Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 659
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Диря, полежавам ти желаните минуси и леко сиропуване!  Peace

Днес ми е ден 4 от захранването от книжката. Гледам пилешка супа, но нямам пиле купено и се чудя да включа ли нещо друго в супата - малко картоф, или фиде. Не знам дали е подходящо, или да си я хапна, както си е.
Също за вечерята - никога не съм правила нещо на пара. Довечера ще експериментирам с една решетка, да видим как ще се получат зеленчуците. Само ме притеснява това, че трябва да са безсолни. Доста кофти. Какви зеленчуци правите вие обикновено?

# 496
Мерси,тъкмо ще ви кажа колко се сваля на  2/14.
Куку,За супата не се тревожи,каквато я направиш,може да сложиш малко фиде и картоф, но без мазнина и застройки.като нямаш пиле,не е фатално,прескочи го.
За зеленчуците на вечеря-никога не съм ги правила на пара и без сол.просто си правя примерно постен зелен боб варен,или грах,със сол и като на манджа,сипвам си половин купичка от детските на малкия и готово.пак си свалям , но поне ми е вкусно.

# 497
Значи мога малко да си посоля? Имам и зелен фасул в камерата тъкмо.

Днес отново съм в застой, даже май съм +100 от тоталния минус досега, но засега още не се притеснявам. Втория сироп, който ми купи мъжа ми, не ми харесва въобще. Няма общо с този на Здравница за съжаление и нищо не пия от него. Снощи си направих една чаша ей така, да имам вечеря, но малкия реши да го изпие, та не съжалявам. Simple Smile))

# 498
Привет!
Как върви,колежки?Simple Smile
Моя милост е доволна,не съм се теглила,но корема се прибра и днес съм с  вталена рокля.

# 499
Оо, браво на теб!  newsm44
Аз все още мога само да мечтая за вталената рокля, но пак съм си много доволна. Отново съм -100. Т.е. държа крайния минус. А, дано е трайно наистина. Очаквам МЦ всеки момент или до 2-3 дена. Тъй че може и да започне известно подуване, освен задържане.
Като състояние съм много добре. Хапвам си всичко по схемата, вкл. и като грамаж. Даже пропускам по малко. Например плода след фреш за закуска. Просто не ми се яде. Всеки ден си чакам обяда с нетърпение. Laughing Joy

# 500
Куку,открила си сиропа и какво може,открила си и че можеш да сиропуваш..така че някой ден ще стигнеш и до вталената рокля!ще успееш.е нема да е от едно сиропувАне, но важното е ти да повярваш в себе си:)
Я виж ананасчето,кило не дава да й се лепне,и ги бори с достойно за възхищение постоянство:)
Аз днес съм 56.6 кг.
Карам на някаква измислена версия,вчера хапнах няколко крекера,синът ми ме черпеше толкова упприто...не че не издържам,просто ми е много натоварено на бач и плюс тренировките и гледам да ям хапка две за деня,да не припадна някъде,а за свалянето -не го бързам.дотук съм минус 1.5кг.

# 501
За 2/14 е чудесно. А и ти нали 2-3 килца бориш.  Peace
Аз чакам крайния си резултат в понеделник сутрин, че ми се струва, че спря отслабването при мен. Но имам още 4 дни все пак. От утре включвам месо и се радвам, че вече много ми липсва наистина.

# 502
  • София
Хайде да се запиша и аз. Мисля да започвам от днес? Утре ще докладвам. Чао момичета и хубав ден!🙆

# 503
Добре дошла,dilyani:)
Успешно сиропуване и желаем мн минуси!
За колко дни и от колко кг стартираш?
Куку,не си спряла нищо.точно,ама точно сега разритваш сланинките.ти нали ще повтарящ девети и десети ден ?ще видиш как изведнъж кантара пак тръгва надолу и как се появява погребаната талия;) това най много ме впечатли след първото ми сиропуване.бях забравила,че имам талия:)))
Дерзай,справяш се добре,свикна,хвана му цаката,ще дойде време и за резултатите.Simple Smile

# 504
Dilyani, и от мен добре дошла! Желая ти успех!!! Simple Smile
Диря, ще повторя на 100%. То да ти кажа вече от доста малко се наяждам и не ям всичко като количества. Напр. днес на обяд не ядох супа, направих малко повечко салатка и така. Ами много ми се струва и салата, и супа, и месо... Довечера ще правя пилешка супа за домочадието. Но аз ще хапна без месо, че пише само зеленчукова. Ще е проблем ли ако е имало пиле вътре? Няма и да застройвам за мен, че чак утре ми е първото яйце.
И да ти кажа, ям от твоя хляб Вита. 6 семена. Абе кофти е, ама става за залъгване. 😆😄
За килцата стискам палци да си права.

# 505
Куку Няма проблем от пилето в супата,просто не си сипвай месо.
Запази тенденцията на посвития стомах колкото можеш по-дълго,това е от огромна полза. Бях гледала едно предаване за млади момичета в англия с наднормено тегло ,тежащи 100 кг и нагоре.правеха им операции и изрязваха част от стомаха ите така отслабваха после.
При сиропуването е същия ефект ,но безкръвен Simple Smile
Впрочем хляба не е "мой",май на ананасчето.
Аз до приключване на програмата не ям хляб.

# 506
Хихи, значи тя ми каза за него. Забравила съм.  Peace
Тия филмчета доста стимулират наистина. Ужас е да се стигне дотам... В днешно време изкушенията са много и ако човек не се контролира, лошо му се пише. То нишестета, гмо, антибиотици, хормони, соя, какви ли боклуци няма в храните. И все пак блазе им на хората със слабия ген. Познавам кльощави мацки, които ядат всякакви работи. Но ето, на късмет! И аз преди бях доста слаба, но след 30-така вече не е така и по-специално след раждането. А аз късно родих.

# 507
И майка ми е от късметлийките със  "слабия ген",но за жалост въобще не съм го наследила. Налага се да полагам чести и постоянни усилия в поддръжката на теглото ми, но да е жив и здрав сиропа,поне прави нещата възможни.
Куку,може да не си от слабия ген,но можеш да бъдеш от кльощавите мацки:)
ананасчето ще е страхотен  инструктор, за това как се свалят над 20 кг.

# 508
Така е, така е.  newsm03
Ананасче, как си, къде зачезна тия дни? smile3506

# 509
Здравейте момичета Simple SmileТолкова е мотивиращо,като ви чета....И от понеделник стартирам отново.Последното ми сиропуване не беше толкова стриктно,но въпреки всичко свалих 4,800 кг...Няма да е проблем да повторя,нали?Да ви кажа честно,липсва ми усещането за лекота и насладата от вталяването..Поиздънвам се при захранването,но...проба-грешка...Ще се справя!Този път ще захраня от книжката и ще продължа като ognena_dirq..няколко сиропни + захранване.Хубав ден момичета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт