Боледуване на децата ни - тема 41

• 61 365
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ами да, аз затова исках детски клуб, ама ме отрязаха Crazy И то донякъде с право, просто напоследък едва изкарваме от заплата до заплата, а за тези пари дето ще ги дадем за клуб за 2 часа ще идем за един уикенд някъде... Ама стига съм бистрила финансите си, все нещо ще измислим. Важното е, че тортата я поръчах Mr. Green

# 676
Не го мисли толкова, на децата това им трябва-торта да има, свещички и добра компания. Peace Всичко друго е в главите на майките Crazy

То нашия РД като е след Нова година /10.01/, познай как няма да съм отръскала джобовете и аз Mr. Green

# 677
Ние се завърнахме от морето.

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 678
Затишие, затишие и накрая разстройство чак като вода  Cry
Писна ми бе!
Ходи само 3! дни на градина миналата седмица ( пон и вт-не, защото пък беше сополив)  Tired и айде пак оффф

# 679
Лъки, ако изключите стомашния вирус в случая, според мен разсъждавай в посока хранителна непоносимост.
Какво стана с менюто в ДГ, всичко ли яде малчо? Последно изследвания правихте ли някакви и какво се оказа в крайна сметка? Имам предвид устанивихте ли алергия към храна, непоносимост? Thinking

# 680
А, откак не давам млечни, а замествам с растителни млека е ок положението  Peace та затова не съм го водила да го бодат.
И в градината си знаят и спазват.
Просто е някакъв вирус сега  Tired но ме е бяс, защото се надявах поне лятото да е ок, но не би. Tired
То не бяха сополи, кашлици и сега това...аман
Ето днес и в Лидл са пуснали безлактозни продукти, но като през 15 мин е на гърнето, нямаше как да идем.

# 681
Ясно...бързо да минава тогава. Значи все пак си наясно, че вероятно млечните му правят проблем, и по-точно-лактозата ли?
Моят и досега не яде прясно мляко. Не го обича. До към 3г. го пазих, после така и не прояви интерес към него, с което аз съм напълно ок..Пиша, за да те успокоя, че и без прясно мляко се оцелява..

# 682
Да-и понякога му спирам и глутена-добре му се отразява на корема Peace
И аз внимателно въвеждах млеката, нямаше проблем с тях, но в старата градина нещо се бъгна  Crossing Arms
Дали яденето и млеката им бяха боклучави-не знам, но оттогава има проблем...

# 683
Моята и досега не яде прясно мляко.
Много рядко на заведение да пожелае мляко с какао и вече й позволявам.
Една приятелка от Германия пък сега захранва 7 месечното си бебе и въведе кашите с прясно мляко. Бях много озадачена, но така пишело в някаква книжка от педиатъра.

# 684
  • София
В тази връзка - кой беше безглутеновият хляб - този от лимец ли  newsm78? Лъки, адски много се радвам, че сте открили причината в млечните  Hug.

# 685
  • Варна
В лимеца има глутен, но различен и в почти всички случаи се понася и от хора с глутенова непоносимост.

# 686
Ние имаме познато приятелче с цьолиакия и хич не му понася лимецът.
Само просо,елда, киноа, амарант, царевица, чия нямат глутен.

# 687
  • София
А аз си мислех, че царевицата има глутен  ooooh! . Между другото, кюфтенцата от киноа или просо (печени на фурна) са много вкусни  Heart Eyes. Първо се вари изходният материал, после се оформя на кюфтенца и се пече Simple Smile.

# 688
  • shumen
Месечинке,не се притеснявай.Щом има торта и децата ще са доволни.
Ние засега ще го правим на едно заведение.Ще поканим 2-3 дечица,с който играе и едно момиченце от групата им,което го кани и то.
Лъки,да се оправя скоро детенце.
Лисе,добре се завърнали.

# 689
Месечинке, днес ли имаш рожденник? newsm78
 Пожелавам ти да е здрав като скала и всички болести да го заобикалят. Да постига всичко с лекота в живота и да има много късмет!! Да нацелуваш рожденника хубаво и навсякъде от нас bouquet

Общи условия

Активация на акаунт