Дългото чакане след трансфер 51

• 78 309
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Бамба, нареждам се и аз за пол, че другата седмица съм на ФМ  Crazy Mr. Green Crazy

Относно трансфера, при мен болезнен беше спекулума, че съм с дълбоко в...ще, почистването беше голям смях, даже и доки се разсмя и после нищо не ме е боляло  Heart Eyes

Знам, че може да се прави трансфер с пълна упойка  Peace или да изпадате в дълбока медитация  Rolling Eyes

При мен пикливите отчетоха едва при стойности над 300 и то няколко дена след това  hahaha

Честито на всички видели положителен тест и лека до термин  Hug   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 61
  • София
Бамба, нареждам се и аз за пол, че другата седмица съм на ФМ  Crazy Mr. Green Crazy

на ФМ ще ти кажат  Mr. Green
розовее ми нещо и при тебе, ама...  Crazy

# 62
  • Пловдив
като ти се явят двете момчета няма ли да се откажеш от баницата  Crazy
нали щото момичета искате, аз съм решила че момчета ще имаш, макар и не точно от сегашния опит.
Ей , не се отказа от момците Mr. Green
Може пък до година да видиш и при мен нещо розово Hug
Баницата не се губи в никой случай Heart Eyes

# 63
  • София/Севлиево
Момичета аз реших да си пусна ЧХГ отново, на ден 11 след трансфера е 1519, очаквах да е пораснал 4 пъти от 158 до към 700, ама той много ме изненада.Да се надявам , че всичко е наред и на 7-ми доктора ще види поне едно сакче и някакви пулсации вътре, че имам горчив опит с много високо чхг и празен сак...
За полове си говорите, аз много искам момиче.Нали си имам момче и сега искам момиче.Бебето дето загубих зимата беше момиче,разбрах го от генетичните дето му правихме.Сега пак искам.
Относно трансфера, първия път нищо не усетих, беше ми много интересно какво се случва и докато зяпах монитора то взе, че свърши.Втория също не ме е боляло, но ми беше някак си по-бърз от първия.
Армира,съжалявам че не се е получило сега при теб, но другия път.Във една фейсбук група гледам доста момичета са се активирали и работят по въпроса за по-бързо раздаване на заповеди.Дано успеят и да чакаш по-малко.
И честито на Нини.Лека и успешна бременност до края.

# 64
Ели, ами значи може да си имаш две момичета сега Simple Smile Генетичните зимата какво показаха?

# 65
Eли,пожелавам ти от сърце една прекрасна девойка,а може би двечки Hug Hug

# 66
  • София/Севлиево
Кристи, генетичните показаха, че бебето е било здраво.Затова през тези три месеца си направих куп изследвания, защото явно проблема е някъде в мен.От преди това знаех, че имам 2 неща при тромбофилията, после разбрах и за леко завишените НК-клетки и по-бързото съсирване на кръвта.Затова седмица преди трансфера правих вливка и се га съм на Фракси.
Благодаря и за пожеланията, ако бебета са два нека са шаренки-бате ще е много щастлив,защото си е поръчал и сестра и брат Simple Smile Ако е едно иска само сестра...

# 67
  • Пловдив
Ели, и на мен двечки ми се струват Hug
Желая ти успех и лекичка до края Hug

# 68
Записвам се и аз във вашата темичка  момичета.Днес ми е 4 ден от трансфера (втори опит ин витро)Казаха ми че Фракси е спряно от произ.и може трудно да го намеря и ми преписаха Зибор казаха че е като фраксито.Някои слагали си го от вас?

# 69
Бамба може ли и на мен за пола. 10 седмица , на 5.05 трансфер? Други данни трябват ли?

# 70
Бамба,да се нареждам и аз за пола -7 седмица ,на 26.05 трансфер Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Фраксито си го има,спряно е само 0.4, а 0.3 го има във всяка аптека Peace

# 72
Ели, много странно. Ако добре си спомням, сърчицето беше спряло. Как става това при здраво бебче Shocked Този път всичко ще е наред Hug

# 73
  • София
Бамба може ли и на мен за пола. 10 седмица , на 5.05 трансфер? Други данни трябват ли?
stork-girl

Бамба,да се нареждам и аз за пола -7 седмица ,на 26.05 трансфер Simple Smile
stork-boy

не ми трябват никакви данни и се надявам да не вземате насериозно нещата  Simple Smile

# 74
не ми трябват никакви данни и се надявам да не вземате насериозно нещата  Simple Smile
Те така се е стигало до горене на вещици навремето hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт