Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диетата с кленов сироп или Madal Bal-Neera и какви са различните версии на тази диета?
Как се приготвя коктейлът за диетата с кленов сироп или Madal Bal-Neera?
Какви са ползите от диета с кленов сироп или Madal Bal-Neera?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диетата с кленов сироп или Madal Bal-Neera и какви са различните версии на тази диета?
Диетата с кленов сироп или Madal Bal-Neera е ефективен метод за отслабване и детоксикация. Програмата включва консумация на специален коктейл, който замества всички хранения. Предлагат се различни версии, като пълна версия (7-10 дни), съкратена версия (3-5 дни), еднодневна седмична версия, испанска версия, циклична версия и други. Ползите от диетата включват елиминирането на токсичните вещества, загуба на тегло, повишена енергия, подобрено храносмилане и по-чиста кожа. Диета предлага различни версии за различни цели и препоръки за приложение.
-
Как се приготвя коктейлът за диетата с кленов сироп или Madal Bal-Neera?
Коктейлът се приготвя чрез смесване на 2 супени лъжици от сиропа в чаша от 300 ml, изстискване на половин лимон, добавяне на 1/2 чаена лъжичка лют червен пипер или джинджифил и допълване на чашата с вода. Препоръчителното количество за прием е от 6 до 10 дози на ден, когато замества всички дневни хранения.
-
Какви са ползите от диета с кленов сироп или Madal Bal-Neera?
-
Какви са различните варианти за поддържане на диета с кленов сироп или Madal Bal-Neera след завършване?
-
Какво е сиропуването и как се прави?

Ще се радвам на дамите, които са пробвали всички варианти на сиропуването да се включат
С две думи - 53 кг.
и нещо не се чувствам ок физически, та си мислех за пречистващ вариант, нямах идея колко дни, питах защото в инфото пише 7-10 дни, и веднага поста под него е за 20 дни
Много ме боли стомаха, като съм правила захранване след "прочистванията ми" винаги имам тези проблеми
досега четох, ама то голямо прочистване падало, сериозно се навих
за протокола 66 кила съм, даже съм свалила с испанската от 1 януари започнах, 2кг и 100грама
Ако взема, че заслабна ще е супер и ще се задържа при вас 

А след захранването може ли да си караш на испанската версия, ако се чувстваш добре