Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 373
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Така е, за съжаление, освен ако клиниката не е супер добре изявена.
Дъждец,
ситни малки пъпки, събрани на петна ли? На мен ми се получават лятото понякога, най-често отгоре на стъпалото, под чехъла и си мисля, че си е жив топлинен обрив. Изчезва, ако започна да го мажа с нещо или в краен случай като свърши лятото Mr. Green Но и по ръката, около китката ми се е получавало.

# 631
  • София
И аз всяко лято страдам от топлинен обрив на пръста на едната ръка. Днес го намазах с дактакорт, защото положението е много зле.

Миналата седмица в Гърция дори аз слагах климатика на 30 градуса и го пускахме, защото жегата щеше да ни умори.

Ние пък тази сутрин се обзаведохме с кашличко Sad.

# 632
Месечинке, ситни са с остро връхче без пълнеж Simple Smile На предмишницата на две големички петна от по два пръста. Не е от жегата, мястото е открито. С нищо не мажа засега, ще ги чакам да видя.
Моята беше с много гаден АД като бебе и от там настръхвам от всякакви кортико-мазила, а кожните само това знаят.

Аш, бързо оздравяване.

# 633
Дъждец, недей да мажеш с КС...според мен ще мине. И моя е с АД и суха кожа. Преди време една екзема му излезе на врата, с нищо не мазах /не че не изписаха КС де Mr. Green/, и пак мина от самосебе си...вярно, отне време, но се махна..

# 634
  • shumen
Тете,благодаря.
Месечинке,бяхме на Обзор на море.Изкарахме си добре,че чак не ми се връщаше вчера.
Дъждец,да минава скоро обрива при Вас.
Аш,да го разкарате скоро кашличко.
У нас също е адска жега и сме на климатик.Ако не го пусна имам чувството,че ще пукнем.

# 635
ЗАтишиееее.......... Heart Eyes

# 636
Шшшшшшшшштттттттттттт, тихо...тихо...

# 637
  • София
А, какво затишие - бясна съм на свеки #Cussing out

# 638
Ааааа, тва не е по темата. Naughty Върви в другата-за свекървите или за оплакванията Mr. Green

# 639
  • София
Абе остави  Tired

# 640
Аш, кво стана с пъпчоците...минаха ли?

За другото...ако сте здрави, хич не си го слагай Naughty

# 641
  • София
Ами взеха да позавяхват. По едно време си мислех, че е нова шарка, но сега като минаха, спрях да ги мисля.  Thinking

# 642
Кой знае какво е било. Важното е, че са в миналото вече Peace

Върви сега да си нацуняш дечковците и да не се ядосваш за глупотевици, амаха Hug

# 643
  • София
Мерси  Hug

# 644
  • На брега на реката
1 брой полу сополиво от мен, но съм в изгодна позиция, има кой да я гледа др.седмица и мисля директно да я оставя вкъщи. Че нали скоро почва градина  Mr. Green  Mr. Green
Все такова затишие да е  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт