Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 584
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Привет, момичета,

банкетът мина добре, само на салатка бях, но все пак винце, това-онова, днес съм пак над 52 кг. Sad
Явно организмът ми неистово се мъчи да се върне на старите си 54-55 кг. и имам чувството, че в момента от 5 маслинки качвам 200 грама, но ... няма да се дам!  Simple Smile
Днес сутринта за закуска-банан, за обяд-салата с рибка, а вечерята ще бъде само на сиропа. Да видим утре как ще съм.

Диря, не се бъзикай с дрехите, дай ги на един свестен шивач да ги преправи и ще си като нова. Аз днес занесох на кварталната шивачка едни дънки, дето ми се свличаха от кръста, и за два дни и срещу 5 лева ще са готови. От голямо малко лесно става, по-трудно е обратното.  Grinning
За съжаление за клипа не мога да ти помогна. Сигурно ако се разрови човек, някъде пише как става. Дано намериш начин да ги качиш, да ти се порадваме. Simple Smile

За коремчето не знам, но според мен малко коремни преси всеки ден в съчетание с диетката и повечко вода полека-лека ще изчистят мазнинките.

Кукумицина, кога мислиш да правиш "втория тур" и за колко дни? Мога да обмисля да се включа с теб, за около 5 дни. До януари има време, де.

Другото, което си мислех тези дни, е дали не е добре да съчетаем мадала с фазите на луната. На мен специално нищо не ми пречи, ако правя в седмицата ден-два разтоварващи, поне да е в тези дни, за по-добър резултат. Simple Smile

Поздрави и целувки от мен!

# 661
Ами и аз мисля за 5 дни също. Сигурно няма да е веднага след Нова година, но ще е януари. Може да си правим компания. Simple Smile

# 662
Много ще се радвам да си имам компания. Simple Smile

Тази сутрин, след въздържането от вечеря, отново 51.800 кг. Simple Smile Ура!

Прави ми впечатление, че тази испанска версия наистина работи! По-добре се отслабва, като човек си хапва умерено през деня и се въздържа вечер, отколкото както на мен ми се е случвало - цял ден на сироп, а вечерта хапна уж нещо леко. На другият ден кантарът не е мръднал!

Момичета, весели празници от мен! Пожелавам ви здраве, любов, успехи и много коледно и новогодишно настроение! Аз ще се появя пак евентуално след НГ и се надявам да не се червя, като си съобщавам резултата от кантара. Laughing

# 663
весела коледа, момичета:) много здраве, усмивки и мир в семейството:)
покрай коледа се отпуснах, ужас просто, за три дена две кила плюс. ма то рода, ма то баници,питки,  сАрми, прАжоли,,,опитай туй, онуй,,,и бях в грях, за чието изкупление ще се боря поне седмица. на НГ мисля да съм на салати, направо съм отвратена от себе си.
исках да ви покажа клипче как танцувам, но се оказа че няма начин.мога да покажа по снимки във фейса какво бях и как съм еС  сега, ако някой иска стимулация:) мисля, че големия ми успех за няма два месеца  се дължи на испанска плюс многото ми тренировки. не толкова личеше по свалени кила, а по падналите  сланини оттук-оттам.но,,,корема  е на ход.
права си IMK и аз мисля, че се сваля повече ако само обядваш и точка, отколкото ден на сироп,вечер парче сирене и кантара на същото.
отчитайте, муцки, как сте:)

# 664
Днес минус 300 гр но все още плюс две кила... срам ме е от мене си!!

# 665
Хаха, мани, мани, тая Коледа страшна работа! Grinning
Ами аз след кило и половина за 2 дни (коледното чудо) Simple Smile)))), един ден глад (вчера), днес съм само + 400 от лентичката. Но дето се вика иде новата година...  Joy

# 666
Браво куку!
Аз още сум си там,,,уффф

# 667
Привет момичета Simple SmileЧестита Коледа и от мен!!!Да сте здрави,все така упорити и щастливи на кантара Simple Smile
аз дори се срамувам да се кача на кантара!..ще го направя към 31-ви,та да знам с какво ще трябва да се "сборя" след новогодишните маси Laughing
Мацки,аз също се присъединявам към вас януари.Само кажете за кога...
Диряяяяя,как си момиче?Аз нещо се поотпуснах (дъщеря ми си дойде от Англия)..и то не върви да не вечерям,....но след нова година се взимам в ръце и ще изкарам един курс глад,а след това ще продължа без вечерята...Само че умувам как ще ми стои роклята за новогодишната вечер?!
За сега хубав ден и упорство Grinning

# 668
Здравей новатор..радваме се че се появи отново сред нас:)
Ами...за жАлост съм 54...ама си разширих стомаха  голяма съм... да не казвам какво.школата ми потанци почива,нямам тренировки и това още повече спича нещата.само "шкембе"имам,но ще гледам посрещането на НГ да е колкото може по-леко,за да ги чистя после по-бързо.цел 2,5 кг!!!
Как сте дамии,изгубихте се.
Ананасче,как си?
Отчитайте..Simple Smile

# 669
Дами, тука съм, ама ми е много, много напрегнато тия дни. Имам гости до 2ри.
Ми при мен положението също не е розово. +800 г от цялата работа съм в момента. Поне е под кило, така се успокоявам с това.
Диря, ти си упорита и не се съмнявам, че  ще ги стопиш за нула време, особено като почнеш танците отново.
nova_tor, ще си правим януарска компания тъкмо повече хора. Е, кво, срам не срам, празници са! Simple Smile
Момичета, последен напън вече е настал, ей го - Новата година в другиден и после се топим дружно!  Heart Eyes Hug

# 670
  • Berlin
Честита Коледа и от мен!
Аз на кантар не се качвам. Simple Smile Знам, че почти съм си върнала килата от преди сиропа, но мерките на корема запазих, което е по-голямото постижение за мен и също си направих пречистване, от което имах голяма нужда. Когато имам по-свободно време, ще си направя една тридневка пак за детокс.

# 671
Здравейте, момичета и ние с мъжо ще се включвам още от първи. За първи път е ни е. Има ли ментета на сиропа?Нашият е от този сайт http://madalbal.bg/home/.Поставила съм си за цел поне 7 дни, с надежда да са 10. Вие каква доза приемате на ден.Четох тук,че не е добре да е повече или по-малко има някаква златна среда. А по колко изпивате на прием долу горе- около (около 300 мл ли)?Заповам и аз да следя темата и да давам  отчет. Мисля да спра фитнеса по време на сиропуването.

# 672
А и да попитам голяма ли е разликата дали ще е С или А клас кленовия сироп( ако се прави с обикновен кленов сироп).Защо трябва да е С клас?

# 673
здравей и добре дошла сред нас. дозата е 6-10 чаши дневно. доколкото знам, менте на мадал бал-а няма, поне тук никой не е изпищял:)от правилния сайт си, бъди спокойна. този сироп е най скъпия, но и най хубавия, това според мен, разбира се:)
ако ще заменяш, гледай да е клас С,  в него има повече клен:)дерзай,ще се справиш:)
как сте моми4ета?Simple Smile

# 674
Здравейте,правила съм прочистването преди няколко години успешно.Тази година по време на Коледните пости мислих да повторя,но се отказах,та имам неотворен сироп от 500мл.ако някой се интересува давам го с отстъпка,пишете на лични ако имате интерес.

Общи условия

Активация на акаунт