Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 375
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
О, ние сме заредени с няколко туби в килера, ама трябва ли да е така... ММ беше по-зле обаче, водата спря, докато се къпеше Twisted Evil И се наложи да си доизмие сапуна поливайки се с бутилка Mr. Green
Абе в другите градове има ли аварии толкова често? На варненското ВиК на сайта всеки ден има по една страница съобщения за аварии в различни части на града.

# 616
  • София
В София в нашия квартал няколко пъти са я спирали, а за Своге не ми се говори. Цялото мазе е пълно с бидончета с вода за всеки случай. През зимата четири дни нямахме вода, пък бяхме дошли уж ваканция да караме.

# 617
  • shumen
Аш,може и от крема да е.Аз веднъж бях взела един уж от аптеката за малкия,но се намазах аз първо и се изринах цялата.
Месечинке,ние онзи ден бяхме цял ден без вода.Сутринта от 8 вечерта до 21 някъде.И за сметка на това малкия целия беше мръсен.
Ние тая вечер ядохме навънка на морето и сега малко ме е шубе да не лепне нещо малкия.Че утре се прибираме и аз съм нощна смяна,а той ще е с нашите.

# 618
  • Варна
Пак се разкашля моят Tired снощи стегнахме багажа за градината, взех в петък бележка от доктора и... като си легна и се разкашля с едни сочни храчки в гърлото, та цяла нощ. Аман бре, какви са тези летни истории??? Всички деца познати, които се разболяха лятото повториха и потретиха в рамките на седмица-две, това е нереално просто! то зимата вирусите минават и ги забравяме, лятото обаче няма братче! Помня, че и миналата година август ни беше същият зор, оправя се от едно и почва друго. Преди 2 години също, просто тоя август ще го намразя. Дано поне този път си остане само с накашлянето и да приключи бързо!

# 619
Месечинке, окъпахте ли се Mr. Green Борето има ли Т, как е иначе....може само сопол да е завъдил, не бързай да се стресираш...може пък да чисти още храчки, знам ли. Аз още си подбухвам, все по-рядко вече, ама чистя дет се вика...може и при него да е това..

Аш, как е пъпчивия мъник? Разкара ли се обрива?

Моят тая сутрин пак рева като го оставях...да съм си вземела ден ми вика и ме гушк, гушка...милото. Малко деца са и му е тъпо явно...все ми приказва за почивка...за голяма почивка Rolling Eyes Отде да я извадя, и аз незнам... Tired

# 620
  • Варна
Хох, Тете, изкъпах сееее, тази сутрин Mr. Green За момент се зачудих какво ме питаш, то вчерашния дерт вече е забравен Laughing Обаче за дребния дали не го скопосахме наново през уикенда? В събота бяхме на РД на басейн и той взе, че се прежали към 17:30 да влезе, а тогава вече падаше сянка и не беше чак толкова топло. Вчера пък цял ден изкарахме вкъщи на климатик, не сме си подали носа навън. Това са размисли на ММ де, аз пък не мисля, че чак толкова трябва да го вардя това дете, а на климатик и друг път е стоял. Не знам, ще се чуе. Нямаше Т до обяд, само подкашляше. Обадих се към 10 и нещо, баща ми вдига и вика чакай, че иска нещо да ти каже, подава му слушалката и го чувам как реве "искам мамаааааа", направо шаш, викам кво стана, бе, маме? А те се скарали нещо, по-точно дядо му му търпял дивотиите известно време и накрая го шляпнал по гъзеца. Кат ми домъчня, друг като му се кара хич не ми е гот, иначе на мен като ми вдигне нервите направо черно ми става пред очите. Маймун мамин.

# 621
  • shumen
Месечинке,дано не е лепнал нещо ново Борето и скоро да се оправи.
Хаха,за шляпването все едно моя описваш.Тая сутрин ме ядоса на плажа и му се скарах и той вика не те обичам вече,искам баба.
Тете,офф,и на мен това ми е болна тема.То се е видяло,че до 01.09 ще си е у дома,че нямало места в градината и не можело да го вземат,но после не ми се мисли какъв рев ще е.Той сега 2 дни миналата седмица ходи на една частна и рева като магаре сутрин.
Ние се прибрахме сега от морето и довечера съм нощна смяна,а той ще е с нашите и ми е малко притеснено да не плаче,че свикна с мен няколко дни,но ще видим.

# 622
А, Месечинке, честита баня...нали така се казва Laughing
Аз моето на климатик не го държа Naughty моята особа също не търпи климатици Mr. Green На морето не давах и на отворена врата да се спи...бая се карахме с ММ по тази тема, но Naughty колкото мога, го опазвам, мисля... Може да ти  е понастинал малкия малко, нищо фатално, носът му може да се разбърка малко и това да е. Дано де!

Дани, добре завърнала се!

# 623
  • Варна
О, вчера беше зверска жега и задух, поне за варненския стандарт, било е температурен рекорд за последните 100 години - 35,2 градуса плюс страшно влажния въздух + липсата на вода, просто без климатик нямаше да издържа. Слагам го на 27-28 градуса, на слаб вентилатор и охлаждам дневната и спалнята едновременно, получава се 28-29 градуса в стаите. На по-студено от това и аз мразя да стоя. През нощта вратата към терасата я отварям, а затварям към дневната, за да не става течение. Обаче нашият апартамент е много горещ - последен етаж, изцяло изток, с огромни прозорци. Без климатик просто не се трае...
Дани,
къде бяхте на море?

# 624
При нас вкъщи вчера беше 27-28 градуса. И по принцип лятото си е толкова вътре..Таман ми е Mr. Green
Но влажния въздух е гаден-не можеш да дишаш направо..

# 625
  • София
Обривът си стои, гаден, и по скалпа има. Жената, която стои с него през деня, каза, че й прилича на слънчева алергия. И така да е - предполагам, че ще изчезне. Ако не - ще го пробвам с ериус, а нещо не ми се иска Sad.

Месечинке, какви са тия кашлици - да се махат  Naughty.

# 626
Къде ги намирате тези жеги  Mr. Green Тази година в София само два-три дена беше много топло. Днес си беше направо хладно по моите стандарти Crazy
Климатици и аз не мога да понасям. В нас не давам да сложим и ММ е много нещастен. Кола из града карам на отворени прозорци. На дълги разстояния обаче не става и пускам климатика.

Моето е с някакъв обрив по едната ръка от три дена. Ситни малки пъпки една до друга на две петна. Появиха се след ходене в зоопарка и предполагам, че е нахапано.

Месечинке, дано се размине бързо кашлицата и да е здрав.

# 627
 Месечинка виторога дано просто  се изчиства  детето !

Моето имаше някакъв кожен проблем- едни мехури с течност вътре... личната каза вирусни са  Shocked  Кожната писа на листа инфекциозен дерматит или можело да е на алергична онова - изписа илачи- онова лилавото лекарство Пиоктанин , спрей Оксикорд , който е с антибиотик и кортикостероид и Ериус. Какво що беше  така и не се разбра със сигурност.

За климатиците- не го пускаме.. цяло лято не сме го пускали. Опасни са лятно време.В стаята ни е около 27 градуса и се търпи. В колата се пътува на отворени прозорци, климатика на колата също не пускаме.

Аз искам да попитам с наближаването и настъпването на есента какви имуностимуланти и добавки мислите да давате ?

# 628
  • Варна
Направо ви завиждам, аз ако вкъщи беше 27 градуса щях да хвърлям шапка и не бих помислила за климатик. Обаче така ни напича, че се е случвало вън вече да е 27, а вкъщи да е 30+. Последните дни, откакто пак стана горещо още в 7 сутринта е 30-31 градуса. Е, как да не пусна климатик, ще изпукаме от задух... Иначе дребното вчера не кашля кой знае колко, накашля си сухо и това е, обаче като легна направи пристъп, суха, гадна кашлица, чак се наложи да стане, да се поразходи, даже на терасата го изкарах да подиша въздух. Добре, че не се впечатли и разстрои този път, кашля си и се хили Mr. Green През нощта също на 2-3 пъти се разкашля, към сутринта се успокои и откърти дълбоко, така и не се събуди, докато излязох. Давам ериус, демефан, дано премине скоро.

# 629
Лайт кожни проблеми много рядко се разбира от какво се провокират. Там е тъмна индия  .... личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт