Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 851
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Взех си и сироп, ако не ми го изядат децата на палачинки ще го употребя Simple Smile
В офиса имаме манов мед, акациев, лавандулов и слънчогледов Simple Smile като добавя вечер и клена направо имам 5 различни манджи Simple Smile
Защо? Пробвам Simple Smile не съм по коловозите, обичам да експериментирам. А ще има и референция ако някой се въпосира като мен.
За количеството не смятам, че е много. Все едно 4 чаши чай с мед? Слагам по 1 чаена лъжица, колко да е много  newsm78
Днес съм изцедила 3 лимона общо.. Ок ли е като к-во?

# 691
По една лъжичка на чаша е ок, да. Не, аз си помислих да не слагаш по 2 с.л. на 300 вода Simple Smile
Аз за литър и половина слагам по 2 средни лимона и ми е ок.

# 692
 Здравейте момичета и честита Коледа и Нова Година! Бъдете здрави и много щастливи - вие и любимите ви хора!
Аз реших да не се лишавам от нищо по празниците.Хапвах от всичко, тесто, месо, сладкиши + червено вино и шампанско! Не съжалявам и не се обвинявам, защото празниците без тези кулинарни удоволствия не са пълноценни.
 Моят плюс е  около 3 кг. Ще направя 7 дневно сиропуване,защото с испанската версия нещо не се справям. Мисля,че ще започна преди 9-ти(засега де) newsm78
 Прочетох темата и ми е много забавно.
Пухи
http://alternativnozdrave.bg/кленов-сироп-или-мед-кое-е-по-полезно/
Една чаена лъжичка мед на 300 гр вода(вместо 2 супени лъжици кленов сироп), няма да те заредят енергийно.
Малко не сериозно ми изглежда това,пишеш ,че в офиса ви има различен мед  newsm78тази тема е за диета с кленов сироп.Дано не се опитваш да правиш реклама на продуктите ви Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 21:25 от ананасчe

# 693
Ее ананасче най-накрая се появи:)липсваше ни.
За много години!:)
Права си пък, затова са празниците,не може все да сме на диета..-макар че сега се мразя:))
Но..отново съм на ринга:) от утре почвам и тренировките, така че дано плюса да не се е залепил и да се мсхне бързо;))
Куку, ти с испанската как си? Би ли я ползвала  до девети?
Imk,a ти?

# 694
Пухи
http://alternativnozdrave.bg/кленов-сироп-или-мед-кое-е-по-полезно/
Една чаена лъжичка мед на 300 гр вода(вместо 2 супени лъжици кленов сироп), няма да те заредят енергийно.
Малко не сериозно ми изглежда това,пишеш ,че в офиса ви има различен мед  newsm78тази тема е за диета с кленов сироп.Дано не се опитваш да правиш реклама на продуктите ви Joy Joy Joy
Изобщо не Simple Smile Не продаваме мед - просто повечето колеги гледат домашно от различни краища на БГ и носят Simple Smile
А пиша за мед, защото казах, че ще направя таз идея с мед, вместо с кленов сироп и ще докладвам какво се получава.. Защото ми е интересно какво би станало, а и предполагам и други като мен се чудят Simple Smile
Та така.. клинично изследване един вид Laughing

Днес съм уникално стриктна, чак не с мога да се позная  Crazy Да видим утре кантарев какво ще издума Simple Smile

# 695
Ще ви омръзне от мен  Mr. Green ама поне е за няколко дни  Laughing
Добро утро! Дребното ме изрита в 5... Правих й палачинки  Crazy а за мен елексир  Blush
Днес съм супер хепи, макар да знам, че е кьор фишек - 2,5 кг надолуууу
Кеф голям! 81,00 таз сутрин (83,5 вчера)!
Яко  Whistling
Под 80 почва битката знам аз... Ама поне е мега стимулиращо начало.
Хубав ден от мен, ще надзъртам пак Simple Smile

# 696
Ананасче, липсваше ни! За много години! :*

Диря, то аз сега си хапвам и на вечеря, но скромно и по-рано ако може. Тъй че в момента не съм на испанската.

Пухи, ти горе долу като мене почваш. Не знам дали си ми видяла лентичката. Кой ден си днес, че не разбрах?

За отчета - -300 г. днес. Не че е много, ама все пак е някакъв успех. Аз сега и на -100 се кефя! Simple Smile))

# 697
Вчера почнах Simple Smile
Днеска 2ри ден ... Замествам всичко - само на елексир карам Simple Smile Иска ми се 7 дни.. дано удържа фронта.
Има надежда  Laughing  Crazy

Надявам се захранването да не ми такова таковата  Outta Joint

# 698
Няма, стига да го направиш точно по схемата и да спазваш грамажите.

# 699
Няма, стига да го направиш точно по схемата и да спазваш грамажите.
Те туй е - не мога да стоя в схема и да спазвам  Laughing То и затова съм на това дередже хаха ...
Но съм решила да съм овца докрай  Crossing Arms

# 700
Момичета и аз, за мое учудване вече карам трети ден с почти 3 кг надолу (въпреки идването на цикъла ми и изкушенията, дебнещи навсякъде).
Да Ви попитам с какво мога да заместя Мадал бал, че ми идва малко скъп, като го пием двамата с мъжо или най-добре да си караме двамата с него и да не го сменяме. Каква е разликата в действието на другите сиропи.

# 701
  • Berlin
Имам код за -17% намаление от сиропа Мадал бал, MADALBAL2017, валиден е до 10.01 мисля.

# 702
Пробвай като мен с мед от време на време Simple Smile
И аз си взех кленов за разкош, но само вечерям с него..
Сега се връщам от лидъла с нова доза джинджифил и лют пипер ... Да видим колко люто мога да понеса.
А как са ви стомасите  newsm78

# 703
  • У дома
Привет момичета, интересно ми беше, някоя от вас правила ли е сиропуването месец, на първа страничка сте сложили пълна версия 7-10 дена. Първият пост е за 20 ден на една дама, всъщност за какъв период го правите. Винаги ли слагате джинджър или лют пипер? Имам проблеми със стомаха и мисля дали е възможно и без тях newsm78 Ако правите това сиропуване месец, след това колко месеца се захранвате newsm78 Имали ли сте някаква странични ефекти при продължителното гладуване, физически как се чувствате, имате ли енергия newsm78
От 1 януари се придържам към "испанската версия", чувствам се страхотно, сутрин и вечер пия двойна доза сироп, а на обед хапвам салата с нещо белтъчно Sunglasses

# 704
Аз не бих издържала.
Даже това, което си поставям сега, 7 дни, ми е трудно да го повярвам, докато не го изпълня  Blush
20 дни според мен под лекарско наблюдение..

На мен вече ми се вие свят, макар в интерес на истината да не съм гладна.. Ще цъкна едно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт