Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 910
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, пада ми се честта да ви честитя първа Новата година!  newsm44 cheers
Бъдете на първо място здрави и после всичко останало! Нека през 2017 сбъднете поне една мечта, да сте заобиколени от любящи хора и преследвани от късмет! Разбира се ви пожелавам, (свързано с нашата тема и основно за новите) да сте борбени, волеви и да вярвате в себе си!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. Отчет от преяждането - утре.  Confused Mr. Green Laughing

# 676
Смятам да се впусна в едноседмично кленово приключение.
Може ли кафе с мляко или само чай е разрешен?

# 677
Честита нива година и от мен:) много здраве,сбъднати мечти и цели:)
Здравей,ако го правиш за детокс,без кафе.
Иначе по Едно кафе бори главоболието,ако пиеш кафе редовно.успех!
Я да видим сега кой накъде е?
Аз съм сина 54,и за мой ужас и любовните дръжки са се върнали малко.живпример съм как за десет дни може да се прецака труд за месец и половина!
Сама си се чудя,но..това е.почвам от днес отново испанско-моята версия:)

# 678
А дъвки може ли против кофти вкуса?

# 679
А каква е разликата ако се прави с мед? Няма ли да има същия ефект?

# 680
Дъвките биха стимулирали отделянето на стомашни сокове и едва ли е ок,ще те накара да се почувстваш гладна.а кое ти е кофти на вкуса?
С мед едва ли ще  е същия ефекта,иначе с мед щяха да са го измислили.а мен лично мед на гладно ми дразни стомаха..ако меда е истински.

# 681
Хм, смятам да пробвам у да докладвам после. За инфо ако някой друг реши да експериментира Simple Smile
Имам манов и домашен мед... Утре почвам, пълно заместване 7 дни. Ще се тегля сутринта, ако оцелея от следпразничния шок ....

# 682
Честита Нова година, скъпи съфорумки!

Пожелавам Ви най-вече здраве, а след това и всичко останало - любов, късмет, успехи на вас и семействата ви! Да сте смели и упорити в мечтите си!

При мен положението не е розово след празниците, както и се очакваше. От 51.800 кг.на 53.400 кг. днес. Все пак не е и много зле. Аз не съм прекалявала с месни и тестени блюда, но все пак късни вечери, гостита, шоколадови десерти  Embarassed... Няма как, празници са.

Мисля днес да направя ден разтоварване на сок от грейпфрут и мадал бал, и от утре ако може испанска версия до Ивановден - имам двамина именяци там. После евентуално обмислям да видя как се движа с кг. и да започна моята 5-дневка на мадала евентуално от 09.01.нататък. Кукумицина, ако нямаш други планове, може да се присъединиш към мен. Simple Smile

# 683
Мале, положението е по-зле отколкото предполагах... срааам
Започвам от 83,5 / вис. 175 .. това не е било откак бях бременна  ooooh! ooooh! ooooh! не се трая
Миналата година по това време бях 67  #Crazy

То е ясно, че само с тоз режим няма как да се получи, ще си трябва и опашка. Но ми трябва нещо стимулиращо, очистващо за отскок...

Както казах ще действам с мед за момента, ако ми дойде музата може да взема и малко кленов сироп. И ще видя на финала какво ще се получи Simple Smile

До момента от сутринта 2 пъти си правих напитката .. с джинджифил, утре ще взема и лют пипер, че имам само сурова люта чушка и става много хард  Laughing
И пия чай от мента и се наливам с вода....
и тъй Simple Smile
Да видим как ще оживея довечера, че най-трудно  Outta Joint

# 684
Здрасти Imk,значи аз съм се изложила повече:)
Ако не проработи испанската както искам ще се присъединя от девети с вас.
Пухи,тук имаше една дама преди време която почна с мед,но не сподели резултат.според мен ще има резултат,но по-слаб.в меда има много повече калории

