Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 592
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Браво, че спортуваш! Ще трябва само да ми дойде и на мен ентусиазма за кростренажора. От него между другото мъжа ми сваля доста, примерно през ден като кара.
Дано взема да си стигна тия кг, това ще е супер просто! Дет се вика чул те Господ. Simple Smile  Praynig
Лятото да съм готина на плажа хаха.

И отчет от днес - най-накрая още минус да регистрирам. Още 300 г. То така някой може и да ми се смее, че за някакви грамове се радвам, ама за мен си е успех. Малко по малко.  Кило и 300 до целта.  newsm44

# 646
Здрасти момичета,как сте?
Аз задьржам 52.800 вече три дни,щеи взема да се стегна next week:)

# 647
А вчера се поотпуснах нещо, вечерта бяхме на гости и съм с +. Днес пак сме на гости, но през деня поне няма да ям. Абе, да преживея тия празници, че страшна работа. Аз съм и с МЦ, та ефекта е двоен.  Laughing

# 648
Дами как сте:) загубихте се:)
Аз твьрдо реших да чистя мазнините от корема че сега като сьм слаба повече личат.52.500 днес:)
Хубав ден!

# 649
Привет и от мен!

Неубедително представяне при мен предишната седмица. Все нещо не ми вървеше диетата. Мъж ми се върна от чужбина с един куфар коледни бисквитки и бонбони.  Simple Smile Уж нямаше да ги пробвам, но бая добре ги изпробвах, особено в края на седмицата.  Embarassed Днес стартирам новата седмица на 52.400 кг. и мисля да съм на мадала + няколко ябълки /за перисталтиката/. Да видим утре дали ще има минус някой грам. Ще ми се да сваля преди коледа около 1 кг. още и да се задържа около 51.5 кг., ама ще видим дали ще се правя. Празниците са кофти работа за диетите...
Поздрави и хубав ден и от мен!

# 650
Днес 51.800 при вечеря салата в 17 часа:)
Испанската работи,но ако я правиш два месеца:))
Муцки как сте:)

# 651
Мацки, привет! Ами удържам фронта с 300 г отгоре само. Което всъщност не е кой знае какъв плюс. Радвам се, че като че ли задържам сваленото до момента успешно, явно организма ми вече привиква към новите кг. Но остава да мине Коледата, там е критичната точка Simple Smile

# 652
51.800! Леле, диря, ама ти ни удари в земята.  Laughing  А аз още не мога да сляза под 52 кг., гравитирам около тях тази сутрин.

Диря, а след вечерята пиеш ли от нашата вълшебна отвара, или си караш само на салатката?

Поздрави от мен!

# 653
Момичета, току-що ми дойде и на мен МЦ - явно заради това задържам толкова, а доста се пазя. Ако мога, днес ще изкарам също на мадала, даже и по-добре без ябълки, че ме разяждат само. Embarassed Утре обаче съм на служебе банкет - направо не знам. Освен да хапна една постна салатка и толкоз.  Sad

Диря, като те гледам колко си нахъсана, и ми е любопитно - ти от колко кг. започна навремето да сваляш? Забравила съм, но май беше споменала 60+. И другото ми питане е  - как си приемаш новата визия, вече толкова слабичка? Лекичко ли ти е, като се движиш?  Смени ли коренно гардероба? Simple Smile

Още веднъж поздрави и целувки от мен за всички в темата!

# 654
Imk после пия чай сьс сиропа и нищо друго .почнах 66 кг. Ок сьм,на моминското си тегло:))) кофти само чеи вече сьм размер Ес , всички панталони ми падат и сутрин се чухя кво да обличам:))

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 13:45 от ognena_dirq

# 655
Диря, явно е, че ще трябва да пишеш писмо на Дядо Коледа за няколко нови панталончета/роклета. Не виждам нищо кофти в ситуацията. Simple Smile

Аз от време на време давам на един шивач до работата ми да ми преправи по някоя любима дрешка, дето ми се посмъква от диетката. Като взема да му се жалвам, че "вече всички дрехи ми падат", той пък почва да се вайка как при него тенденцията е обратната.  Laughing

# 656
Дами, днес неочаквано кантара ми показа - 800 г от вчера. Не съм гладувала. Даже пих една бира (чаша) снощи, свекър ми ме подлъга  Simple Smile)) Може пък защото ми свърши МЦ и изведнъж да съм спаднала... Вече се чудя дали не е развален кантара честно казано. Не че се оплаквам, де!  Mr. Green

# 657
Браво, Кукумицина! Може и цикъла да има връзка, а може и въздържанието от последните дни. Вероятно комбинирани фактори. Резултатът ти е като отслабване след ден на мадал. Завиждам благородно. Embarassed

Аз днес 51.800 кг. Но снощи прегреших с диетата, и то късничко - хапнах две-три перчета ябълка, две мандаринки и шепа-две сушени сливи. Пуста лакомия. ooooh!

Днес трябва да устискам на сиропа до вечерята, когато ще хапна някоя постна салата. За утре ще видим. Но не спира да ме гризе гадното чувство, че това въздържание преди празници е малко недомислено. Дано да няма йо-йо ефект и да ни се върне тъпкано.

Много успехи от мен!

# 658
IMK, благодаря! Simple Smile Мдаа, явно МЦ си има влияние. Аз съм убедена направо. Един път се надувам повечко, друг път (както сега) - малко по-малко.
Според мен няма да имаш йойо, стига да редуцираш веднага след хапване. Ама все пак не прекалявай, че да не ти стане зле. Аз за това оставих след празниците  втория рунд, че да не взема да се наплюскам коледно.  Laughing Laughing То при мене Коледата не е толкова ящна, но много обичам постните нещица от Бъдни вечер, признавам си!  Whistling И питката, лелеее!  Crazy

Диря, ехх, размер S. Ти не се оплаквай, че с тоя размер може във всеки магазин да си намериш дрешка! Wink Wink Бравос за всичките свалени кила! Взимам пример!

# 659
здравейте момичета съжалявам че съм нередовна тези дни, но ви чета,, и на двата си телефона нямам кирилица и не смея да пиша,
вчера се пропуснах да се изтегля, но въпреки снощи  късната вечеря със...няма да казвам с какво,и то в 21,30 часа и следобеда 4 шоколадови бонбона днес съм 51,900...тоест паднала съм под 52.
слушам си тялото, дояде ли ми се,ям. за втори път ям шоколад от 3 октомври насам. и то не толкова от глад и нужда за сладко, ами ми те4е носа и май се опитва пак някъв вирус да ме атакува,. продължавам с тази версия, като начин ан живот,  с отпускане да ям ако нещо ме изкуши, но до пет следобед.
като питаш,IMK,тялото ок, остана корема,лошото, че и ръцете ми много се изчистиха, и малко по-мускулеста изглеждам,. не в добрия смисъл.
особено на корема като няма какво да заглажда, в средата е некво адски грозно. но съм решила налято по гол пъп да мога да ходя:)))
ако ми кажете как да кача клип тука, мога да ви покажа новата си ЕС-визия:) е може и във фейса:)))
куку, IMK,според мен по цикъл се замъгляват минусите, но после се отчитат,поне при мен вече съм го забелязала, на сто процента
резултатчето на куку  от минус 800 грама според мен е резултат от продължаващата испанска версия, която вероятно ще проработи още по-добре, ако продължиш. аз тука от,,,не видях кога, но доста  бързо слязох от 53 на 51. и от как почнах от 57...за месец и нещо...мисля, че резултата е добър.Куку, продължи. Хапни на празниците, яж си и пържоли, и сладки,без да се оливаш де, за какво д а разширяваш пак стомаха,но минат ли, върни се на испанската и мисля, че няма да има големи поражения.
imk дядо коледа вече ми донесе айфон седмица и за панталони няма да ме огрее:))) няма майтап, сутрин се чудя кво да облека... не че се опаквам де.пролетта си купих доста яки тоалети,панталони, един сладък костюм,,, сега всичко ми е като подарено Simple Smile
успех момичета, и отчитайте.

Общи условия

Активация на акаунт