Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 673
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Според книжката,доколкото помня,имаше някакъв препоръчителен дневен минимум коктейли на ден,май бяха 4-5. За максимум нямаше.въпрос на организъм е и всеки решава колко да пие.минимумът е препоръчителен предполагам предвид това,че в сиропа и лимона се съдържат рАзлични вещества които ни поддържати само на вода можем да припаднем или дори по-лошо. Чисто На вода и кафе също не мисля,че е добра идея.
Никъде не пише да не се пие вода през сиропуването.
Може да се пие билков чай-според книжката.аз редовно го правех,чай със сироп и без лимон,поне един на ден като сиропувам.
Пиенето на  разхлабващ чай май си е чиста измишльотина на тук сиропуващите. Според гарабитов предния ден се прави преди програмата пречистване с английска сол и дотам.
Мамо заек,пият се коктейли през захранването,но вече колкото ти е нужно.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 12:21 от ognena_dirq

# 421
Мисълта ми е дали вместо кафе, сутрин е приемливо един черен чай с лимон. Защото в къщи пием кафе на капсули Долче густо и и предполагам е крайно неподходящо. Не съм кой знае каква кафеджийка, даже напротив, просто ми е станало навик. Ако мога да го заменя с черен чай, ще е чудесно Simple Smile

Иначе нали е изчерпана наличността в сайта maple на Здравница и мъжа ми ми купи от аптеката на Будапеща 25 (мисля беше), но само сиропа. Отделно си взех от био магазин джинджифил на прах, лимоните утре ще купя с големия пазар. Така че съм се окомплектовала така да се каже и в понеделник съм на линия най-накрая. Simple Smile

# 422
Здравейте, кукумицина Grinningсупер як никнейм. Аз започвам с теб:) от понеделник....това ще ми е 4-то сиропуване. Мисля, че черният чай няма да е проблем за отслабването ти.Аз не пих кафе само при първото ми сиропуване, което като прочистване на организма беше брутално:)))))При второто ми сиропуване, симптомите бяха абсолютно поносими  и като усещане дори беше приятно:)))))
 Днес си купих сироп от един супермаркет..Maple Joe.  absolutely pure maple syrup d'erable. 17 лв-250 г....ще чакаме кораба от Канада да акустира в Черно море:))))))
 За утре вечерта, преди сиропуването -малко синьо сирене с чаша червено вино Embarassed

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 20:58 от ананасчe

# 423
  • София
Не само може да пиете вода, а е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, по много! Чай всякакъв вид, без добавена захар.
Според мен, и опита ми, ако пиете под 5 коктейла дневно, метаболизма направо заспива и отслабването спира.
Слабителният чай се е коментирал тук, защото често след 4-5ия ден се налага малко помощ в тази посока. Това съвсем не означава да мъчите организма си с такъв чай ежедневно.

# 424
Ананасче, много се радвам, че има някой с мен в това изпитание. Макар, че за теб не е чак такова вече с такъв опит. Simple Smile  Peace
Мене утре ме чака правене на пица за гостите, които чакаме, но ще гледам да съм скромна с яденето.
Мерси за комплимента за ника.  Laughing Мъжа ми се майтапи така с мен понякога.  Mr. Green

Vanian, аз съм решила да си правя не повече от 2-3 дози наведъж, така хем няма да остава, хем да ми е прясно. Пък да видим колко ще пия на ден. Мисля минимум 6 да се постарая. Simple Smile

# 425
Привет и от мен Simple SmileДен 4-ти и съм - 2,900 кг.Чувствам се страхотно,не съм гладна,пия по 2,5 л.коктейл на ден.....,спортувам и за разлика от първото сиропуване,съм пълна с енергия Laughing Laughing Laughing

# 426
  • София

nova_tor, какво спортувате? Аз все се чудя дали да започвам или не, но скоро ще трябва да реша, защото започвам да се чувствам все по-тежка и дебела, надута.
Приятен ден и успех на всички!

# 427
привет mama_zaek ходя на фитнес.При първото сиропуване нямах сили да се движа,но сега Simple Smile Simple Smile Simple Smileнезнам на какво се дължи,но просто пращя от енергия Laughing....Аз именно заради това усещане за лекота започнах пак да сиропувам.

# 428
Хей,nova_tor, какъв сироп пиеш че имаш сила и за фитнес?Simple Smile)

# 429
Здравейте! Кукумицина, налага се да отложа старта за утре, съжалявам! Успех на всички!

# 430
Кой питаше за теория по колко коктейла  от "учебника":
В книжката на гарабитов,на стр15:" можете да пиете толкова,колкото желаете.добро е съотношението  от 6до 10 чаши дневно (от два до три литра на ден)"
Ананасче ,може и аз да се включа към вас пак на испанска от утре,пак плюс кило нагоре,амаха! И то с по четири тренировки салса седмично..как да не ме е яд:) 
Успех,nova-tor!
Кукумицина,почваш ли?
Crossfade,ти почна ли,спря ли,как си

# 431
Ананасче, няма проблем! Когато можеш.  Peace

ognena_dirq,
Аз вече изпих 2 чаши - топли под формата на чай и на вкус много ми хареса. Малко ми напомня на чая, който си правех, когато ми беше зле в първите месеци на бременността. Тогава си правех чай от лимон и джинджифил. Сиропът ми се струва рядък, не знам дали трябва да бъде такъв. Вкусът ми допада. Но сякаш се губи на фона на лимона и джинджифила.
Започвам от срамните 82 кг.  Flushed Висока съм 174 см. Целя 10+ да сваля като цяло... Ако успея с тази серия, ще направя втора по-нататък, за да го постигна.

Хубав ден, момичета!  umbrella

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 10:31 от Кукумицина

# 432
Във фрамар открих сиропът на здравница +7 лв...

http://apteka.framar.bg/30050767/кленов-сироп-1000-мл-здравница

# 433
Във Фрамар всичко е по-скъпо от другите сайтове, не знам защо.  newsm78

# 434
Хей,nova_tor, какъв сироп пиеш че имаш сила и за фитнес?Simple Smile)

ognena_dirq мадал бал дава крилаааа Laughing Laughing LaughingТози път наистина се чувствам прекрасно..А при първото сиропуване имах нужда от акумулатор за дишане дори
успех момичета...дано имаме много минуси

Общи условия

Активация на акаунт