Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 674
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
ананасче, как толкова бързо +4?  #Crazy Ти нали скоро приключи предишния курс? Да не би да задържаш вода? Абсурд да е мазнина, за толкова кратко време. Ако за 1 седмица спреш солта и вечерята, дали няма рязко да се смъкне стрелката?

# 406
О,радвам се да видя толкова момичета тук:)
Привет,nova-tor,желаем ти много минусчета.
Girlnextdor,преди около две години някое от момичетата тук правеше 40дневки, удължаваше някак, и имаше феноменални резултат.много ясно че ще има,в това няма съмнение.но поне според мен това е твърде драстично за здравето. Лично на мен дори 14дневката ми се вижда в повече.напрежението на психиката също е по-дългосрочно,и шансът някое хранително изкушение да провали всичко нараства.
Ананасче, бих предположила,чепри теб става така защото си свалила много за кратко.тялото ти прави вероятно "защитна"реакция и опитва да възстанови предишния статус.
Моя скромност след първата ми пълна версия цяла година се борих с едни два кг,аз ги махна,те се върнат.но накрая тялото разбра,че това е новия статус и свикна. Така че не се отчайвай,мачкай тези плюс 4 с редовни кратки версии.

# 407
Момичета, а как протича захранването за 14-дневките? Едва ли ще стигна дотам, но ми стана любопитно.

# 408
Момичета, а как протича захранването за 14-дневките? Едва ли ще стигна дотам, но ми стана любопитно.
Скрит текст:
ЗАХРАНВАНЕ – 14 дни Захранването продължава, толкова дни, колкото дни е приложена програмата със сиропа Мадал Бал.

МЕЖДИНЕН ДЕН
/връзка между диетата и захранването/ Една кафена чаша кафяв или бял ориз се сварява със седем кафени чаши вода. Водата в която се е варил ориза и самия ориз се разпределят за целия ден. При необходимост може да се подслади със сиропа.

ПЪРВИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200МЛ. прясно изцеден плодов сок/ грейпфрут, портокал, ябълка, череша, кайсия, праскова- без пъпеш, диня и банан/
ОБЯД: 400МЛ. пресен плодов сок.
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок
ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или 200мл. коктейл със сиропа Мадал Бал. Препоръчваме между консумацията на плодовите сокове да приемате по ваше желание и вкус от коктейла /със сиропа Мадал Бал, пресни лимони и лют червен пипер/

ВТОРИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок
ОБЯД: 400мл. плодов сок + 150гр. плод / мандарина, портокал, киви, грейпфрут, ананас, череша, круша/
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок
ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок или коктейл с Мадал Бал

ТРЕТИ ДЕН
ОБЯД: 400мл плодов сок +150гр. плод / като втори ден/
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок + 150 гр. плод/ 1 брой среден плод/
ВЕЧЕРЯ: 200мл плодов сок или коктейл с Мадал Бал

ЧЕТВЪРТИ ДЕН
ОБЯД: 100гр зеленчуков сок /зеле, моркови, магданоз/, по- късно 150гр. плод/ може и ябълка/
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок + 150гр. плод

ПЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод
ОБЯД: 100мл. зеленчуков сок /като четвърти ден/ , половин час по-късно 100гр. зеленчукова супа / зеле, моркови, магданоз, кромид лук- без картоф/
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове/ 2 броя средни плодове/
ВЕЧЕРЯ: 200мл. плодов сок, или 250гр. плод, можете да заместите вечерята с коктейл Мадал Бал

ШЕСТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок , 30 минути по-късно 150гр. плод
ОБЯД: 100мл. пресен зеленчуков сок /можете да включите сок от краставица/, половин час по- късно 100гр. зеленчукова супа/ можете да включите картоф, спанак, лапад, коприва
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове
ВЕЧЕРЯ: също като пети ден

СЕДМИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод
ОБЯД: 50гр. покълнала люцерна или 100гр. зеленчукова салата/ зеле, моркови, краставици – без домати и 1-2 обезсолени маслини/,100гр. зеленчукова супа/ можете да включите бланширан или кафяв ориз/
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: 250гр. плодове или 1бр.банан / може 1 резен 100гр- пъпеш/

ОСМИ ДЕН
ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата / може и домат/, 2-3 обезсолени маслини, 100гр. зеленчукова супа/може с овесени ядки/, 50гр. обезсолено сирене
СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: както седми ден

ДЕВЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА:200мл. плодов сок, 30 минути по-късно 150гр. плод
ОБЯД: като осми ден /можете да заместите обезсоленото сирене със100гр. кисело мляко/
ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара/ без картофи/, половин час по- късно коктейл с Мадал Бал

ДЕСЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок, 30 минути по-Късно 150гр. плод
ОБЯД: като девети ден
ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара /можете да включите 1бр.малък картоф/, половин час по-късно коктейл с Мадал Бал

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН
ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100мл. зеленчукова супа/ можете да включите малко грах или царевица/, 100гр. изпечено във фолио пилешко месо от гърди или бяла риба
ВЕЧЕРЯ: 100гр. зеленчуци на пара, половин час по- късно коктейл с Мадал Бал

ДВАНАДЕСЕТИ И ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод
ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100мл. зеленчукова супа, 100гр. изпечено във фолио пилешко месо от гърди или бяла риба

ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ДЕН
ЗАКУСКА: 200мл. плодов сок или билков чай, 30 минути по-късно 150гр. плод
ОБЯД: 100гр. зеленчукова салата, 100тр. зеленчукова супа, 100гр. пилешко месо или риба, 1филия хляб/ ръжен- баварски, тонус, бонус, здраве, австрийски/

На двадесетия ден можете да включите крехко телешко месо.

# 409
Кукумицина,14-дневката като я сметнеш с междинния и 14дни захранване,си е цял месец без да ядеш:) ако ще сиропуваш за първи път,бих препочъчала да опиташ с десетдневка.

# 410
Мерси за инфото!

ognena_dirq, 10 дена ми е таргета определено.

# 411
Привет момичета Laughing стартирам 0т днес 50,100 кг.Целта ми е да видя 45 Laughing....дано не се прецакам пак със захранването.Успех на всички

# 412
Привет момичета Laughing стартирам 0т днес 50,100 кг.Целта ми е да видя 45 Laughing....дано не се прецакам пак със захранването.Успех на всички

Успех! Колко дни планираш?

# 413

Успех! Колко дни планираш?

поне 5 Confused, но в крайна сметка колкото издържа.

# 414
ognena_dirq благодаря много за инфото. Определено 40 дни са твърде много...аз максимум за 14-20 дни бих го направила. Имало е дни, в които съм нямала възможност да пия сиропа и съм стояла на кафе и вода..и не смъквах нищо...и се зачудих дали по-големите количества изпит сироп топят повечко мазнини. Извинявай, ако неще не съм разбрала.

# 415
Интересен въпрос поставяш,girlnextdor.
Я кажете,момичета,като намалите коктейлите по-малко ли сваляте?.
Като се замисля си правя дозите "на око" в кана един литър и като свърши правя нова. Но реално доста се наливам и пия над 6-7койтейла на ден,също като сиропувах насериозно" не пих кафе.

# 416
Здравейте, моята доза е максимум 5 коктейла дневно. При първото ми десет дневно сиропуване ( с мадал) не пиех кафе. Тогава свалих най- много кг. защото беше първо. Мисля, че всеки организъм е различен, и всеки сам трябва да реши кое е най-добре за него.

# 417
  • София
Добре де, хайде и аз да питам.
Сиропувах през юли 10 дни, след това се захраних по схемата и общо бях свалила 4 кг(започнах от 92). В началото пиех по 10 коктейла на ден, но не знаех, че мога да пия и чиста вода. На седмия ден вече се светнах и реших да пия и вода. След като намалих коктейлите на 6 ми изчезна желанието да сиропувам, похапваха ми се разни неща, но не съм опитвала. Захраних се, спазвах си и дните на захранване, но по време на захранването - за 10 дни съм свалила не повече от кило, а може и толкова да няма. Нещо, което може би е грешка от моя страна - не пиех коктейли по време на захранването.
Сега отново мисля да сиропувам, но този път искам да  съм по-наясно с теорията, така да се каже. Wink

Дайте идеи какво да подобря.

# 418
Днес кантарът ме изплаши 59кг! Къде изчезнаха милите 53 кг Sad Аз съм си виновна естествено, тъпчех се с всякакви боклуци и нямах движение. Днес почвам и този път, ако съм несериозна ще се самолинчувам пред всички ви Simple Smile Никакво кафе, никакви айрани...само сиропа и вода. Мога ли да пия чай без захар, който се води уж за отслабване? Успех момичета!

# 419
Имам 1 въпрос - чая, който може да се пие, задължително ли трябва да е разхлабващ? Може ли да е ментов, черен, плодов? Имам зелен, но хич не го харесвам, омръзнал ми е вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт