Дългото чакане след трансфер 51

• 78 311
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
За Кринона потвърждавам. На мен ми казаха задължително да го разхождам 15ина минути за по-добро усвояване и не изтича докато ходите,  да знаете:))) Дори ходя на едно место в нас  Party
Това с Естрофем ме срази, но всеки си знае!
Успех на чакащите мацки!

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 12:53 от Jedi

# 721
Потвърждавам, ча за по-лесното усвояване на Кринон и намаляването на изтичането му, разхождането му трябва да е минимум 15 минути.

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 23:01 от Dundy Sladurska

# 722
Много благодаря,момичета, направо си мислех, че имам проблем с усвояването на кринона. Изпадаше ми на цели буци  Sick

# 723
Леле а аз всеки път при поставянето бързам да легна.

# 724
Леле а аз всеки път при поставянето бързам да легна.
И аз бях така Joy Joy Joy

# 725
Това означава ли,че не се е усвоил добре?

# 726
Поне при мен всичко беше наред Peace

# 727
Нищо не означава! Не се филмирайте! Разбира се, че се усвоява. Просто е по-бързо, като се движи човек, защото се засилва кръвообращението:) Спокойно мацки:)))  Heart Eyes

# 728
Минавам и аз да стисна палчета за всички чакащи първи тест, за тези чакащи втори тест и за всички + и - резултати. Гуш за всички.
После за естрофема: първо всички лекарства приети вагинално се усвояват направо от лигавицата, а не преминават през цялата храносмилателна система. Затова и естрофем и утрогестан могат да се приемат и орално и вагинално. Като по добрия вариянт е вагиналния прием. Колкото за твърдението, че в Селена е тенденция да "тровят" пациентките с ударни дози, напълно го опровергавам. Решението на един конкретен лекар, не може да бъде приписано като практика за цяла клиника. Моята доза беше 3 *1 на ден.

# 729
Минавам и аз да стисна палчета за всички чакащи първи тест, за тези чакащи втори тест и за всички + и - резултати. Гуш за всички.

Шошииии,мерси  Hug Как си ти?

# 730
Екстра се чувствам! Ако не е коремчето, нямаше да разбера, че съм бременна. Иначе чакам за 4Д в момента да видя дали и щерката е екстра като мен.  Simple Smile

# 731
Колко хапчета но шпа може да се пият най-много на ден? От снощи съм с кървене и болки в корема и кръста, док каза да увелича дуфастона, но забравих да питам за но шпа-то.

# 732
На всички чакащи момичета пожелавам търпение и после високо ЧХГ. Hug
Малко бременелски плашец за момиче
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Явно трябва да почна да подготвям новата тема - тази я изписахте почти.

Тези нива на естрофема са изключително високи и за мен крайно ненужни. Дори не мога да си представя какъв случай налага това. В крайна сметка инвитрото не трябва да бъде за сметка здравето на майката - нали някой трябва да го глед това бебе. Естрофема във високи дози крайно лошо повлиява естрогено-зависими заболявания като ендометриоза например, а и един куп други женски заболявания свързани със високи нива на естроген. И няма такава зависимост между високите количества и добрата лигавица.
Аз лично бих ги намалила.
По отношение на Медрола - той е значително по-безобиден от естрофема, освен това той се изписва само в началото.

Събирам си и аз от прашеца Hug Hug Hug
Фиоре, как си bouquet
Шоши, благодаря! bouquet Щом ти си екстра, и девойката ще е Hug

# 733
Колко хапчета но шпа може да се пият най-много на ден? От снощи съм с кървене и болки в корема и кръста, док каза да увелича дуфастона, но забравих да питам за но шпа-то.
3 пъти по 2 но шпа или папаверин, ако имаш утрогестан (и да нямаш е хубаво да го пиеш), витамин Ц 500 мг поне и лежиш и почиваш.

# 734
  • София
Замести но шпа с 3 по папаверин, -силно е! Кървенето какво е точно? Защо нямаш утрогестан, само дуфасти ли взимаш?

Общи условия

Активация на акаунт