Tatlı İntikam * Сладко отмъщение'-тема 3

• 33 283
  • 236
  •   1
Отговори
# 210
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да ви кажа, според мен този сериал е време да се отправи към финал. Спадна интригата, позагубих интерес. Жалко за хубавите артисти, гледат ми се още, всички са много готини, обаче сценарият започна да тъпче на едно място и вече не ми се гледа, както в началото. Не знам защо беше нуждо да ги накарат да се намразят, че после пак да трябва да се заобичват. Наистина от любовта до омразата и обратно има една крачка, но не ми се гледа сега как се намразват...  Последната серия на три пъти я гледах...

# 211
Съгласна съм с теб Simple Smile Но се надявам да му оправят сценария и да ги погледаме още известно време, защото актьорите наистина са много славки Simple Smile

# 212
Хммм, познах че ще му върне пръстена, но не очаквах да е по този начин....  Sad Хайде вече да ги сдобряват

# 213
Хммм, познах че ще му върне пръстена, но не очаквах да е по този начин....  Sad Хайде вече да ги сдобряват

27-ма серия много ми хареса! Дано продължат в същия дух - интересно, смислено, по човешки.

# 214

27-ма серия много ми хареса! Дано продължат в същия дух - интересно, смислено, по човешки.

Ще я погледна, щом казваш така, Светле!  Peace Peace  Hug Hug Отдавна им изтървах края  Sad Peace

Grinning Grinning

Simple Smile Simple Smile

# 215
   Здравейте, изгледах 27 серия, много ми хареса, погледнах на бързо финала на 28 епизод - беше много, много изненадващ.
    Синан как се вряза в стъклото... Simple Smile Изненадах се. Някой може ли да ми каже, от какво беше продиктувана тази негова постъпка?!?!?! Thinking Thinking Thinking

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден Simple Smile)

# 216
Здравейте!
Аз доколкото схванах,КОНКУРЕНТА майче е изкупил разписката за заем и това беше отговорът на Синан!
Синан след разговор с човека дал му парите се натресе във витрината с думите: Искаш да ми вземеш ресторанта,работата,момичето и живота!!! Няма да се дам! И тряс....
И за мен сериала е много приятен!:)
Хубави дни и много приятничасове с любимите сериали!!!

# 217
Здравейте!
Аз доколкото схванах,КОНКУРЕНТА майче е изкупил разписката за заем и това беше отговорът на Синан!
Синан след разговор с човека дал му парите се натресе във витрината с думите: Искаш да ми вземеш ресторанта,работата,момичето и живота!!! Няма да се дам! И тряс....
И за мен сериала е много приятен!:)
Хубави дни и много приятничасове с любимите сериали!!!

Хриси, много благодаря за пояснението Simple Smile

# 218
 Здравейте, наистина ли сериалчето го местят от 22:15??!!? Това да не означава че скоро ще го финализират?  newsm78 newsm78 newsm78

# 219
Да, означава. Другата седмица ще ни покажат последната, 30-та серия.
Според мен си му е време за финал.
Артистите много ми харесваха, почти всичките, идеята за три приятелски двойки беше супер, но екипът не съумя да задържи сериала наистина комичен, весел и динамичен и той стана скучен, та не ми е мъчно, ме се разделям с него.
Надявам се да видя тези симпатични и талантливи артисти скоро в други роли.

# 220
Да, означава. Другата седмица ще ни покажат последната, 30-та серия.
Според мен си му е време за финал.
Артистите много ми харесваха, почти всичките, идеята за три приятелски двойки беше супер, но екипът не съумя да задържи сериала наистина комичен, весел и динамичен и той стана скучен, та не ми е мъчно, ме се разделям с него.
Надявам се да видя тези симпатични и талантливи артисти скоро в други роли.

Здрасти Simple Smile Къде пише, че ще е последния епизод другата събота?

# 221
При рускините има цитирано официално съобщение.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 20:17 от svetal4o27

# 222

Скрит текст:

Честито  на Лейля Лидия и Фуркан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 20:07 от лава

# 223
Много се радвам, че спечелиха наградата  Simple Smile Много са сладки, жалко само че спряха сериала Simple Smile Пожелавам им успех в следващите проекти Simple Smile

# 224
Много се радвам, че спечелиха наградата  Simple Smile Много са сладки, жалко само че спряха сериала Simple Smile Пожелавам им успех в следващите проекти Simple Smile
Peace
veselinova04  Hug

Награждаването

Общи условия

Активация на акаунт