Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 606
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
bubolinnkata, като си заета имаш по-малко време да мислиш за ядене Wink Шофирам и си работя без грижи. Даже с по-голямо настроение, защото заради неяденето през цялото време съм леко замаяна - като, че съм пила 1 бира Simple Smile малко ми беше кофти в началото на обяд като всички отиват да ядат, но после започанх да си намирам задачи за това време - да занеса нещо на химическо, да ида до пазара, да си взема нещо от шивачката... И определено много добре ми се отразява и на тялото, и на психиката  Heart Eyes
Днес трябваше да е 10-ия ден, но поради разни планове, които имам за следващия уикенд (обучение) реших да ми е междинния ден с ориз. За мен точно тоя ден е най-противен май - ориз без нищо си е направо  Sick ... Нейсе - преживям си тука и чакам с нетърпение сокчетата утре!
Успех!

# 586
Момичета, не съм писала 2 дена, че вчера малкия имаше рожден ден и бяхме празнично заети.
Дори след торта съм свалила, сигурно от нерви и вълнение.
Тука някакви драми мернах вчера, ама само с едно око, нямах време да чета, сега май са изтрити. Simple Smile))
Поздрави на всички!

# 587
Здравейте момичета, вчера издържах. Днес ден втори. Боли ме глава. На мен често ми се случва и сега.... доста е неприятно. Дори ми е студено. Предполагам,че е нормално. Стискам палци и днес да не се изкушавам от храната. Simple Smile Как да третирам главоболието? Първия път преди 2 дни се отказах на първия ден поради същата причина. Давайте идеи. Мерси на всички, които се отзовават на писанията ми. Вашите минусчета в теглото звучат страхотно. Пишете доста позитивно и ме настройвате и мен така.

# 588
Bubolinka, ако е много нетърпимо, пийни хапче. Аз на два пъти пих, защото беше много зле.

# 589
Здрасти куку честит ти рожденник Wink
Мейбълин се появи тея дни,отдавна не беше писала,как си?Simple Smile
Буболина,преди два три поста го написах за главоболието,.пиеш хапче или кафе.също повечко вода. Дръж се,гадните симптоми са до четвърти ден.издържиш ли дотам,после е ок. Успех!

# 590
  • Berlin
Изкарах пет дни и трябва да прекратя, тъй че днес започнах захранването, с ориз. Резултатът е -3.2кг досега. Надявам се да успея да направя хубаво и следващите дни, че малкият се разболя и не знам какво ще е положението.

# 591
Здравейте,
Преди време писах, но по ред причини го бях отложила. Днес ми е първи ден, но сега започва да ми простъргва стомахчето. По принцип имам проблем ии с главоболието- имам мигрена, но в това отношение днес съм добре. Не мога без кафе и затова си пия по 2 на ден без захар. Е това просто няма как да го изключа.... . Дано успея и аз да се справя като вас момичета, защото имам доста килца за сваляне. Много сте позитивни и отзивчиви  Hug.
Направих си сиропа, но не ми се струва много сладък. Maй попрекалих и с джинджифила и бие на лимон. Сложих 10 лъжици сипоп, половин лимон, настъргах на око джинджифил в 1,5 л. минерална вода и това е доза за цял ден, ако пригладнея ще си направя още една чашка. В ДМ има кленов сироп, ако не стигне този литър ще си взема още 250 мл. Дано съм спазила пропорциите.
Кукумицина, да е жив и здрав рожденника! Следващия петък и моята девоика е рожденничка и може би ще попрегреша, но да стигнем до там Wink
Успех на всички!  Hug

# 592
Момичета, не ми се пие лекарство. Имам проблем със стомаха и ако пия ще трябва да хапна нещо. Правя го заради детокс. В последно време доста чета за лечебното гладуване и това ми се струва някаква разновидност на гладуването. Периодично ми се обаждат бележки, които са сериозни и трябва да направя нещо по въпроса.Кафето, вече ми е по изключение и сега не ми е опция. Пих цикория.

# 593
  • София
moonlight_80 на 10 лъжици сироп около 2 лимона. Джинджифил за мен е по- лесно да използвам сух на прах от пакетче Сиропа от ДМ не го харесвам много, като разреден ми стига. По- добре си вземи от maple-bg.com Предлагат ги в много аптеки. Успех на всички!

# 594
Оо здрасти Ваниан,как си?Simple Smile
Буболинка за главобола като не искаш кафе и хапче,стискаш зъби и устискваш.гадно е,и аз не съм пила нищо,но изтрайва се..след четвърти ден вече е лесно. Новатор,докъде я докара?
Abs, супер.ти ли реши да са 5 дни? защото гадното е до пети ден,до десети е все едно си ядеш:)
Аз днес 53,800 !! Малиии!!!Помислих че кантара се е счупил,и пробвах десетина пъти:)) ама не е,и визуално ми личи,взеха леко да ми увисват някои дрехи:)
Успех,мацки:)

# 595
Благодаря ви за поздравите!    bowuu

Диря, ти да не изчезнеш скоро с този темп?  Mr. Green Wink

moonlight_80, аз на 10 л. сироп, слагам 2 лимона (средни на големина), та представи си при мене как бие на лимон. Simple Smile)) Джиндифилът ми е сух - уж някакъв БИО се води.
Няма как да не отчетеш празника на детенце. Нали е за здраве!  Peace

Аз днес съм с +, тъй че ще погладувам малко. Иначе се чувствам чудесно, влизам в някои стари дънки, което е по-голям кеф, отколкото да си купиш нова дреха дори.  Grinning

# 596
  • Berlin
Аз реших да, всъщност до 4тия ден бях супер, петият започнах да си мечтая за пилешка пържола. 😄 И на др ден също и до обяд бях на сироп и вода и после минах на ориз. Днес вече започвам същинско захранване. -4см на корем имам като мерки, друго не съм мерила, коремът ми е най-важен.

# 597
Куку, страхотна си! Гледам ти лентичката и се радвам, действаш ми , като стимул. Продължавай Simple Smile.Аз съм горе долу на килограмите, който и ти започна. За месец ги свали нали? Сега си на захранване нали? Не съм чела подробно една седмица  Confused.
Аз съм -700 г. днес ми е втори ден. Tова нормално ли е? Добре се чувствам засега.

# 598
Нали,нали,нали..... Никой не е длъжен да отговаря на едини и същи въпроси няколко пъти! Пестиш си време...ми върни се няколко страници и ще прочетеш, но е по - лесно да получиш днес отговора. Ми даааа, за кво да си губиш време и да четеш..то си има едни които отговарят... Цяла седмица не чела...и сега трябва някой да й отговори.... Ние може да прочетем всички теми,да синтезираме информацията и после треа на мързели като вас да я предоставим...хахха и защо?

# 599
Здравейте,
Преди време писах, но по ред причини го бях отложила. Днес ми е първи ден, но сега започва да ми простъргва стомахчето. По принцип имам проблем ии с главоболието- имам мигрена, но в това отношение днес съм добре. Не мога без кафе и затова си пия по 2 на ден без захар. Е това просто няма как да го изключа.... . Дано успея и аз да се справя като вас момичета, защото имам доста килца за сваляне. Много сте позитивни и отзивчиви  Hug.
Направих си сиропа, но не ми се струва много сладък. Maй попрекалих и с джинджифила и бие на лимон. Сложих 10 лъжици сипоп, половин лимон, настъргах на око джинджифил в 1,5 л. минерална вода и това е доза за цял ден, ако пригладнея ще си направя още една чашка. В ДМ има кленов сироп, ако не стигне този литър ще си взема още 250 мл. Дано съм спазила пропорциите.
Кукумицина, да е жив и здрав рожденника! Следващия петък и моята девоика е рожденничка и може би ще попрегреша, но да стигнем до там Wink
 Ако след толкова дни сиропуване,  " прегрешиш" може да е фатално и да търсиш 112
Оооо ,писна ми от такива безотговорни хора тук, Диря ,всичко най, от мен! Спирам да пиша .

Общи условия

Активация на акаунт