, от която Йомер яде има ли и бебешко меню и му донесоха едно зеленикаво лигаво нещо,аз даже не го и гледах,но малкия Коришко Йомушко де си го изяде с най голям апетит и.... А Неро, това било бебето Ипликчи... Неджми бей, вие във вашата фамилия защо не си ностите табелки с имената, че да знам кой кой е... Курукъз стига подсмърча де, сега ще го доведа и да знаеш от днес съм му почетен кръстник на малкия Йомер....и защо носи името на баща си...
- Корай!!!

.....

- Корай, какви са тези снимки?
- Ааа, правих фотосесия на бебето...
- Но тук си само ти.... и на тези крачето на младши...
- Йомюш, тези са за туитър, а пък босото краче е за новата ми концепция- до като си бебе ходиш бос и когато дойде времето да се обуеш Пасионис ще ти направят индивидуални ..... нали съм гениален...
- Корай, стига!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Няма такъв смях  Joy Joy Joy
Момичета-"сценаристки" - страхотни сте!  Heart Eyes Hug Hug[/spoiler]
Ей  Joy Joy Joy Joy Joy  не мога значи Joy Joy Joy Joy страхотна работа сте свършили. Браво на вас  Hug Hug Hug Hug

# 601
Нежи  Hug  Heart Eyes саол за рейтинга  bouquet

bobolina_nina   Hug   1 епизод  на "Достатъчно усмивки" с  превод на руски - https://vk.com/dizimania?z=video-95375723_456239199%2F580a928a5b … pl_wall_-95375723 .Благодарности на преводачите  bouquet bouquet bouquet

Скрит текст:

В социалните медии сериала на Памир е на  3 място. Добър старт. Успех на екипа .

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 12:22 от лава

# 602
Здравейте!

Скрит текст:
Притиснати от времето и тежеста на ежедневието забравяме да се усмихваме. Преди години, когато чух онази диагноза и мислиш, че живота ти .... минаваш през различните етапи на отчаяние, депресия и след всичко си обещах, че ако накарам един човек днес да се усмихне, значи си е струвало... Не знам дали сте обръщали внимание, но хората в по голямата си част са тъжни и усмихнати лица се виждат все по рядко и по рядко. Знам, че не на всеки допада това, което ми идва на ум и се смея сама когато го пиша, просто си представям картините, емоциите, лицата на героите... Благодаря за това, че сте се усмихнали!
Усмихни се сега, после може да е късно.

# 603
  • Пловдив
Здравейте!
Момичета, страхотно сте се справили! "Бавачките" направо са супер!!!

Хубав ден!

# 604
# 605
Малко нескопосани колажи от мен Blush 

# 606
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте!

Скрит текст:
Притиснати от времето и тежеста на ежедневието забравяме да се усмихваме. Преди години, когато чух онази диагноза и мислиш, че живота ти .... минаваш през различните етапи на отчаяние, депресия и след всичко си обещах, че ако накарам един човек днес да се усмихне, значи си е струвало... Не знам дали сте обръщали внимание, но хората в по голямата си част са тъжни и усмихнати лица се виждат все по рядко и по рядко. Знам, че не на всеки допада това, което ми идва на ум и се смея сама когато го пиша, просто си представям картините, емоциите, лицата на героите... Благодаря за това, че сте се усмихнали!

Славенче   Hug Heart Eyes
благодаря ти че ме накара да се усмихна от сърце  dancing

# 607
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Славенче  Hug благодаря ти че ме накара да си усмихна. Heart Eyes Hug Hug

# 608
  • Враца
Здравейте!

Скрит текст:
Славена, ние трябва да ти благодарим  Heart Eyes
Благодаря ти, че ме накара не само да се усмихна, а ме разсмя от сърце  Hug Hug Heart Eyes

# 609
Веднага щом се върна от "почивката" с Гюпса и Баръш влезе в залата... явно има много енергия и нерви за изразходване след нея...  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама и падругите не почиват... Разследване сочи, че на сватбата Суде е била с обувки по модел на Дефне, който тя е оставила в кабинета си при напускането на Пасионис в 51 серия..  Mr. Green Mr. Green

# 610
Привет! newsm51

Не знам защо , но най-интересните неща в темата се случват точно когато разполагам с най-малко време!  Mr. Green

Снощи Славена ме е изчакала да изляза и да постне този невероятен бисер "Бавачи... Crossing Arms"

Хилоу 

Славенче   Hug  Heart Eyes Hug машшала, машшала
изби рибата с Бавачите

Кориш и Йомер младши.....направо си ги представих  Crazy Crazy Crazy
страшно гледащия шеф на Пасионис  Shocked Shocked въх убива с поглед ...Корай бей
а хленчещата Дафа ....голяма картинка е

комедийната част от теб

Е, това е,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Котето Heart Eyes го е написала, а на мен ми остава само да потвърдя, че е валидно и за мен! Naughty
Толкова добре предаваш чувствата и емоциите на героите си, че те буквално превземат ума на четящия! smile3544 smile3544
Такава радост и забава е да те чете човек! Hug Hug А, монологът на Корай пред Йомер джуниър е върхът! rotfImbo rotfImbo rotfImbo   

mrstraetz, благодаря ти!

# 611
Честит Рожден Ден на голямата Сезен Аксу! bdbaloni

# 612
Честит Рожден Ден на голямата Сезен Аксу! bdbaloni

Нежи,  Hug не познавам добре турската музика , но Сезен Аксу ме впечатли не само  с изключителния си глас, с артистизма си , но и контактът ,който има с публиката!  

newsm59

Нещо интересно за Бубето! Не го бях гледала..

Много интересна , невероятна промяна за 10 години... Thinking

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 18:29 от alex_94

# 613
  • Русе
Нееежж благодаря за хубавaта песен!!! Да  е жива и здрава, все така велика!!! Обожавам я!!!  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
 Ето и една нейна, моя мнооoooooго любима песен:

# 614
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=CoHwKI6FTLo

Castel Plage, Nice, French Riviera

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 19:52 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт