Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 847
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • У дома
Точно това ме притеснява, световъртеж и отпадналост, при плодуването е същото, като цяло си отпаднал, мислех че тук прочистването те прави "енергичен", но май ще си остана на "испанската версия" като се замислям да лунувам цял ден на сиропа,т.е. два пъти месечно(на пълнолуние и новолуние). Като цяло ми се иска пречистване, не толкова сваляне на кила, нека не се лъжем, че бърза свалени са бързо върнати кила, та не залагам на слабеенето hahaha Joy
Като цяло аз съм страшен чревоугодник и не мисля, че мога да издържа само на сиропа толкова дълго време Laughing
"Испанската" версия, колко дълго може да се практикува, ако се чувстваш добре newsm78 Ще се радвам на дамите, които са пробвали всички варианти на сиропуването да се включат bouquet

# 706
Привет на всички!

Днес съм минус 400 гр., като снощи за мой срам хапнах 2 ябълки, малко зеленчуци и малко орехи. Абе като цяло, направих си просто по-лека вечеря. Нещо не можах да остана само на фреша. Embarassed Simple Smile С две думи - 53 кг.

Genni, исканската версия е много хубава и според мен човек може и цял живот да си кара на нея. Няма нищо лошо да се подхапва повече през деня и да се пропуска вечерята. Това ми напомня поговорката "закуси сам, обяда сподели с приятел, а вечерята дай на врага си" Simple Smile Не мисля, че има някакво ограничение във времето, особено като се чувстваш добре. На мен обаче тази версия ми е трудна, защото съм най-гладна вечер. Дет се вика, ако нищо не ям, по-мога да изкарам без вечеря, но ако съм хапнала през деня, ставам още по-гладна вечер.

Сиропуване месец ми се вижда много екстремно, чела съм до 20 дни, но мисля над 10 или 14 дни е добре да има консултация или под лекарско наблюение. Пък и защо ти е толкова дълго сиропуване?

За дългите версии нека се включат други, че аз съм правила най-много 3 дни.

Кукумицина, моите съображения да почна другата седмица са: лошото време, което прогнозират /то е свързано, естествено, и с намален разход на енергия/, липса на особени възможности за спортивни занятия в такова време, както и да не се задържат качените кг.след празниците и малко посвиване на коремчето. Дори си мисля дали първия ми ден да не е още в неделя на 08.01 - забелязала съм, че в почивен ден по-лесно ми минава първия ден. Още не е окончателно решено, де. Simple Smile
Ако решите да се включите с твоя мъж, ще ми е много драго. Simple Smile

# 707
  • У дома
Имк, не съм си и помисляла толкова дълго време на сиропа Laughing Искаше ми се нещо пречистащо заради Коледните празници, че да си призная ядях каквото ми падне Blush и нещо не се чувствам ок физически, та си мислех за пречистващ вариант, нямах идея колко дни, питах защото в инфото пише 7-10 дни, и веднага поста под него е за 20 дни newsm78 та викам, ако се чувстваш мнооого енергичен и добре от месец сиропуване, да се "рискувам" Joy Но след като започнах испанската версия съм особено доволна и ще си остана на нея засега, благодаря за включването bouquet

# 708
Genni, що не пробваш на първо време 5 или 7 дни пълно сиропуване? Първите два дни ще ти е тегаво, но от 3 ден нататък ще тръгне по-лесно. Има дами от форума, които даже започват с идеята да направят 5-7 дни, но се чувстват добре и продължават до 10 и повече дни. После можеш да си продължиш с испанската.
Ако ти се струда, че си "задръстена" от празниците, може и да останеш по-доволна. Simple Smile

# 709
  • У дома
"Едвам ме нави" hahaha Ще видя кога има луна и ще стартирам като за начало 3 дни, пък да видим bouquet До тогава ще съм на испанската, притеснява ме това пусто захранване ooooh! Много ме боли стомаха, като съм правила захранване след "прочистванията ми" винаги имам тези проблеми Rolling Eyes

Редактирам се: на 12 януари ще започна за три дни, пък ако се чувствам ок, ще продължа 5.....

# 710
И аз видях, че пълнолунието е на 12.01 - ще го хвана и аз в моята петдневка...ако всичко е наред. Simple Smile

Иха, радвам се, че се нави и дано да останеш доволна. bouquet
Пък и няма само аз да гладувам, я.  Laughing

Пиши дотогава с испанската сваляш ли и с какви темпове.

Диря, ще ми се до Ивановден и аз да карам на испанската, ама не знам защо, вечер все се изкушавам нещо. Simple Smile Май на мен ми е по-лесно да карам една седмица на пълен глад, отколкото 1-2 месеца гладна вечер. Иначе днес ще пробвам да съм стриктна и на вечеря само сироп! Да видим обаче...

# 711
В Youtube може да намерите много клипчета на хора, които го правят и по 40 дни, но не става и дума за захранване след това. Така че не ми се мисли какво си причинават на организма, а и освен здравословни проблеми, предполагам, че пак си се сдобиват със загубените килограми. Общо взето са американки (предимно черни), които предполагам след 40-тия ден отиват директно в Макдоналдс-а да се набухат.

IMK, аз мога и от утре да почна, ама нямам още сироп. Иначе съм си в нас - майчинство, та все съм си не особено активна. За спорт да не говорим.  Laughing Надявам се скоро да се включа и аз. Към края на месеца имаме един семеен празник, та мисля да приключа преди това и със захранването (5/5, ако имам време и 5/7). Не за да се наплюскам, ами просто да не седя така на маса с храна мазохистично. Хахах! Simple Smile

# 712
Куку, като те чета .. и си пия билето с джинджифил и лют пипер... стоя и се чудя - на 6ти сме на майка ми на имен ден на заведение  ooooh! ooooh! ooooh! голяма ми е драма да не оплескам всичко заради едната лакомия  Confused
Ще се опитам да го карам само на чай и хора... ама дали  Outta Joint

# 713
  • У дома
Куку, ИМК, хайде от понеделник да направим една 5-ка или 7 дни Sunglasses досега четох, ама то голямо прочистване падало, сериозно се навих Whistling за протокола 66 кила съм, даже съм свалила с испанската от 1 януари започнах, 2кг и 100грама Whistling Менютата ми бяха: фреш грейпфрут или двойна доза сиропа за закуска, на О каквото ми се е яло, и за вечеря двойна доза сироп. Но пак не се надявам на големи загуби откъм кила, почти съм убедена че след захранването ще се върнат поне половината или 2/3 от свалените Laughing Иска ми се да стана по-жизнена и по-енергична, че нещо се чувствам ужасноо Tired Ако взема, че заслабна ще е супер и ще се задържа при вас Joy

# 714
И аз се включвам за понеделник... bouquet

# 715
genni, не се препоръчват повече от 14 дни сироп, то няма и смисъл, повече резултат има от 2 по 10, а зора е по-малък.
за пречистване е прекрасно, наистина ще се почувстваш по-добре.първоначално никой не вярва, че ще успее толкоз дни бех храна,,но като мине четвърти ден, си все едно си ядеш, дори храната толкоз не те дразни..яденето ни е навик:)
радвам се че IMK, куку, ананасче, сме онлайн,..да се стимулирам, че имам нужда:).
момичета, аз съм днес 54, но разгеле, минус 300  грама надолу от вчера.някакъв апетит ме преследваше тия две седмици,,,и чак сега  спря да ми се яде и се чувствам нормално като за през испанска. за жалост дори за толкоз кратък период си върнах част от дръжките и целулит по бедрата,но днес ми е ден трети на испанска, а може и някой сиропен да включа с вас за компания.
може би чисто на сироп няма да е повече от ден-два, защото почнах си танците от снощи,плюс бачкане, плюс дете, сега вече имам и карта за фитнес, че мъжо реши, че го пренебрегвам с мойте тренировки танци, та иска на фитнес заедно, така че в дългосрочен план поне едно ядене дневно ще ми трябва Simple Smile
искам пак да стана 52!!

# 716
Добро утро  Hug

след 2ри успешен ден закръглям -3 кг  newsm44
Много яко Simple Smile Simple Smile Макар че съм мнооого далече от нормалното си състояние (около 70 кг)... а да не говорим, че тряба да ги докарам до 65, че да си вляза в мерките от преди да забременея с дъщеря ми.  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

Таз сутрин много ми се виеше свят като станах от леглото  Rolling Eyes И още не съм особено шен ... Аз съм с ниско кръвно по принцип и усещам как ми е в петите буквално.. Съвет какво да се правя, че да не припадна по някакво време ? Отминава ли това прималяване?

# 717
  • У дома
Духи Пухи кафе пиеш ли? Ей това най-много ме притеснява, световъртеж и отпадналост. Сурин съм с малко, палаво хлапе, което си играе с нервите ми докато тръгнем за детската градина, и ако съм като парцал се обезмисля всичко Tired Ти колко кг стартира? По колко сироп пиеш на ден?
Огнена диря, много бих се радвала, ако взема че живна Laughing "Испанската версия" е супер, мноого ми допада, а най-много харесвам, че на О си хапвам каквото ми се яде, за днес мисля да е омлет и салата Sunglasses Притеснява ме пустото захранване, само него мисля, ако направя 10 дни, ясно ми е че се свиква, но след това, за да нямам проблеми със стомаха отново Thinking А след захранването може ли да си караш на испанската версия, ако се чувстваш добре newsm78 Вие как продцедирате, като ви чета вие сте и доста елегантни в темата Blush

# 718
83.5 стартирах / сега съм 80,5 след 2рия ден
Сироп 2 лъжици сутрин и 2 вечер / през деня го замествам с ч.л. мед Simple Smile
Не чувствам глад, по-скоро ми е скучно някак си  newsm78 затуй си разнообразявам "отварите" ... с малко настърган пресен джинджифил.. ментово клонче.. люто пиперче... ей такива Simple Smile

Кафе не пия по принцип, но понякога цъкам по 1 на ден, гледам да е след като се върна от обедна Simple Smile

# 719
Добро утро на всички!

Духи-пухи, браво на теб! 3 кг. са си успех за 2 дена!
Съвсем нормално е световъртеж, лека отпадналост. Организмът започва да се чисти от токсини и шлаки, те излизат през кръвта и кожата. Колкото повече човек е "задръстен", толкова е по-голяма концентрацията на отделяните токсини в кръвта. Оттам и отпадналост и замайване. С течение на времето и езикът започва да се облага, може да се появят пъпчици и т.н. Това са все "вредностите", дето се чистят през кръвта и оттам в кожата, като най-външен орган. Съвсем, съвсем нормално /което не значи, че е приятно/.
Пий повече течности, за да подсилиш чистенето на клетките, почивай си повече.

Аз съм твърда за понеделник - 5 дена засега мисля, като целта ми е не толкова отслабване, а пречистване на организма. Добре е поне 2 пъти в годината човек да прави разтоварване по 10-14 дни, но на мен като че ли ще ми дойдат множко. Но времето ще окаже как се чувствам, пога да опитам и 7 дни. Въпросът е, че не искам да падам под 50 кг. или най-много 49 кг., защото започвам да изглеждам като анорексичка, поне в очите на близките ми. Ако мога да остана на 50 кг., бих продължила с пречистването и повече дни.
Вчера поръчах, днес ми доставиха литър от мадала, въпреки че според мен имам и сега доволно количество, така че няма какво да ме спре.  Simple Smile

Genni, ананасче, радвам се, че сте навити и вие. bouquet
По-лесно е, когато човес си има компания. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт