Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 595
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Мацки, здравейте! Ами ние сме малко болни, както казах, семейно...
Аз килограмово съм + 200 г от лентичката. До утре би трябвало да са си отишли, че ям като мравка. Последните 2 вечери почти не съм яла, нещо ми беше тежко.

Диря, браво на тебе, ти си терминатор! smile3521
Права си за вечерите и месото, аз си взех бележка още предния път като ми каза, обаче понеже все готвя вечер за мъжа ми и малкия и така се изкушавам и аз да си хапвам. А на обед ми е по-лесно да си направя една тенждера супа и си я ям по 4-5 дена сама, (ако щете вярвайте). Щото такива постни супи само моя милост харесва. Така съм си разрешила обедите. Но все пак го имам предвид това нещо, че е добре да се заменят.

nova_tor, браво и на теб! Докладвай как върви обезателно.  Peace

IMK, привет! Ти каква схема ще правиш горе долу? Успех и пиши!   Peace

# 616
53.3... Задържам:)
Но и с 52 ще се видим скоро:))
Мацки,вчера в магазина меря рокля размер М и ми е голям...и си купих S:)))усещането си го бива:)))
Дерзайте,всичко е възможно:))

# 617

Мацки,вчера в магазина меря рокля размер М и ми е голям...и си купих S:)))усещането си го бива:)))
Дерзайте,всичко е възможно:))

smile3521

Евала!

Аз разкарах плюса плюс още 100г. Вчера сутринта - фреш портокал - много (сигурно 400мл), обяд и вечеря - ориз със спанак. Аз по принцип имам страх от ориза, защото е топ въглехидрат, обаче ето, на принципа на разделното хранене, явно има файда. Да му мисля обаче на празниците... Контрол му е майката!

Другите момичета, как сте?
Успехи на всички!  bouquet

# 618
Здравейте, девойки,

направих 3 дни на сиропа - петък, събота и неделя, и съм мого доволна. Стартирах от 54.5 кг. и днес на 4 ден съм 52.2 кг. Това, което ми направи впечатление е, че този път изкарах тридневката изключително леко - почти без никакви признаци на глад,  без замайване, имах много сили и не се спрях и трите дни, и най-вече - без никакъв главобол! Това просто ме учудва. Много добре си спомням как при предишни сиропувания от третия ден нататък ме скъсваше главата от болки. Език-съвсем леко обложен, а нямам никакви прегрешения, освен едно-две кафета с няколко капки мляко /колкото да се оцвети кафето/. Сироп-1 л. до 1 и 1/5 л., вчера даже и по-малко. От вчера почти никакво чувство за глад, днес съм пила само един чай. Не съм и отпаднала - днес направо излетях за работа с колелото.

Не мога да си обясня тази разлика освен с факта, че от известно време спрях почти изцяло всякакви пшенични изделия, в т.ч. хляб. Последните седмици консумирах почти изцяло плодове, зеленчуци и сурови ядки и ограничено количество млечни продукти. За три седмици един път риба и един път пиле да съм хапнала. Явно "суровоядната" диета е помогнала за пречистването.
Може би след празниците ще направя още няколко такива дни, но засега мисля да спра, и захранването мисля да направя така:
днес-мадал бал, чай и 1/2 л. фреш /още не съм решила какъв, но сигурно нар с някаква добавка/;
утре-само плодове и чай;
сряда - плодове, чай и малко зеленчуци /краставици, домати, настърган морков/
четвъртък - плодове, чай, зеленчуци с малко сирене /напр. шопска салата, без подправки/;
петък - всичко гореизброено, + включване на малко сурови ядки

Това е засега от мен!
Поздрави и усмихнат ден на всички в темата bouquet

# 619
  • Berlin
Аз съм в Берлин на разходка. Simple Smile Много ходене през деня и нормално хапване, добре ми е.

# 620
Момичета ето ме и мен. Аз миналата сряда спрях на ден 5/ т.е 5 пълни дни/. Имах адски много киселини и не се издържаше. За 5 дни бях с 3,5кг надолу и сега съм си ги върнала в по-голямата част. От утре пак съм на линия. Наистина голямото премеждие е до ден 3. Сега да видим как ще върви втория път. Сигурно пак ще имам главоболие.... Това едвам се издържаше. Като Ви чета сте много мотивиращи и пак се включвам в детокса.
Утре след работа ще докладвам как е минал деня. Лека вечер!

# 621
Бубулинке, не успях да те разбера -ще се пречистваш ли или ще отслабваш? Каква ти е целта?

# 622
Буболинке, като спря на ден пети, захрани ли се както трябва?
Новатор,държимли се?
Куку,ананасче?
Днес  видях петдесет и двааааа:))

# 623
Добро утро на всички!

Днес, след вчерашния ден, през който бях на две дози мадал бал от по 0,5 л. и 1/2 л. фреш от портокал, резултатът е 51, 9 кг.
Отново никакво, ама никакво главоболие - просто нямам обяснение! Единствено снощи за първи път от диетата усетих, че ми е доста студено, и въпреки че вкъщи е 25 градуса, облякох пуловер и спах с две завивки  Simple Smile
Днес съм супер, пих два чая с малко мед и изядох една малка ябълка. Плодов ден. Жалко, че няма да мога да уважа Никулден.

Личният ми опит в диетите е, че човек не трябва да се радва на бързо свалени кг. Бързо свалени-бързо се връщат! Трябва упорство в спазването на диетичен режим, докато организмът свикне с новите кг. и ги задържи, а това се постига с много седмици постоянство.
Спортуване - според мен задължително! Известно е, че при тези диети се сваля и значителна мускулна маса, за съжаление. Затова който спортува - трябва задължително да продължи, макар и в по-лека форма. Бях чела, че така организмът "разбира", че мускулите ни трябват и ги ползваме - и се насочва именно към мастните тъкани, което е и целта на диетата.

Мисля следващите седмици профилактично да си възвърна стария /за съжаление позабравен/ навик - в понеделник мадал бал, вторник-плодов ден, и от сряда нататък вече постепенно захранване без оливане в количествата.

Буболинке, според мен втория път главоболието няма да е толкова страшно. Все пак след един 5-дневен курс част от токсините, които са причините за него, са си отишли.

Огнена диря, вчера се рових назад и видях от какво се състои твоя режим. Браво. Аз единствено бих премахнала мюслите /пшеница!/ и бих ги заменила с лимец или повечко ядки.

Успех и на сиропуващите, и на захранващите се като мен! bouquet

# 624
Здравейте!

Да се отчета и днес - след вчерашния плодов ден - чай с две ябълки през деня и  ябълка + чепка грозде вечерта днес резултатът е 51.7 кг.

Измъчва ме само чувството за студ, поради ендогенното хранене, на което изглежда е преминал организмът.
Облечена съм като за северния полюс!

Днес включвам сурови зеленчуци.

Поздрави!

Нама ли други зъзнещи като мен?! bouquet

# 625
Здравейте дами:)
Браво imk:) да...мръзненето е част от удоволствията на зимното сиропуване:)
Съжалявам,че не съм редовна в подкрепата,и моя младеж вчера повръща,аман от вируси.
Аз задържам,53.200 днес, тия дни се въртя тука на плюс минус 100 -200 грама ,като само единия ден бях 52.800,но пак ще ги видя,сега  си затвръждавам 53-то:)
Интересно че не ми падат сланинките равномерно отвсякъде.покрай кръста ми всичко замина,туй дръжките ги нема вече,а на корема край пъпа има един слой,дето мога "да го защипя с пръсти" и почти не е мръднал.продължавам,докато го махна.
Как сте мацкиии?

# 626
И ние - болни, всичките. Аз покрай Никулдена задържам едни 300г отгоре, днеска ще ги боря с таратор. Simple Smile

# 627
Привет и от мен!

За съжаление и аз вчера легнах болна. Sad Изведнъж от обяд ме налегна хрема и вечерта ме втресе, явно съм прихванала вирус от децата. Наруших малко захранването и хапнах на вечеря малко топла супа и шепа ядки. Беше ми много зле и направо зъзнех от студ и глад. Задържала съм теглото тази сутрин, но явно трябва да се захраня повече, че вирусът ме преборва... Cry
Някой може ли да каже от опит в тази ситуация как се действа? Гладът как се отразява на вирусите? Би трябвало лимоните в мадала да помагат, но явно организмът малко отслабва по време на диетата...

# 628

Интересно че не ми падат сланинките равномерно отвсякъде.покрай кръста ми всичко замина,туй дръжките ги нема вече,а на корема край пъпа има един слой,дето мога "да го защипя с пръсти" и почти не е мръднал.продължавам,докато го махна.

И при мен е така. Ребрата ми направо се четат, цици никакви, а на бедрата още могат да се напипат някои неравности. Упорство му е майката явно.

# 629
iMK,и мен се опита да не полази вчера вирус,втресе ме,беше ми студено, но пернах един нурофен и вечерта още един и се оправих.храненето не съм го закачала,само две сутрини закусвам със суров микс да си вкарам витамини. Като ми се случи гледам да не прекъсвам диетата.

Общи условия

Активация на акаунт