# 685
Не искам да споря, но тук идеята не е точно броя на калориите Simple Smile
И все пак се разтърсих - кленовия сироп има 260 кал / 100 гр., а меда 300 Simple Smile
Колко се изяжда на ден ? около 100-150 гр? -> т.е. би имало разлика макс. 50-60 кал. Simple Smile Едва ли това би била причината при реално никакво хранене Simple Smile

Както и да е... ще споделя като оцелея Simple Smile

А и нали трябва да има интрига, нещо различно, тайна съставка, реклама за продукта...  Laughing Пък и нали всичко тръгва от щатите като мода - ей на де е Канада.. а пчелите са ги уморили с ГМО и пестициди.. та така Simple Smile

Ако е ... просто мед - кой ще обърне внимание  Wink

Отивам да готвя в обедната почивка, че довечера да не се пинкам с манджи  Twisted Evil

# 686
Духи-пухи, здравей,

дано проработи при теб, но не прекалявай с меда. Аз на твое място, ако исках да ползвам мед, щях по-скоро да се включа в плодово-чаената диета на Лидия Ковачева. Там чаят се подслажда с малко мед, но доколкото си спомням, не повече от 2-3 чаени лъжички дневно! Приемат се и до 0, 800 гр. плодове.
Аз като приемам мадал-бал, пия също чай, но не го подслаждам, че медът е много калоричен - пия си чая горчив. Simple Smile

# 687
Ще видя какво ще се получи Simple Smile Нали видяхте разликата в калориите е точно никаква за количеството, което се приема Simple Smile

Иначе плодовия режим не го мога.. пробвала съм се. Нтц. При мен е или всичко или нищо  Laughing
Обикновено само Дюкан ме оправя, което и ще продължа после след захранването.
Но искам да имам наистина очистителен период, не само заради кг. Чувствам се задръстена  Sick

Въпрос към правилите режима - като не се яде нищо цяла седмица, какво става с ВЦто  newsm78

# 688
Аз лично, като съм правила режима до 3 дни, нищо не приемах, щото то нямаше и кой знае какво за излизане, но момичетата от форума знам, че при по-дълги режими пият слабителни чайове. По-късно също се заредих с някакъв най-обикновен от Билла - пише за чревната перисталтика, съдържа сена. Веднъж-два пъти го пробвах и върши чудесна работа.

Може наистина с плодовия режим да става свалянето малко по-бавно, но за сметка на това пък червата работят... има си предимства и този режим.

# 689
Здравейте, момичета!
IMK, aми още не мога да ти кажа дали на 9ти мога да почна. Защото все пак ще се синхронизирам с мъжа ми, ако не вземе да се откаже в последния момент. Simple Smile А той се вайка как на работата другите щели да ядат пред него и т.н. Та го пиша почти отказал се, но все пак нека видя какви са настроенията. А и все още не съм си купила сиропа. Тия дни ще се снабдя с 1 литърче, дано имат и лимоновия сок за улеснение мое. Ще ви държа в течение кога почвам. Може и да успея за 9-ти.

duhi_puhi, здравей! Не съм сигурна дали меда не е вреден в такива големи количества, или ти смяташ да слагаш по-малко, отколкото сироп? Все пак мисля, че се води алерген, но не съм специалист и не съм сигурна. Отделно не знам дали ще те засища достатъчно, понеже нали уж кленовия сироп засища донякъде. Иначе разковничето е в глада и НЕяденето, така че дали ще е сироп или мед, или чиста вода, все ще отслабнеш. Но нали идеята е да не си хептен гладен. А ти защо не искаш да ползваш сироп?

Иначе да се отчета, отпуснала съм края, но в разумни граници. От това дето го пише на лентичката варирам от +700 до +900 г. В зависимост от какво ям и ходенето до WC. Но горе долу преборих празниците, предполагах, че пораженията ще са по-големи. Но аз не съм яла баници, сладки, погачки и с изключение на празничните дни, съм яла относително разделно. Е, пак съм нагоре, де. Но доволна, че можеше и по-зле да е! Не се притеснявайте, ще ги преборим заедно. Диря, нали ти каза, че трябва да се чистят килцата още преди да са се залепили добре Wink Та за 3-4 дена са аут според мен.

thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт