Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 594
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Привет дамииии...Аз покрай никулден,покрай някое друго банкетче,съм 47.800 Rolling EyesНо ще ги разкарам...Поналегнала ме е работата с това приключване, и не мога да съм активна във форума, но ви чета и се амбицирам да продължавам!!!Радвам се,че ви открих момичета bouquet Да споделя режима си :почти не закусвам,през деня си пийвам сиропче с лимон (без пипер),че имам гастрит,на обяд нещо постничко,а ако нямам време си пия сиропчето,..и вечер нещо леко ( зелена салатка,доматки с тофу...или грозде)За сега се справям, но понякога задържам вода.На вас случва ли ви се?Диря,куку,ще споделите ли ?Следващата седмица мисля да изкарам 3 дни на сироп..и толкова захранване.Добре ще е,нали?Диря,само с коремни преси ще разкараш сланинките по коремчето..Просто сменяй пресите...да не са едни и същи..Аз да ви кажа, второто сиропуване го изкарах без главоболие,без студ Simple Smile,и с мнооого енергия!!!Но тъй като целях само отслабване, си хапвах и по малко плодове ( пресни и сушени).Докато при първото бях тотално смазана от умора!Нямах сили да вървя дори.Но освен сироп,нищо друго не приемах!
Хубав ден момичета,и успехи на всички!!!Бързо възстановяване на болните и много минусчета на упоритите Laughing

# 631
Аман от болести и вируси!
Пих и аз няколко колдрекса и днес малко ми светна.
Сигурно противоречи на всякакво захранване, но днес заради вируса си нарязах един цял лимон на парчета, смесих го с две-три малки лъжички мед и изсипах 2-3 малки лъжички сурови орехи - е, няма такава вкуснотия!  Simple Smile След като изядох този вълшебен коктейл, усетих как живота отново се връща бавно в мен. Grinning

Изяла съм също 2 ябълки, една шепа сурови ядки и една доза мабал от 0, 5 мл. Още не знам как ще завърши вечерта, нещо се забърках от вчера.

С тоалетната съм много зле, за седмицата от диетата само веднъж, а хич не ми се ще да пия слабителни. Освен да пробвам утре сутрин с топла вода на гладно. Cry

# 632
Imk,пробвай таблетки сена,те са треворляк,струват левче на аптеката.

# 633
Как сте днес дами?
Аз днес 53.5,ма ми дойде,и вчера малко повече хапвах,дори шоколад,но нищо,ще ги махна тияя грамове горница.
Новаторче,аз задържам вода точно покрай цикъл.

# 634
Диря, и аз очаквам скоро МЦ. Усещам вече признаците. Но днес съм си пак на абсолютния минус, т.е. вчерашните 300г ги няма. Ядох само таратор и вечерта - една плочка сирене с червен пипер. Утре съм на юбилей на майка ми и ще има хапване, дано не прегреша драстично. Ще гледам да съм скромна. Simple Smile

Като каза шоколад - не съм яла от преди да сиропувам, как бих хапнала, един Линдт например!  newsm53
Другия уикенд пък планирам да правя коледна къщичка и меденки и не знам кво ще правя ахахаха!

# 635
Вечерите ми са супер леки-снощи ябълка и сирене,ама късно,след танците прибирам детето и вечерях в 21.30 ... И 53.3!!!
За пореден път се убеждавам,че ако ще да ям две ябълки за деня, не се сваля ако се вечеря късно.
Така трябва да изместя нещата че след 17 часа да не ям нищо,само коктейл. Ето на , цяла седмица съм на това тегло,а маха!!
Как сте дами?

# 636
Момичета как сте?..Simple Smile
Аз бях на първото си салса парти снощи,няма такъв кеф:) съответно не вечерях и  днес 52.800:)

# 637
Огнена диря, браво на теб, за постоянството и упоството в постигането на целите!

Аз, естествено, събота и неделя поизпуснах нещата и от смъкнатите към 3 кг. съм качила един. Според мен обаче това не е истинско качване, просто човек като започне да се храни нормално и соленко, започва и да позадържа вода. Но - няма страшно - днес отново на мадал бал, а може би и утре, зависи от кантара. Реших в началото на всяка седмица да правя ден-два сиропени и/или плодови дни, за здраве и контрол на теглото. Така, дори и да "прегреша" нещо в останалите дни, бързичко ще бъде извадено от организма.

Диря, за късното ядене си много права. Ако може изобщо да не се яде вечер, е най-добре. Другото е да се вечеря до 18 ч. За съжаление аз дори да вечерям рано, после все ми се прихапва нещо - я ядчици, я плод, я нещо солено от хладилника... От съвкупност от "полезни" нещица също се пълнее, казвам го от личен опит. И все има нещо за дояждане от децата! Ако вкъщи нямаше злояди деца, дето все половината им чиния остава и ни да я хвърлиш, ни да я върнеш, сигурно щях да съм наполовина по-слаба  Laughing Laughing Laughing

# 638
Момичета при мен все нещо се случва и не мога да започна... При мен 2 пъти годишно се обостря гастрита и докато не мине не мога да експериментирам с глад. Чудя се дали не раздразхих стомаха с червения пипер.  Сега  вече усещам,че ми е ок на стомаха и ако не ми мина черна котка път утре най-накрая съм на линия. Аз всъщност целя детокс, а другото неминуемо ще дойде.
Предходния път май не се захраних както трябва, но този път ще гледам да съм като по учебник. Някои от Вас бяха писали, че не си слагат лютата съставка. В този случай пак има ефект процедурата нали?

# 639

bubolinnkata, а защо не пробваш с джинджифил? Аз това с пипера не бих си го причинила.

Момичета, резултатът от рождения ден беше +300г, то си позволих даже 1 кола и торта. Simple Smile Сега почти съм ги преборила. Днес си сготвих супа от тиквички, а с нея се сваля доста Simple Smile) Като цяло задържам сваленото, но и отдавна не съм регистрирала минус.

# 640
Здравейте момичета:)
Два деня съм без вечеря и 52, 300..стигнах ги!:)))
Куку, ние ядем едно и също, но ти задържаш, а аз свалям. И аз имам мъж и малък човек ,и то злояд, от който остава постоянно храна,но по-добре остатъка от филийката да го хвърля нагълъбите а не да се лепи на моя задник:)
Опитай седмица без вечеря..

# 641
Диря, същата работа. Малчо е злояд, ето сега пред мен е една купа с вкусни сиренки, които едно време щях да си ги похапна. Но отдавна не му дояждам, просто съм свикнала вече да гледам и да не мисля за яденето. Ще пробвам без вечеря, ама не знам как ще издържа. Simple Smile)) Сигурно ще изкарам, само ми трябва нагласата всъщност. Абе трябва да си стигна -10 кг от цялата работа. И януари - пак сиропче, с нови цели. Още почти 2 кг имам да сваля, което не е чак така много!

# 642
Момичета, здравейте,

само подстрекавания от вас... сега пък без вечеря  Laughing, ама хайде, от мен да мине. Ще пробвам тази вечер и аз да не вечерям, каквото хапна в офиса до 17 ч. и дотам. Ако пък много огладнея довечера , ще пия една доза мадал бал - испанска версия. Simple Smile
Ако не друго - поне ще ми е ликичко на коремчето... Simple Smile

Диря, ние с теб се движим в едни килограми горе-долу, може би аз съм малко по-висока - 169 см. Но си мислех тези дни, че за задържа тези 52 кг., трябва задължително да сляза поне до 50 кг. Ясно е, че 52 кг. трудно ще останат 52 кг., като полека се отпуснем по празниците. Трябва 1-2 кг. минус желаните, за да можем дори да качим полека-лека, което е неизбежно, да се задържим около желаното тегло.

# 643
IMK, вие сте фини мацки! Едно време бях 53 на височина 174, ама... едно време. Сега идеалното ми тегло е около 65-66. Та следващото ми предизвикателство ще е такова Simple Smile

# 644
 Кукумицина, като гледам колко си упорита и последователна, няма начин до няколко месеца да не стигнеш до идеалното си тегло. Simple Smile Виждам, че имаш малко дете, и мисля, че е нормално след бременност и раждане да си качила някой и друг килограм Аз също като по-млада съм стигала до 62 кг., особено като кърмих /а малкото дете го кърмих до 2 г./ После постепенно хормоните ми се нормализираха и започнах бавно да ги свалям. Сега съм по-слаба отпреди да се омъжа. Simple Smile

Що се отнася до мен, моля се само да не се олея по празниците, че започват едни гостита, ресторанти, веселби... не ми се мисли направо... Wink А съм много лакома! Ужас направо.  Grinning Хората ме гледат слаба и мислят, че съм злояда, а аз обожавам да си хапвам. Преди всичко гледам да спортувам повече и натискам здраво педалите на велосипеда си. Без него направо щях да съм загубена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт