Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 3

• 33 726
  • 236
  •   1
Отговори
# 195
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооо, никак не го харесвам този артист.
Играеше в ЗП, много ми е неприятен. Толкоз ли не можаха да намерят някой готин тип за Пелин, така че Синан да се спуква от ревност?

# 196
    Здравейте Simple Smile Лелеле, какъв фрагман са ни пуснали.... И на мен този артист не ми допада, трябваше да изберат някой по симпатичен Simple Smile
   Да не са сменили и жанра на сериала, от комедия да е станал и той драма????!?! Но се радвам, че не го спират, и дано не омажат сериалчето, че да го спрат преждевременно Simple Smile

Спокойна вечер на всички Simple Smile

# 197
Добър вечер Simple Smile Ще гледаме ли тази вечер сериалчето ни? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 198
Добър вечер Simple Smile Ще гледаме ли тази вечер сериалчето ни? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хеейй, аз ще се включа малко по- късно! Любопитна съм  Hug Hug

# 199
И аз съм много любопитна, какво ще ни предложат сценаритите Simple Smile

# 200
Да видим какво ще стане една година по-късно, започва Simple Smile

# 201
Ops, тук съм 

Бюлент и Башак са в добри отношения, с нови визии, и "довечера ще си поговорят?" да не живеят заедно вече? Ожениха ли се?

Ооо, Пелин пак работи във "Филия".. Супер, Баща й бил горд с нея.. Брехс! Какво им е сготвила..

А Синан подяжда племенника Joy  Ооо, щял да си ходи, че не издържал, ваййй...

Пелин е с... хм... Баръш? Grinning    Ади, сюприз гидио... офф шекерената им романтика...

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 22:04 от Анонимен

# 202
Аз гледам само картинки  Grinning Grinning Grinning но за сега ми харесва серията Simple Smile само искам по-бързо да ги сдобрят Simple Smile

# 203
Аз гледам само картинки  Grinning Grinning Grinning но за сега ми харесва серията Simple Smile само искам по-бързо да ги сдобрят Simple Smile

Симай за какво чете?

Явно не поддържат връзка момчетата със Синан... бил се обадил на Бюлент...

Е, няма да им се получи скоро сдобряването, Веселинова...  Sad Sad

като го завари в кухнята: Какво правел там, Прибирал си инструментите, Да побързал, и защо по това време без да и се обади, Ами, не искал да срещне никого, Да, ама вече бил чужд на това място, Той се опита да я похвали нещо, че се справяла, подредено ли било, тя му вика не ме интересува,, и се зъби и го изгони... и си порева...

Sad Sad

Лека нощ! Hug Hug

# 204
Жалко Sad
лека нощ и на теб  Hug Hug Hug

# 205
На мен ми хареса първата серия от новия сезон, макар че си беше чиста проба драма, комедията остана някъде в назад в миналия сезон. И не се очаква скоро да се върне.
Все се надявах да ни открехнат малко какво точно е станало и защо цяла година на никого не се е обаждал, та чак и майка му нищо не е знаела. Между другото, майката за пръв път я понасям.

Новият Синан е по-хубав, но някак по-далечен и студен.
А Бюлент със само 1 мм повече брада е постигнал посърнал и огорчен вид.

Този епизод някак повече задълба в отношенията и връзките между героите и това ми хареса.
Зарадвах се, че бащата на Пелин е жив, много харесвам този артист.
Зетят поотслабнал, а и поумнял - все добри промени.

Видя ми се малко странно, че не дадоха нищо за Джейда.

Никак не мога да приема двойката Пелин-Баръш, по никакъв начин. Ако ще не сюпризи, ами истински звезди да свали от небето, не мога да го възприема него до Пелин.

Най-много ми хареса това:
"Когато много силно затръшнеш вратата зад себе си, може никога повече да не се отвори за теб. Само вратите на майките са различни - те винаги ще бъдат отворени."

# 206
Джейда се появи във "Висше общество" като Суде ,същата гадна роля се очертава

# 207
Тъй ли?! пък аз мислех, че е в затвора. Joy Joy

# 208
Тъй ли?! пък аз мислех, че е в затвора. Joy Joy

В Татлъ ѝ "осигуриха почивка ", но явно някой я е "откупил".....  smile3503 Joy

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 16:37 от sofia26

# 209
Здравейте, от една седмица нямам интернет вкъщи и събота не успях да гледам епизода. Днес успях да открадна няколко минути от работния интернет и го попрегледох.
   На картинки епизода ми хареса, фрага също, но си мисля, че тя ще му върне пръстена   Sad Sad Sad
   И този нов атьор дълго ще ходи по нервичките на Синанчо Simple Smile
   Хубав ден ви пожелавам Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт