Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 596
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Аз бях съвсем добронамерена. Съжалявам, че съм ви подразнила с въпросите си.

# 601
Момичета,новите,моля наистина ,най добронамерено апелирам,прочитайте първата страница и поне малко от темата.на стр.1 се съдържа основната информация-как се приготвя коктейла, в какви пропорции,какви са плюсовете и негативните ефекти, докато сиропувате,примерни захранвания, с количество и ред на храните,какъв сироп може да замените,въобще там са повечето отговори на въпросите ви.в сайта на гарабитов също има информация,както и в книжките към сиропа.отговори на останалите основни въпроси ги има из темата.понякога наистина писва да пишеш едно и също през пет страници.
Пък аз Задържам трети ден 53.800 така да се каже,УХАА:) вчера си купих дреха един номер по-малка:)почвам да се чудя дали да напъна да видя 52:)))
Ананасче, задържаш ли?Simple Smile
Куку,а ти? Другите?
Успех,момичета, и много минуси!

# 602

Пък аз Задържам трети ден 53.800 така да се каже,УХАА:) вчера си купих дреха един номер по-малка:)почвам да се чудя дали да напъна да видя 52:)))
Ананасче, задържаш ли?Simple Smile
Куку,а ти? Другите?
Успех,момичета, и много минуси!

Диря, аз вчера карах на една салатка и сега съм точно, колкото съм на лентичката. Общо взето задържам успешно и тук таме свалям по малко, което точно целя. Simple Smile

moonlight_80, благодаря и се радвам да съм стимул за някого! Ами от 17 октомври съм започнала. Захранването отдавна приключи, сега спазвам режим по-скоро. По-малко или ако може никакви въглехидрати, разделно хранене доколкото мога. Когато нещо си позволя, на другия ден бива изчистено, не допускам да съм с плюсове. Гледам да се контролирам общо взето. Също така спазвам принципите на захранването - като брой хранения. Само понякога пропускам закуската, защото не съм гладна.

Хубав ден на всички и минусчета ви пожелавам!  Peace

# 603
Здравейте момичетааа GrinningЕто ме след няколко дни...Днес ми е девети ден захранване и аз като вас не мога да изям всичко,което е дадено...За сега се справям...47 кг,но се чувствам ок GrinningВече съм решила да пропускам вечерята,т.е. да съм на сиропче,че ми е по-леко на коремчето Rolling Eyes
Диря,ти ще се "свършиш" бе,момиче!!!БРАВО на теб и на куку!!!СТРАХОТНА воля!!!Дано устискам и аз след захранването Joy...и да си слабея....Ще ми издадете ли менютата си? bouquet
Успех за сега и до скоро

# 604
  • Berlin
И на мен ще ми е интересно да кажете какво ядете след захранването. Laughing Макар че аз съм избрала своето хранене (уж) за след това. Днес правих зеленчукова супа, но с тиквичка вместо зеле и утре ще си взема на работа от нея за обяд. Това, което забелязвам, е, че водата ми върви по-малко, откакто започнах захранването. То и аз малко забравям да пия, но се насилвам - чайове си правя.

# 605
Момичета, ден 4 е на път да приключи. За сега успешно. Наистина както Диря каза да устискам 2 и 3 -ти ден и после е по-лесно откъм главоболие. Сутринта след 3-тия ден бях с 2,5 кг по-малко. Супер е! Днес една колежка в работата каза, че коремът ми го нямало. Ха-ха, ако хапна и пак ще се издуе. Моето си е още сваляне от водните запаси. Момичета, Вие към кой ден започвате да забелязвате, че истинските масни натрупвания започват да се махат? При мен, разбира се, още си е само свитото коремче. Поздрави на тези, които и след захранването са успели да задържат постигнатите минуси до сега.

# 606

bubolinnkata, Аз не се мерих май цяла седмица при сиропуването, за да не се демотивирам, защото си се познавам себе си. За 10 дена свалих около 4 кг, които хич не са много, но са в нормални граници. Тъй че може би от 3-ти - 4-ти ден е започнало отслабването. Не мога със сигурност да кажа. Първите 2 кг са си вода.

nova_tor, добре се справяш! Ако може пропускай вечерята, така доста сигурно се отслабва. Аз не мога така обаче, вечер съм най-гладна.
abs, и аз не съм по водата и пия само като се сетя... Цял живот съм така. Simple Smile Супата с тиквичка ми е от любимите.

Храненето не ми е нещо специално.

Сутрин - кафе или чай. Ако не ме домързи си правя фреш. Друг вариант е препечена филийка хлебче Вита "6 семена" - ей така си я хрупам или с масло и чубрица. Ако имам пушена сьомга отгоре - супер. Повечето сутрини съм само на чай или кафе.

На обяд от края на захранването досега 99% от случаите съм яла супа. Само че зеленчукова супа, а не месна, за да е по-разделна като хранене. Например - спаначена, тиквички, лучена, сега съм на доматена.  На която счета за подходящо, вместо ориз, слагам малко булгур, защото той е пълнозърнест. Ако е пилешка - не слагам картоф и с много малко фиде. Правя и застройка само от яйце. Гледам супите да са богати на зеленчуци, ако добавям картоф, то той е по-малък. Слагам много магданоз, че обичам. Simple Smile Като количество ям може би малко повече, защото иначе няма как да се наям.

Следобед хапвам някакъв плод, но не банани.

Вечер гледам да се яде до 8 най-късно. Даже около 7 е най-добре. Месо със салата е най-редовното хапване. Това включва и кебабчета и кюфтета. Пържено - не. Друг вариант е манджа, но пак да включва месо и зеленчуци, а не примерно месо с ориз, картофи... Например зеле с пиле или свинско е много подходящо. Обичам и постни манджи, но заради мъжа ми, повечето пъти преобладават ястията с месце. А и детето обича.
Иначе обичам гъби с ориз, боб яхния, нахут... такива неща. Риба също много обичам и при възможност хапвам.

В редки случаи по-късно ако ми пригладнее, докато гледам някой филм, си позволявам ядки, но малко. Например бадеми или кашу. Друг вариант е 1 с.л. кленов сироп в малка чашка - като сладко лакомство.

# 607
Трети ден 53.8..бетон съм:))
Менюто ми е следното:
Закуска чай и парче сирене,или шепа крекери,или шепа ядки.
.до обяд две кафета.
Обяд-супа,или салата и постно готвено без хляб,на трети или четвърти пореден ден риба /пиле печенисъс салата.веднъж ядох пържола.супа и салата на корем.
Вечеря мюсли с мляко или ябълка със сирена,или чери-домати със сирене.
Филия хляб веднъж седмично.по принцип почти не ям хляб.
Единия ден следобед ми се дояде вафла и изядох една.просто си слушам тялото.реално ям,не гладувам,тренирам и продължавам да свялям:)
Поздрави и минусчета на всички мацки!!

# 608
Какво става момичета,къде се изгубихте?
Аз два дена се поглезих с късни вечери и резултатът,разбира се е налице-+ 600 гр,но до неделя ще се стегна и щд ги махна:)
Относно мастните натрупвания,почват да падат по-очевидно в третата седмица,тоест към края на захранване пълна версия.
Вие как сте?Wink

# 609
Диря, добро утро! 

Ами нещо се опитваме да се разболеем с малкия. Малко на кантар са нещата.

Иначе и аз съм с плюс днес -> +300. Ще ги свалим естествено!

bouquet

# 610
  • София
Здравейте! Хайде и аз отново започвам след неуспешен опит миналия месец. Стартирам 61 кг при височина 159 см. Избрах първи и смятам да изкарам до Коледа. Ще пиша за отчет! Хубав ден!

# 611
Успех този път,Диляни.
Куку,ще ги махнем я:)
Отново 53.800 днес, разкарах плюса.
Облякох една рокля коятоне бях обличала от лятото и приятно се изненадах как ми стои:) така чеее...довечера след работа на шопинг!:))
А вие как  сте,мацки?Simple Smile

# 612
Здравейте,

стигала съм до 3 дни на сиропа /преди време - около година/ и съм много доволна от ползването му! Тези дни се зачетох в темата и ми се прииска и на мен да направя ден-два разтоварване, и след това евентуално няколко плодови дни и захранване. Така че днес съм на сиропчето Simple Smile Никога не са излишни минус 1-2 кг.

Супер сте всички! Много ви се радвам и ми действате много мотивиращо! bouquet

# 613
Здравей IMK,помня те:)
Желаем ти много минусчета:)
Куку,новатор,ананасче,буболинка,abs,как е хавата,момичета?
Куку, храненето ти е ок,но ще е още по ок ако раЗмениш храните за обяд и вечеря,ефекта ще се увеличи двойно.
Кюфте кебапче и прочие да са на обяд, а вечеря супа.ако основното ти хранене е обедно,няма да се чувстваш вечер гладна.
Сваля се от липса на вечеря,хора.
Днес съм 53.100!!
До понеделник искам да съм 52 и да стигна стартовите кг на новатор:))
И забележете , от03.11., тоест за месец,  с реални точно два сиропни дни,свалих толкова много и продължавам да падам:) менюто си го написах преди няколко поста и с четири тренировки седмично,без капка зор.
Жалко само,че не открих тази схема по-рано:)

# 614
Хей,диря...уникална си бе момиче!!!Започвам като теб,но от утре,че довечера съм на "моабет" Grinning...Аз си хапвам постничко,и през деня си правя сиропче с 1 изцеден лимон, така си пийвам водицата.
Утре мисля да си изкарам деня на сироп и от понеделник по твоята схема и тази на куку...Ще докладвам за резултати GrinningЗа сега си ги задържам...абе малко +,малко -...но съм около 48...не съм се мерила цяла седмица.Утре сутринта ще го направя и ще се запиша тук,та да ме е срам,ако съм се отпуснала Rolling Eyes
Продължавайте,че вие сте ми стимула

Общи условия

Активация на акаунт