Дългото чакане след трансфер 51

• 78 309
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Спират го. Спират всички лекарства, освен ако нямаш ти самата някакви по-специфични проблеми.

# 691
  • София
В Селена, Пловдив е така Peace Те са пословично известни със , според мен, престъпно високите си дози   прогестерон/естрадиол, които дават Confused 

# 692
Естрофен е мах до 12с. Аз от 2-3 естрофена съм в паника. Не е грешка,някой го изписват за поставяне. Разни школи.

# 693
  • София/Севлиево
Ужас  ooooh! Моят док ми го намали на 1 на ден,но пък съм с лепенки Климара,но от тях се чувствам по-добре.За сметка на това утрогестана ми е 9-10 хапчета дневно.

# 694
В Надежда явно са най-малки дозите Mr. Green
Естрофем 2х1
Утрогестан 2х3
Ама дават и Медролче Mr. Green

# 695
В Селена, Пловдив е така Peace Те са пословично известни със , според мен, престъпно високите си дози   прогестерон/естрадиол, които дават Confused 

Това е престъпление спрямо жените - толкова много хормони накуп.  ooooh! Аз от 2х1 естрофем се чувствах зле, а не знам по 11 какво е...

# 696
А аз явно съм безчувствена като бик - пия си 3*2 естрофем от началото на цикъла, та чак до сега (вече повече от месец) и се чувствам нормално. Като говорих с лекарката ми каза нищо да не спирам, да продължавам с всички хапове както до сега.

# 697
Не изписват на всички толкова естроген в Селена!Аз винаги съм била на скромни дози ...

# 698
Аз и естрофема и утрогестана ги слагах само вагинално 3х2 и за двете  Peace  Като последните седмици замених Утрогестана с Кринон гел .

Естрофема го спрях в 9та, кринона в 10та седмица  Peace

# 699
При мен беше също 3х2 вагинално. За щастие не усетих някакви сериозни странични ефекти освен тези в гърдите, но с първите дни на цикъла се изчистиха ooooh! Въпреки това хич не съм очарована от наложителния му прием Confused
Любопитно ми е дали някоя от вас, която е с ендометриоза или аденомиоза, е коментирала с лекаря си евентуалното му влияние newsm78

# 700
Мистика, палчета от мен! Ще си чакаме заедно, дано после и да си бременеем заедно Hug Praynig
И аз съм изненадана от многото естрофем..
Аз съм 2х1 през устата и винаги е било така.., а вагинално Кринона също ми е 2х1, въпреки че знам че в повечето случай е по 1 на ден Rolling Eyes

# 701
Мистика, Беби късмет и от мен.
Мистика да не би да ти е бил нисък естрогена при изследванията,че такива дози.
4 бр на ден е съвсем нормална бройка за трансфер. Rolling Eyes

# 702
Изпуснах малко дискусията, но да, май само в Селена е така е с естрофема. Питах изрично в началото, защото се притеснявах, но ми отговориха, че така най-добре се подготвяла лигавицата... Дръжки. За справка- при подготовката с ударните дози трансфера беше на лигавица 9,5, а при този с ниските дози - на 11,7
Деспина и аз има такива наблюдения като изтича Кринона и се чудех  newsm78 Да не говорим, че като го сложа, усещам парене...

# 703
И аз съм го слагала вагинално естрофема, не е единичен случай.

# 704
А на тези които слагате кринон гел казали ли са Ви от клиниките, че след като го поставите трябва поне 15 мин да се движите, т.е. да го "разхождате" така по-добре се усвоява. Защото се оказва, че някои лекари/ акушерки не го споменават когато го изписват, може би и те не го знаят.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 17:56 от Pingvin4e

Общи условия

Активация на акаунт