Дългото чакане след трансфер 51

• 78 307
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Mи, ако вземеш, че познаеш - как да не го взимаме насеризоно? Laughing Laughing
Между другото и аз ги познавам много, само на Кристи младежа нещо ме издъни. Wink

# 76
Между другото и аз ги познавам много, само на Кристи младежа нещо ме издъни. Wink
Теб, Стаменов, бабата и още няколко Joy
Как да не го обичам това дете!

# 77
Теб, Стаменов, бабата и още няколко Joy
Как да не го обичам това дете!
Абе накрая да не излезе нещо розово тогава, такива специалисти сме дали компетентната си прогноза....

# 78
Нещо розово с атрибути...страшничко ще е! Ще ви обеся всичките, да знаеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 79
Нещо розово с атрибути...страшничко ще е! Ще ви обеся всичките, да знаеш Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аааа щом си видяла атрибутите, не ще да е розово. Mr. Green
Много ми е подут корема, газове, запек, ужас. Това от тоя утрогестан ли е?

# 80
И аз много ги познавах бебетата, ама последните години нещо ги бъркам. Въпреки това нацелих почти всички новобременни през последните месеци. Теб Кристи си те виждам като мъжка мама и това си е. Даже на цял отбор Mr. Green
bananarama май от него ще да е  newsm78 Мен дуфастонът ме е подувал преди, че повече съм го пила. Придружен с болезнените гърди. Очаквах някакво сериозно подуване след трансфера, но беше много леко, че и гърдите почти не ме боляха. Може би леко се изостриха нещата точно в момента около имплантацията за ден-два. А най-учудващото, че после всичко внезапно изчезна след спадащия кръвен. Дори пристяганията в корема, които усещах при различни пози се изпариха. Все едно бях в първата част на цикъла преди О. Чак ми беше нереално, че очаквам цикъл накрая, а не се чувствам нормално за периода.

# 81
  • София/Севлиево
Ели, много странно. Ако добре си спомням, сърчицето беше спряло. Как става това при здраво бебче Shocked Този път всичко ще е наред Hug

Кристи аз си го обяснявам с някой тромб,който се е откъснал и е спрял притока на кислород до бебето-просто не ми дадоха никакво обяснение, а всички доктори само вдигаха рамене.

Айде Бамби и на мен да каже за пола, ще го взема на сериозно, миналите два пъти си знаех че първо ще е момче(Станислав) и после момиче, ама сега нещо още нямам догадки...

Що се отнася до Фраксипарина - поне в София се намира все още 0,4 , аз редувам с 0,3-зависи какъв си намеря по аптеките.Докторите казаха, че няма голяма разлика, но в моя случай било по-добре 0.4 да слагам-докато го намирам ще бия, пък после ще видим.Има ли някой ,който по някое време на бременноста го е спрял или ще трябва да го бия до края.Не ме боли изобщо като ми го бие ММ, но вече целия ми корем е станал на малки лилави точки и е заприличал на калинка Simple Smile

А пък всички симптоми дето ги имах първите дни след трансфера изчезнаха-само леко гадене , особено ако хапна нещо сладко...

# 82
Ели, ако си с някакъв вид тромбофилия, ще биеш. Пък и в твоя случай е най - добре да си биеш докрая, пък и малко след това.

# 83
  • София/Севлиево
С PAI 4G/5G съм и още едно имаше, ама сега не мога да се сетя.Обаче зимата изобщо не ми обърнаха внимание на това...

# 84
Ще биеш, ще биеш.

# 85
Ели, сега всичко ще е наред Hug

# 86
Здравейте момичета Simple Smile
Първо да пожелая успех на всички и много положителни тестове!
Аз исках да споделя, че вече втори път се получава едно и също: на 10 ден след трансфер на 2 много хубави бластоцисти чхг: малко над 7. Този път вече не смятам да пускам втори кръвен, прекалено ниско е. Но според вас имало ли е поне опит за имплантация?
Още веднъж успех на всички чакащи!

# 87
Бамба, нареждам се и аз за пол, че другата седмица съм на ФМ  Crazy Mr. Green Crazy

на ФМ ще ти кажат  Mr. Green
розовее ми нещо и при тебе, ама...  Crazy

Бамба  bouquet в сряда ще докладвам  Whistling  и доки каза розаво, ММ синьо ....

# 88
И на мен ми розовееш, че чак на цикламено отиваш вече Mr. Green Пък и нали знаеш, че нашия док ги прави само моми Blush Само да не сгафи при мен, че ще го тормозя до последно Naughty

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 11:39 от 💎Bling-a-ling💎

# 89
И на мен ми розовееш, че чак на цикламено отиваш вече Mr. Green Пък и нали знаеш, че нашия док ги прави само моми Blush Само да не сгафи при мен, че го тормозя до последно Naughty

Joy Joy Joy Ще прайш ми се струва цикламена лента, ма да видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт