Дългото чакане след трансфер 51

• 78 314
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
А на тези които слагате кринон гел казали ли са Ви от клиниките, че след като го поставите трябва поне 15 мин да се движите, т.е. да го "разхождате" така по-добре се усвоява. Защото се оказва, че някои лекари/ акушерки не го споменават когато го изписват.
Сериозно? За първи път чувам Sad

# 706
А на тези които слагате кринон гел казали ли са Ви от клиниките, че след като го поставите трябва поне 15 мин да се движите, т.е. да го "разхождате" така по-добре се усвоява. Защото се оказва, че някои лекари/ акушерки не го споменават когато го изписват.

Ами в Турция където се използва масово, това е съвета на акушерките, минимум 15 минути разходка, може и повече.

# 707
Момичета, и аз се мушвам сред вас да си чакам по - бързо Simple Smile
Вчера си прибрах две шушулчици на втори ден и дано останат до края с мен ♡♡ Успех от мен за всички!  Praynig

# 708
  • София
На всички чакащи момичета пожелавам търпение и после високо ЧХГ. Hug
Малко бременелски плашец за момиче
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Явно трябва да почна да подготвям новата тема - тази я изписахте почти.

Тези нива на естрофема са изключително високи и за мен крайно ненужни. Дори не мога да си представя какъв случай налага това. В крайна сметка инвитрото не трябва да бъде за сметка здравето на майката - нали някой трябва да го глед това бебе. Естрофема във високи дози крайно лошо повлиява естрогено-зависими заболявания като ендометриоза например, а и един куп други женски заболявания свързани със високи нива на естроген. И няма такава зависимост между високите количества и добрата лигавица.
Аз лично бих ги намалила.
По отношение на Медрола - той е значително по-безобиден от естрофема, освен това той се изписва само в началото.

# 709
Хей момичета днес е 9-ти ден и ЧХГ е 8,95 дали има надежда

# 710
  • София
Според мен има!Ниско е, но е важно след 2 дни как ще е.Стискам силно палци!

# 711
Може да се поспори кое е по-безвредно - Естрофема или Медрола.
За високите дози Естрофем съм съгласна, че не са нужни.

Дано порастне още Praynig

# 712
Благодаря момичета....дано да има нещо много силно го желая и силно се надявам....дано всички да имаме успех...стискам палци Praynig

# 713

Ами в Турция където се използва масово, това е съвета на акушерките, минимум 15 минути разходка, може и повече.

На мене акушерката ми каза да лежа до 30мин при поставянето.

# 714
Благодаря момичета....дано да има нещо много силно го желая и силно се надявам....дано всички да имаме успех...стискам палци Praynig
Стискаме палчета да се удвои Чхг

# 715
А ЧХГ 50 на 10-ти ден как ви се струва?

# 716
Супер! Честито, сега след два дни пак

# 717
Същото. Стискай кълки и повтори теста Simple Smile

# 718
  • София
А как ви се струва днес на 9 ден (след трансфер на 1 ембрион на 5 ден ) ЧХГ е под 5. И кървене имам може би е цикъла, но продължавам лекарствата, нали така казаха от клиниката.
Има ли смисъл след няколко дни да правя нов кръвен?

# 719
На всички чакащи момичета пожелавам търпение и после високо ЧХГ. Hug
Малко бременелски плашец за момиче
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Явно трябва да почна да подготвям новата тема - тази я изписахте почти.

Тези нива на естрофема са изключително високи и за мен крайно ненужни. Дори не мога да си представя какъв случай налага това. В крайна сметка инвитрото не трябва да бъде за сметка здравето на майката - нали някой трябва да го глед това бебе. Естрофема във високи дози крайно лошо повлиява естрогено-зависими заболявания като ендометриоза например, а и един куп други женски заболявания свързани със високи нива на естроген. И няма такава зависимост между високите количества и добрата лигавица.
Аз лично бих ги намалила.
По отношение на Медрола - той е значително по-безобиден от естрофема, освен това той се изписва само в началото.

Взимам си първо от прашеца на Магнолия, после ще мисля за кринона - да го разхождам или не  Mr. Green Абсолютно на същото мнение съм за естрофема  Peace
На момичетата с лоши резултати - кураж и никакво отказване, ще се случи, когато трябва да се случи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт