Ин витро център Стефанов - тема 5

• 65 089
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Казаха, че няма проблеми заедно да се слагат, но и аз още не съм го почвала.

# 511
Въобще и не слагах Лактажина преди стимулацията.Не го харесвам и казах на доктора,че няма да го слагам.Откак забременях два пъти го сложих.Хич не спазвам това да го слагам на всеки 40 дни.

# 512
И аз нито веднъж не съм го слагала, но си мисля, че е добре преди опита, въпреки че ако има някоя бактерия едва ли ще се справи с нея. Вчера си погледнах ехографията от последния преглед и с беглите си познания по латински и с чичко гугъл, разбрах че имам миомен възел 27мм. Поиска ми цитонамазка, но нищо не ми каза, а по реакцията му на прегледа си личеше, че нещо не е наред. Много ми стана криво, защото не искам да губя доверие в док, а не мога да си представя да отида при друг. Някоя от вас да е имала миомен възел и ако знаете нещо, с което мога да го разкарам от матката ще съм ви благодарна, ако споделите!

# 513
  • Димитровград
Keks4e според мен не се притеснявай, защото може би док не ти е казал нищо понеже не е сериозно и не иска да те притеснява излишно. Бъди оптимистка и всичко ще е наред. Док е добър и си разбира от работата Hug
А момичета относно лактажина мисля да си го сложа, все пак няма да ми навреди baby_neutral
Ох иначе колкото повече наближава старта толкова повече ми минават мисли ами ако не направя хубави яйчица, ами ако е неуспешен Shocked знам, че такива мисли не трябва да имам, ама ето на прехвърчат ми от време на време....толкова ли съм сбъркана newsm78 чак ме е яд на мене си #Cussing out

# 514
  • Сливен
Сладкатакака,не си сбъркана,нормално е да се притесняваш,особено ако ти е първи опит и аз бях така.Сега съм по -спокойна,само се чудя дали да се пробвам сама да си бия инжекциите или да си търся пак сестра.
Имам питане за вливките преди или след пункцията са?

# 515
Кексче аз забременях с миомен възел и още си е в мен заед о с бебето. Ако е един не пречи когато бяха 5 доктора ме прати на операция в Плевен,  но за 1 няма проблем той ще пуснедалеч ембрионите и той ще расте до4месецпосле спира от бременността. Успех на всички и разбира се късмет!

# 516
oesi аз имах вливката на имуновенин няколко дни преди пункцията, ама сега не се сещам колко бяха. След положителния тест имах вливка в шеста и в девета на интралипид.

Момичета, днес имам малък празник! Влизам в седмия месец! Вчера бях на преглед при д-р Сигридов в София, младежа е много добре, вече е 1270 г  Laughing , шийката е наред, всичко е наред! Пожелавам на всяка една от вас успех в борбата, не е лесно, но е важен крайния резултат! Прегръщам ви всички и с нетърпение ще чакам добри новини от всяка от вас!  Hug Hug Hug

# 517
Сали, честит ти 7- ми месец. Все така да сте до края. Започна ли да се подготвяш вече за бебето?

# 518
  • Стара Загора
Сали, честито! Това си е чудесен повод за празнуване! bouquet
Успех на всички, които са в процедура, а на бременните да ни е леко и спокойно до края на бременността а и след това  Grinning

# 519
Сали мн се радвам за вас, все така безпроблемно да върви бремеността. Аз скоро трябва да пускам изследванията и да прецени доктора какво що. И аз се притеснявам да не изкочи някоя пречка, но толкова дълбоко ги държа тези притеснения, че просто нямам думи. Ама то всеки с проблемите си хах, шарен свят шарени вълнения  Whistling ooooh! Flutter

# 520
Оеsi вливките може и преди и след, те пак са с отложено действие.
Кексче аз също съм с миомен, махането е само оперативно не е гаранция до колко няма да рецидивира пак, при мен така стана махнахме с лапароскопия и след 8м същия на същото място, много е важно къде се намира, но док щом не е казал нищо значи няма да пречи и по-добре не го мисли.
Честит седми месец Салинда и аз в неделя ще съм в твоя отбор Party

# 521
  • Сливен
Сали честит празник.УСПЕХ на стартиращите и скоро всички да имаме повод за празник като на Сали.

# 522
  • Сливен
Сали,честито Hug,все така безпроблемно до края.Мислила ли как ще е раждането-секцио или нормално?

# 523
Благодаря ви!!!  Hug Hug Hug

Бананче, по-малко, по-малко се готвим, направихме малък освежителен ремонт, купихме количка, малко дрешки, но доста още имам да попълвам по списъка Simple Smile

Оesi, в голяма чуденка съм още...за сега клоним към секцио, основно заради тромбофилията, други медицински показания нямам за секцио....пусто много в пиянски и празничен период ми е термина, затова пак към секциото клоня....но пък ползите за бебето са по големи при естественото раждане, ще се почудя още малко, ще коментирам и с д-р Бузалов ( към него мисля да се насоча)

# 524
Е, вие доста неща сте направили, ама то и времето си върви. Моя мъж дава зор и той да започва ремонта малко по малко,че има доста неща за вършене, но аз не давам още. За д-р Бузалов мисля, че няма да сгрешиш.

Общи условия

Активация на акаунт