Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 667
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мацки, успех на всички! Аз изкарах и четвъртък и вчера се захраних. Не по някаква специална схема, просто плодове и зеленчуци в малки количества. Хапнах и няколко ореха, че ми беше много зле, бях се разтреперила, сърцебиене... направо не мога да се позная, като знам че съм изкарала 2 седмици на сироп преди и съм се чувствала страхотно. Явно не ми е момента да правя детокс. Евентуално ще пробвам пак през февруари, нали всички пречиствания ги дават с приоритет през този месец.

# 451
Треперене,сърцебиене са симптоми на падане на захарта или дехидратиране.

Хора преди да започнете сиропуването,четете много за самия процес. Обмислете всички детайли. Настройте се психически,това не е шега!

# 452
Добро утро на всички!

Avarice, спомням си, че първия ден получих едно сърцебиене за малко и то когато си бях легнала следобеда. Може би от вълнение, отколкото от друго, понеже няколко часа глад не е нищо. Но на по-късен етап май не е добре и е хубаво, че си прекратила.

Ананасче, не знам дали добре се справям, наистина. Днес рано се изкуших да се премеря, по подстрекаване на мъжа ми. И за 5 цели дни съм - 3,6 кг. Това ок ли е? Не, че е зле, но имам бая да свалям по принцип и очаквах по кило на ден, или почти.

Понеже гастрита не ме пуска + киселини, за пръв път схрусках един Гавискон. Днес отново ще карам на сироп без лимони и джинджифил, та дано ми мине.

Хубав ден от мен! bouquet

п.п. Преместих си човечето в лентичката, кеф!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 09:17 от Кукумицина

# 453
Куму, аз мисля,че е ок твоя резултат! Имай предвид, че в някой от последните дни се сваля рязко. При първото ми сиропуване свалих и в края на захранването...Някой сваля в началото повече,други в края на режима.
 Както беше писала огнена диря- резултатите се отчитат след последният ден на захранването. Диря има по-голям опит и нейните съвети са най-ценни! Но аз мисля,че си ок!
 Дръж се и не се отказвай,освен ако и при теб не се появят здравословни проблеми.
Успех!

# 454
Поуспокои ме. Няма да се отказвам. Държа фронта и стискам палци за по-добър резултат накрая. Впрягам целия си овенски инат.  Laughing

# 455
Кукумицина, как си?

# 456
Ананасче,
Днес се чувствам супер, а вчера ми беше мноого тежък ден с тоя пусти гастрит. На косъм бях да остана със 7 дни, вместо 10. Но обнадеждена от днешния ден, продължавам.
А при тебе как върви?  bouquet

# 457
Привет девойки:)браво на вас,държите фронта:)
Кукумицина,резултатът от 3.6 кг си е супер нормален.съвсем си права,че в началото пада по кило на ден,но това обичайно е първите три дни.после почват някакви грамчета...и аз например десетия ден бях на минус 5.после падаха още  в края на захранването.то тогава си е вече спад от сланинки,а първите дни чистим стомашно-чревния тракт.така че всичко ти е наред,бъди спокойна.продължавай и пази се чадо от прегрешения,зора е като вече се захраниш.
Ананасче,браво за волята.ще успееш
Да постигнеш желаното тегло.
Ти сега колко дни направи?
бих те посъветвала относно  късите поддържащи версии на този етап да са 3 сиропни дни с три захранване,и за седмица си приключила.
По този начин няма да се оставиш да качиш драстично,ще си дадеш време да свикнеш с новия грамаж и няма да товариш психиката си (а и физиката) с безкрайни диети и ограничения.
Относно плюс три-те,хич не се тревожи.аз на осем свалени върнах два,пък ти се тръшкаш че на двайсе си върнала три?
Няма проблем.но въпреки моя съвет ти усещаш как ти се отразява най-добре и сама най-добре ще прецениш.

# 458
ognena_dirq, благодаря ти за окуражителните думи!  Hug Чакам захранването с нетърпение вече и с надеждата, че не е чак така мъчително. Някак си ми се яде дори от блудкавия ориз, от който доста се оплакват. Вижда ми се като угощение направо. Simple Smile После ще му мисля с фрешчетата, защото си представям едни киселини и т.н...
Радвам се, че се отвори такъв хубав период в годината, в който да наместя сиропуването. Хем да съм далеч от големи изкушения, хем да съм повечето време вкъщи.

# 459
може ли да попитам от къде си купува те кленовия сироп.аз преди време си бях купувала от Интернет един в метална кутия но сега не мога да го намеря предварително благодаря

# 460
Забраванка,сиропът в кутия се казва Мадал Бал.купуваме го от сайт със същото име или от сайта на център гарабитов.май го има и в някои аптеки, но в много малко.
Кукумицина,ориза няма да е блудкав,ако му сложиш малко сироп,и става като мляко с ориз.иначе без сол и без нищо поне за мен е не просто блудкав,а пълна гадост.
Не забравяй в оризовия ден и в захранването да пиеш добавъчно сироп,когато ти е гладно.като започнеш захранването,апетита се събужда и сякаш тогава е по-трудно. Повечето хора тук са прецакали усилията си не през чисто сиропните дни,а през захранващите.

# 461
Здравейте, при мен всичко е ок. Седми ден,утре е време за кантар и ще реша дали да продължа...Диря.ако направя едно 14 дневно захранване,ще е удачно ли?
 Куку, браво,че намери воля да продължиш до 10 дни! На  финала ще си супер щастлива и удоволетворена от резултата!

# 462
Добър ден.
И аз отново тук.
Стартирам с 500мл. топъл коктейл.  Simple Smile

Кукумицина, браво за резултата и волята.
ананасче, според мен е подходящо 14 дневно захранване.

# 463
И от мене здрасти!
От събота до днес съм свалила само 600 г и се чудя защо така са закучени нещата. Общо -4,200, а днес съм 9ти ден. Дали метаболизма ми се се забавил много вече. Леко се отчайвам, защото хора, които имат по-малко за сваляне, на този етап вече имат далеч по-добри резултати.

Иначе се чувствам добре. Гладът си е глад, особено след 16-17 ч. Но "трай, бабо за хубост".

Плодче, и аз съм с топъл коктейл в момента. Много ми харесва така.  Peace

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 11:29 от Кукумицина

# 464
Кукумицина, по колко литра коктейл пиеш на ден?

Общи условия

Активация на акаунт