Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 16

• 250 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Икономия – изкуството да си харчиш парите без да получаваш никакво удоволствие.

Как се подава молба за напускане?
Препоръчателно е молбата да се подаде, отваряйте с ритник врата на шефа.

Разговарят две секретарки:
- Директорът ми повиши заплатата, защото кръстих сина си на него.
- А моят затова, че не кръстих сина ни с неговата фамилия.

- Гошко, имаш ли домашно за утре?
- Не, татко.
- Жалко! Ще трябва пак да мия съдовете...

Изпит в медицинският институт. Професор пита студент:
- Колега, избройте, моля, стандартното оборудване на медицински кабинет.
- Спирт, кушетка, медицинска сестра.

# 586
– Отче, може ли красива жена да не изневерява?
– Може, чадо, но язък за жената...

# 587
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Само жена може да ти чете два часа конско и да завърши с "Просто нямам думи..."

# 588
един борец чете листовката на свещички за хемороиди и споделя с жена си
-не мога да разбера как се пият тези newsm78
Тя му казва: ами обади се джи-пи-то да ти каже!
Борецът му звъни и докладва на жена си :
- Докторът каза, че се приемат анално... newsm78
Жената:
- Пак му звънни!
Борецът звъни и докладва:
- Докторът каза, че се поставят в ректума.... newsm78
Жената раздразнена казва:
-Аз ще звънна- ти не можеш да се справиш явно!
Звъни,изслушва лекаря и се връща при мъжа си:
- Ужас, тоя лекар много нервен, бе! Аз му обяснявам като човек, че имаш проблем и не знаеш как да ги взимаш тези, а той ми вика: "У гъза си да ги пъха!" и ми затвори! #Cussing out

# 589
- Защо пиеш?
- Като се погледна трезвен в огледалото и виждам един глупав и грозен човек. Като се погледна пиян и виждам един интелигентен и приятен човек.

# 590
Прегледах си хороскопа за днес:
- Здраве - звездите се усмихват.
- Пари - звездите се усмихват.
- Секс - звездите направо си умират от смях ..

# 591
Разговор в казармата:
- Редници, къде бяхте?
- Ами до банята, г-н старшина, взехме по един душ...
- Веднага да върнете душовете на мястото им!

# 592
Депутат срещнал селянин и го попитал: - Ти колко си учил, байно? - Епа, завършил съм трето отделение. - А аз съм завършил основно образование, техникум, имам и две висши образования - общо съм учил 25 години. - Малее! Епа ти ептен нищо не си знаял, бе!

# 593
  • in Wonderland
Гледа ви се трета серия "Игрите на глада - Бойка присмехулка"- изберете номер 11

# 594
Жена ми е готова за политик - снощи ми наговори един куп глупости, остави ме без пари, скъса ми нервите и накрая изкара мен виновен за всичко…

# 595
Поради административна грешка един инженер попаднал в ада, вместо в рая. Дядо Господ след време разбрал за грешката и отива в ада да оправи нещата. Слиза долу, гледа в ада някакви паркове, градини... градски транспорт... wi-fi и какво ли още не.
Отишъл при Сатаната:
- Какво става тук? Какви са тия чудесии? Тук ад ли е, или какво?
Сатаната рекъл:
- Ами онзи инженер, дето ни го пратихте, всичко направи. Имам си и климатик. Направо си живеем живота.
Господ отвърнал:
- Веднага да го връщате при нас, той не е за тук, станала е грешка.
Сатаната:
- Ааа, ще има да взимаш. Да сте мислили навреме. Не го давам.
Господ:
- Пускаш го, иначе ще те съдя!
Сатаната:
- Ха-ха! И откъде ще си вземеш адвокат?

# 596
  • на правилното място, в точното време
Японска делегация отива на посещение в нашенски завод. Японците, естествено, са придружени от преводач, тъй като не разбират български. Те решават да се поразходят из производствените цехове. Забелязват един работник, който майстори на струг някакъв детайл. По едно време спира, плюе на пода и казва нещо. Делегацията веднага иска да й бъде преведено какво е казал работникът.
Преводачът (японец): "Странно. Той желае да спи с майката на детайла". Делегацията се чуди. По едно време до работника се появява главният инженер и се завързва диалог. Следват жестове, ръкомахания, диалогът се води на висок глас и накрая главният инженер си тръгва много ядосан, като плюе на пода, а работникът изхвърля детайла и започва да майстори друг детайл. Шашната, делегацията настоява да им бъде преведен целият диалог.
Преводачът: "Още по-странно. Първо, главният инженер дойде и попита защо не е готов детайлът, като изяви желание да прави секс с майката на работника, защото детайлът не бил изготвен в срок и съответно нечия майка ще прави секс с някого!?! Работникът обясни, че неустановено как, детайлът бил успял да направи секс с майка си, и допълни, че изобщо не му пука, и онзи да не му казва какво да прави, защото в противен случай би правил секс и с майка му, сестра му, леля му, с половината му роднини, с майката на директора на завода, И С МАЙКАТА НА САМИЯ ЗАВОД, и с майките на всички работници в завода, с майката на струга, както и с майката на самия детайл и като цяло с всички майки!?!"

# 597
Шотландец станал министър. Кметът на неговия роден град решил да му подари мерцедес. - Не мога да го взема. Всички ще оценят това като рушвет. - Ами тогава да Ви го продам за двайсет долара? - Така може. Ще купя два.

Свекървата идва на гости на младото семейство и казва радостно: "Ще стоя при вас, докато ви омръзна!" Снахата: Не така де, майко! Изпий поне едно кафенце..!

Жена се оглежда в огледалото и казва на мъжа си: - Днес бях на лекар и той ми каза, че гърдите ми са като на двадесетгодишно момиче. - А за петдесетгодишния ти задник нищо ли не каза? - Не! За теб изобщо не стана дума...

# 598
Човек е млад, докато децата му не почнат да му подаряват старите си телефони!

От вчера насам усещам някакви бодежи в сърцето, викам си:
- Бре - инфаркт ли правя, влюбвам ли се? А то ми се откопчала безопасната игла на мартеницата...

Занимателна статистика:
45 години ни ръководеше една партия, хлябът струваше 30 стотинки, билетът за градския транспорт 6 стотинки, киселото мляко 23 стотинки, олиото 1 лев.
Минаха над 20 години и сега има много партии, но хлябът струва над един лев, билетът за градския транспорт 1,60 лв, олиото 3 лв.
Извод: по-евтино е да издържаш един паразит, отколкото да храниш десетки...

# 599
Като си прегледах летния гардероб открих, че засега ми стават само слънчевите очила  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт