Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 669
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Здравейте! Днес ми е 2рия ден. Изпитвам умерен глад и е тежко, няма да крия, но удържам. Пред мен са постоянно изкушения, заради малкия, но свиквам вече.
Вчера късно следобяда ме заболя зверски глава и след търпене 2 часа, ща не ща изпих едно хапче. След това всичко беше нормално. Изпих 5 дози - 1,5 л. Основно ги пия топли, защото са ми по като чай. Също 1,5 л. мин. вода. Повече течности не мога, просто не съм свикнала и на половина толкова да пия.
Днес съм изпила 3 чаши засега. Мисля да си пусна едно кафе, защото постоянно ми се спи, отпаднало ми е едно.
За тегло няма да пиша, защото възнамерявам да се измеря един път на междинния ден и пак чак накрая. Това мерене всеки ден съм го правила на всяка диета и знам, че малко неуспех ще ме обезкуражи и демотивира. За това търпеливо ще си чакам резултата когато му дойде времето. А и сега на тоя етап се сваля само вода.
Това е от мен засега.  Peace

# 437
  • София
След предния неуспех пак съм тук, почнах от вчера. Днес се наложи да шофирам цял ден и ми беше доста тегаво, а главата не е спряла да ме боли зверски, чудя се дали да пия вече едно хапче и да дишам спокойно! Пак не знам от колко кг стартирам, някой трябва да се сети да купи батерия за кантара, но съм около 60-62 по моя преценка. Не съм мислила и колко дни да сиропувам, но ще се надявам да са поне 7, а колкото повече, толкова по-добре, стига да не ми причернява като предния път.
Радвам се, че ще имам компания в начинанието.

# 438
Приветavarice,успешно сиропуване тоя път:)
Кукумицина,първите три-четири дни са гадните усещания..от рода на главоболия,замайване,прилошаване.а ти половината гадни дни  вече си ги минала.после всичко е шест,ще видиш.

# 439
Avarice, аз не изтраях с главоболието, което граничеше с гадене, за това изпих един нурофен. Светна ми за има - няма 20 мин. За това пък вчерашния ден нямах главоболие. Успех с начинанието и на теб!

ognena_dirq, аз за щастие съм си вкъщи като цяло и не се притеснявам, че ще припадна някъде. Поне тия първите дни не излизам и не шофирам, че ме е страх. Сигурно утре или вдругиден ще ми се наложи да возя малкия, та се надявам да мине гладко.
Снощи ми се обади гастрита. Имам си гастрит, но след раждането мнооого рядко ме боли. Тази сутрин ме заболя по-осезаемо, за това реших да не слагам лимон и джинджифил днес. Изпих една чаша сироп на екс и след 10 мин болката отшумя. Направо чудо.

Иначе за протокола, мисля, че свалям вода, защото се чувствам по-лека, но видимо не забелязвам да се свивам за сега.

# 440
  • София
Със сигурност първите дни се сваля предимно вода, но и мазнините ще паднат.  Лошото е, че и мускулна маса се губи.

# 441
Avarice, нямам кантар който мери мазнини и други екстри, но не съм забелязала да ми пада мускулната маса,а само излишествата.
Момичета,тия дни ще се включа,пак тази битка с двете кила! Два дни да се отпусна и..ги връщам:((

# 442
+3.2. мислих, че са над 4 #Crazy. Втори ден сиорпуване,след петия ще се тегля и ще реша дали да продължа още. Диря ,ти как ще ги бориш двата кг-ма? С испанската или само със сироп.

# 443
  • София
Добро утро! Как сте, момичета?
Аз като предния път - чувствам се зле и отпаднала, но явно инатът е по-силен и продължавам и днес, за утре ще преценя.

# 444
Добро утро и от мен!  bouquet

Avarice, днес се събудих малко по-добре като усещане. Вчера цял ден ме приболяваше гастрита,както писах вчера, но с няколко глътки сироп се облекчавах чувствително и занапред ще държа едно малко шишенце сироп в шкафа за бъдещи болежки. Сега пия кафе, (вчера не пих цял ден), малкия обикаля около мен и си хапва сутрешна принцеса, а аз се наяждам с мириса.  Joy
Появиха ми се 2-3 пъпки, езикът ми е побелял. Явно има ефект от цялата работа. Чувствам се по-лека. Засега съм добре, но както се казва денят е млад и не се знае. Вече съм с надеждата, че ще става по-добре.

ананасчe, аз припрочитам темите назад и виждам,ч е имаш голям успех, особено първото ти сиропуване. Горе долу колко кг. се връщат след захранването? И като цяло ако се храниш по-ограничено после, има ли опасност пак да си се върнат същите от преди?

ognena_dirq, оставам с впечатлението, че работиш за съвършенство дето се вика - 2 килца са нищо  Peace Мисля, че ще ги пребориш за нула време.

Сега да ви разкажа за моята диетична одисея (ако ви е интересно) и защо гладуването ми е последен пристан.->
Скрит текст:
По принцип редовните ми кг. дълго бяха около 65 (ръст 174). Спрях цигарите пред 2013та юни и до зимата качих неусетно и от нищото 7 кг, само от спирането им. Не вярвах, че се качва от "въздуха" след спирането на цигари, вярвах, че човек явно наваксва с ядене, но не. Не съм се тъпкала в никакъв случай. Ядох си обикновено, както винаги.
После се почнаха всякакви диети - Дюкан, монодиети, безвъглехидратна, нисковъглехидратна и т.н. После 2014 забременях (72 кг), влезнах да раждам около 100-тицата. Направо нямах търпение да родя. Излезнах от болницата -8 кг. В къщи свалях всеки ден до 85-6 кг. И като закотвих, пак започнах с ограничения и пак нисковъглехидратната, после реших да пробвам на Червенкова диетата. Стигнах до 79 кг. Но върнах няколко и от пролетта съм закотвена на сегашните (стартовите 81-82). Пролетта се издъних и пак пропуших. Но аз не съм голям пушач. Пуша една кутия 3 дена. И то 0.1 тънки, не понасям дебелите цигари. Сега от понеделника пуша една кутия и ми е осталана почти половината. Не ми се пуши особено. Мина ми мисълта пак да ги зарежа, но пусти страх после от килограми.
Та така, сега мечтата ми е да се върна на изходна точка от забременяването и ако мине успешно - след Нова година пак с по-малки цели. Детето има рожден ден в края на ноември и така ми се иска да си купя дреха с кеф и да се чувствам добре на празника.

Малко дълго стана, извинете!

Хубав и отслабващ ден от мен!  newsm24 (Това в чашката е сиропче)

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 11:14 от Кукумицина

# 445
при 7 дни сиропуване съм - 4,100 кг Laughing..и да си призная,този път си позволявах леки прегрешения като ябълка,малко грозде,фурмички GrinningЦелта ми беше малко да позаслабна и успях,без да ми става лошо,като при първото сиропуване..

ognena_dirq ,разбирам те...аз също се боря с някакви си упорити 2-3 кг  Winkне се отказвай,ще се справиш!
Днес ще започна със захранването,защото май това ми е максимума на сиропуване newsm78..след 7-ми ден не ми е комфортно нещо..Дано не се впусна през глава пак с лакомията #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Успех момичета...трудното е след това Simple Smile

# 446
 Здравейте Heart Eyes
Кукумицина, след третото сирипуване и захранване ,аз започнах да връщам грамове от увеличаване на количеството салата и месо. Сутрин пиех само кафе и фреш,обяд салата ( голяма сравнение със захранването) и по - голямо количество месо или сирене. Забравих за плодовете в 16 часа , #Crazy и вечеря като обяда. Не съм си позволявала вредни храни. Това продължи повече от седмица.Чувствах се гладна и разочарована от качването. Това ме подтикна към няколко дневно кулинарно извращение и ето реултата .(вместо да пия един ден сироп,аз похапнах- психически не издържах).
  Изводът за мен е, че  количествата трябва да са малки,както пишеш ти- храненето трябва да е ограничено.
Ограничено и продължително! Sick

# 447
Здравейте момичета!стискам палци на всички за мнооого минусчета!
Кукумицина,давай,добре се справяш! Първия път е най-кофти,тялото не е свикнало..сякаш следващите пъти е малко по-добре, но и първото сиропуване гони най -много килца:) но важното е сме открили сиропа.ако не беше така, аз сигурно щях да съм 70 кг към днешна дата.Драга, не е само за съвършенството,отказах цигарите точно преди два месеца и битката е за два от четири качени от тогава насам. Впрочем от вчера са три,по дяволите! От понеделник съм с вас ,пак испанска.
Ананасче, сега е твой ред да работиш за съвършенството.не е само да ги свалиш,сега трябва и да ги задържиш.тази битка вероятно ще ти отнеме месеци,но както казах и преди,свикне ли тялото с новото тегло,ще е много по-лесно.на фона на това,че си свалила над 20 кг ,връщането на три е супер нормално и даже е добре-защото не са повече.по-скоро следващите няколко месеца бих те посъветвала за кратки версийки,да не позволяваш тези плюс три да стават повече,и като посвикне тялото,пак една пълна версия,да махнеш трите,и още няколко,но с траен резултат.

# 448
Момичета, ставам все по-голям спартанец. Мъжът ми не може да повярва как издържам.  Laughing Снощи им сготвих яхнийка, тая сутрин сиренки месих... Като робот съм.
Никакви прегрешения, всичко върви по план. Стискам си палци да нямам повече болежки от всякакъв род.  Whistling  Peace

# 449
 Диря, благодаря! Много са ми трудни кратките версии, но няма как ще трябва да свикна с тях...
Утре е ден пети! При мен върви леко сиропуването.  Имам енергия, без главоболие,прилошаване и т.н...
Кукумицина, супер се справяш! 

Общи условия

Активация на акаунт