Дългото чакане след трансфер 51

• 78 334
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
И не само Mr. Green Само мома да е, че момъкът ще ме затрудни повече. До скоро ми беше любим цвят, но сега минах на по-студени тонове Laughing

# 91
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Първо да пожелая успех на всички и много положителни тестове!
Аз исках да споделя, че вече втори път се получава едно и също: на 10 ден след трансфер на 2 много хубави бластоцисти чхг: малко над 7. Този път вече не смятам да пускам втори кръвен, прекалено ниско е. Но според вас имало ли е поне опит за имплантация?
Още веднъж успех на всички чакащи!

Мер, ако си имала поставяне на някакви ЧХГ инжекции може просто да е остатъчно от тях, защото ми се вижда твърде ниско за имплантация дори Rolling Eyes Все пак пусни още един път, аз поне така бих направила.

# 92
Много зависи от дозата на инжекцията и дали няколко пъти не е поставяна. Заедно с повторен кръвен наистина биха се изяснили нещата.
Аз имах стойност около 6 на девети ден на тридневно ембри. Тригърът ми се беше изчистил вече и дори успях да засека с пиклив тест скока на 7 ден, който явно малко след това се е превърнал в спад.

# 93
Благодаря за отговорите момичета. ЧХГ иинжекции не съм била, само Прегнил преди пункцията, но това беше на 11.06. Може и да пусна втори все пак. Въпроса е, че резултатът е ясен. Това ми е трети опит и вече почвам да се отчайвам. Аз съм при др. Персенска и този път опитахме всичко: надраскване на лигавицата в предходния цикъл, дълъг протокол за по-качествени яйцеклетки, PBMC, още едно друго лепило + фракси за всеки случай, въпреки че нямам показания. За сега сме с най-смотаната диагноза: Неизяснен стерилитет. Всичко съм изследвала, дори и листериозата. Вече незнам какво да изследвам...
Сори за дългия пост. Дано намеря сили за нов опит, имам 2 замразени бластоциста от същата партида, пък може там да е нашето бебе.

# 94
Мер съжалявам Hug И аз съм в същия гьол. За момента само с един неуспешен опит зад гърба си, но над пет години бебеправене и два аборта. Изчерпали сме всичко като изследвания и операции. Единствено остават по-специфичните за твоята клиника терапии и биопсии. Уж всичко ни е наред, но първо, че забременявам през две години неуспешно, сега с ин витрото биохимична. Ако дозата ти е била 5000 най-вероятно е имало кратка имплантация като при мен. Ако е по-висока може и да е от инжекцията скока.

# 95
  • София
Имайте предвид, че има жени, при които много трудно организмът се чисти от ЧХГ, било то от инжекция или от биохимична бременност. Така че напълно възможно е стойсност 7 да си е от инжекцията, пък била тя и преди 18 дни сложена  Peace

# 96
Съмнява ме чак толкова поне при мен. Вярно правих само пикливи, но имах два дни отрицателни между вероятното изчистване на тригъра и скока от имплантацията, а и като стойности нещата се напасват. Както и да е резултатът е един и същ - отрицателен. Дерзаем и напред.

# 97
На мен пък седмица след последният хориомон пикливият грам не ми отчете  Mr. Green

# 98
Момичета, някой от вас след трансфер да е получавал цистит?

# 99
Магнетик то зависи и от теста и това колко бързо си се изчистила. На мен ми се засякоха нещата като дни и дадени стойности на изчистване по таблицата. На десети ден, когато се води, че е около 10 като стойност имах видима черта, на 11-ти и 12-ти сутринта вече нямаше. И на 12-ти следобед отново видима, която на другата сутрин изчезна. Предвид стойността около 6 на следващия ден предполагам, че се е качил до към 10-15 може и 20 и после е взел да пада. Определено тестовете засичат около 10-15. Поне моите Wink

# 100
Здравейте ,момичета  Wink   Simple Smile вече мога да се похваля Heart Eyes направо незнам къде съм . Пожелавам на всички много успех и много тестове с две чертички.  Hug Hug Hug Heart Eyes bouquet

# 101
Привет и от мен 5-ти ден след 3-тия трансфер. Този път само на 1 бласт. Тестът ми е на 7-ми, но не знам дали ще остискам до тогава или ще го направя по-раничко. 14 ти ден за тест ми изглежда мнооого далеч  Laughing
Радвам се, че видях толкова хубави новини в темите и стискам палци, на всички, които още се борят. Hug

# 102
Здравейте ,момичета  Wink   Simple Smile вече мога да се похваля Heart Eyes направо незнам къде съм . Пожелавам на всички много успех и много тестове с две чертички.  Hug Hug Hug Heart Eyes bouquet

Честито ,bambi9... Hug Много лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 103
  • София
Привет и от мен 5-ти ден след 3-тия трансфер. Този път само на 1 бласт. Тестът ми е на 7-ми, но не знам дали ще остискам до тогава или ще го направя по-раничко. 14 ти ден за тест ми изглежда мнооого далеч  Laughing
Радвам се, че видях толкова хубави новини в темите и стискам палци, на всички, които още се борят. Hug

Май си в моята ситуация, моят Ет на 1 бластоцист беше в петък вечерта и днес ми е 5ти ден. Тест ще правя в събота, на 8ми ден Hug Стискам ти палци и на всички други момичета, разбира се Praynig Praynig Praynig

# 104
Здравейте, на 2ри ден след трансфер съм на три 5-дневни бластоциста. Сега ми се обадиха ембриолозите,че от потенциалните 4 за замразяване нито едно не ставало. Много се отчаях...дано поне едно от тези трите е борбено, но ми е все по-трудно да съм оптимист. Трети пореден опит и нито едно успешно замразяване...

Общи условия

Активация на акаунт